Sustine ne-echivalarea asistentilor cu postliceala cu facultatea de asistenta medicala si moase

Quoted post

colectiv cu experienta al unui spital universitar

#1

2015-01-22 01:16

De ce suntem noi vinovati ca atunci cand noi am absolvit aceasta scoala era doar de 3 ani?Multi dintre noi lucram in spitale de zeci de ani,trei ture,sectii grele sau terapie intensiva.Nu e normal sa mai mergem inca 4 ani la scoala avand in vedere ca asa erau inainte postlicealele de 3 ani. O echivalare si un an de stiudiu ar fii perfect,dar inca 4 ani plus cei 3 ani absolviti...deja faceam facultatea de medicina.  Nu caracterizati la general faptul ca altii nu au mers la scoala.In prezent vin la noi in practica "studenti" care stau in saloane pe facebook sa le treaca orele de practica mai repede.Daca ii chemam sa pregateasca un tratament sau o perfuzie se fac ca ploua.Ati facut cercetari inainte sa vb asa despre noi.Nu generalizati si nu vb in necunostinta de cauza.Nu e corect

Raspunsuri

Anonim

#2 Re:

2015-01-22 07:51:48

#1: colectiv cu experienta al unui spital universitar -  

 Toata lumea cu postliceala,ce lucreaza de ani de zile si-au continuat studiile,nu e normal ca alta persoana ce are postliceala sa vina sa faca facultatea integrala,de 4 ani si voi care nu vreti sa o faceti sa aveti aceleasi drepturi.Cum sa faceti doar un an de facultate?Pai ce noi am dat doar 1 an de examene in cadrul facultatii?NU aveti cum sa echivalati un rahat de postliceala scuza-ti expresia cu o facultate,diferenta este cer pamant,pai daca ati face acel 1 an de facultate nu ati lua niciun examen!

Anonim

#5 Re:

2015-01-22 10:55:28

#1: colectiv cu experienta al unui spital universitar -  

 Am facut destule cercetari stati linistiti,stim totul despre postliceale pt ca noi insine cunoastem foarte multi absolventi de asa zisa postliceala,ii intrebi ceva si nu stiu sa-ti raspunda,inclusiv pe asistente,care nu stiu analizele uzuale la diferite boli,lucruri pe care ar trebui sa le stie,de asta e foarte importanta aceasta facultate,in ceea ce priveste practica in spitale: daca ai nostri nu fac nimic in spitale,ce putem sa mai spunem despre cei de la postliceale?Practica ai tot timpul din lume sa o faci,dar daca nu ai teoria,omori omul.Din aceasta cauza facultatea se bazeaza pe foarte multa teorie,daca sti teoria vei sti sa faci si practic.

Cristina

#73

2016-02-27 19:35:22

#1: colectiv cu experienta al unui spital universitar

  1. De ce nu e corect? Ca tu ai ales postliceal in locul facultatii? Si uite ca ti-am raspuns la intrebarea cu ce sunteti vinovati.
Krypton

#140 Re:

2018-01-07 20:36:00

#1: colectiv cu experienta al unui spital universitar -  

Dragi asistenti medicali in alte tari la munca indentica salariul este identic. nici macar vechimea nu conteaza foarte mult. Daca vrei sa fii platit mai bine trebuie sa devii asistent medical specialist pe o anumita sectie sau compartiment. Pentru asta faci niste cursuri apoi dai examene serioase ca sa se asisgure ca esti intradevar specialist. Ce se intampla la noi in tara e o bataie de joc. Se urmareste de fapt invrajbirea celor care practica meseria aceasta ca sa nu poate cere drepturile.

Alexandra Radu

#225 Re:

2019-07-23 00:52:54

#1: colectiv cu experienta al unui spital universitar -  

Imi paee rau sa va spun dar..ei au dat o admitere, foarte grea-biologie si chimie. Voi ati facut o postliceala unde intrii fara Bac asa ca..