Votati pentru mentinerea religiei in scoli

Quoted post


Musafir

#1466

2014-11-23 11:16

Glorificarea de catre acesti uraciosi si frustrati, spalati pe creier ATEI a occidentului este de-a dreptul idioata.

"Lasati religia ca Occidentul superdezvoltat o duce bine fara religie" MAI SA FIE.

Minciuna si prostia ateilor este fara margini.

1- Occidentul a fost crestin in majoritate pana acum 30-40 de ani. CRESTINII AU CONSTRUIT OCCIDENTUL

2- Occidentul a beneficiat de colonii si de bunastare. Romanii plateau tribit la turci cand Occidentul explora Africa si America. Asadar pozitia geografica a Romaniei NU ortodoxia ne-a saracit. Cititi istoria indoctrinatilor.

 

3- Occidentul este total imoral si corupt astazi. Este ceea ce isi doresc acesti indoctrinati si spalati pe creier atei, care dupa cum vedeti sunt analfabeti - de fapt sunt niste oameni atat de spalati pe creier incat sunt fanatici. Ei cred dar nu cerceteaza.

Cateva exemple:

Tarile Baltice sunt campioane ale crimelor raportate la suta de mii de locuitori iar aceste tari sunt unele dintre cele mai ateiste. Londra este capitala europeana a crimelor, este numita si Londonistan iar patrule "sharia" isi fac propaganda linistita in cartierele marginase ale Londrei.

Tarile scandinave se confrunta cu o crestere a extremismului si a violentei. Odata frumoasa Suedie este astazi tara in care nu ai curajul sa iesi din strada dupa 10 in Malmo spre exemplu. Sute de revolte ale imigrantilor

Propaganda homosexuala si ateismul a distrus casatoria ca institutie. Tarile occidentale au cea mai scazuta natalitate din lume. Datorita numarului mare al imigrantilor din Asia/Africa aceste tari traiesc o adevarata renastere a extremismului de dreapta in tari ca Franta, Anglia, Olanda, Suedia, Italia si chiar Germania.

 

Occidentul are rata cea mai mare a sinuciderilor. Ateii de fapt domina in topul sinuciderilor.

Occidentul se confrunta cu un val de violuri si de abuzuri sexuale asupra copiilor. Din Occident vin pedofilii si stiti si voi. Pe langa genul de crime: "ucis pentru 20 de lire, ucis din distractie" etc.

 

Aceste date sunt accesibile oricui.

Ganditi pentru voi, nu lasati acesti mizerabili indoctrinati si spurcati atei sa va amageasca cu prostii. Acesti oameni n-au scrupule, nici moralitate. Uitati-va ca din 1500 de comentarii 500 sunt facute de acesti frustrati.

Raspunsuri


Musafir

#1469 Re:

2014-11-23 11:36:53

#1466: -  

 Voi sunteti singurii frustrati pentru ca sunteti incapabili sa acceptati si sa respectati pe cei cu alte convingeri decat ale voastre. Daca aflati ca cineva e ateu sariti la beregata cu fanatisme religioase din evul mediu.

Nu va zice nimeni sa nu fiti religiosi. Biserica sa stea la locul ei. Nu are ce cauta in scoli sau in politica!

Foarte bine ca au scos religia! Si nu v-a mai fi bagata inapoi.