STOP grațierii lui Gică Popescu

Quoted post

Musafir

#9 Fiecare om trebuie sa raspunda in fata legi

2014-03-06 20:26

Foarte bine ca s-a rezolvat dupa atatia ani acest caz care intr-o tara normala sentinta era data cel mult intr-un an.
Vedeti,la noi acum ceva vreme toti au fost gasiti nevinovati ???????
Completul de Judecatori care au dat ace-a decizie ar trebui sanctionat la salariu, ai gresit platesti, ai gresit voit sau ai fost obligat,platesti, ai dat o solutie eronata cu o multime de dovezi la dosar atunci trebuie sa platesti altfel niciodata la noi adevarul nu va fi mai presus de minciuna.
Sa ne aducem aminte ca aceste cazuri au fost descoperite de cercetarile strainilor care au constatat ca de exemplu un jucator a fost cumparat cu 2 Milioane euro la ei in acte si la noi in acte a aparut cu 70 Mii EURO. Asta nu este oare hotie ???
Se spune ca ei nu au luat banii ci au fost folositi de Cluburi. Asta nu mai conteaza atata timp cat tu ai semnat un document fals. Daca erai om cinstit atunci nu semnai ci cereai un document real si legal.
Concluzia, la noi generatia veche este invatata cu pile si relatii, vedeti cazul FRF unde deja se stia cine trebuia sa iasa, oare mai este asa ceva posibil in tara noastra ???
In sfarsit se misca si la noi ceva in bine.
Statul vrea bani, atunci sa ia banii negri din ultimi 23 de ani, sau macar sa ii ia pe cei de acum incolo.
Legea e lege si trebuie respectata de toti.Cine greseste sa plateasca.Cine e cinstit sa fie fara frica iar cine umbla cu sutitu sa tresara la tot pasu.
PRESEDINTELE nu o sa gratieze pe nimeni asa cum nu la gratiat nici pe G,Becali pentru ca PRESEDINTELE e in zodia Scorpionului si la ei dreptatea si adevarul e pe primul plan si se lupta pentru dreptate .
Trebuie si la noi sa intre in constinta romanilor cuvantul corect si cinstit si daca vreti un exemplu mergeti in Elvetia si vedeti cum gandesc oamenii si ce stil de viata au.

Raspunsuri

liber

#40 Re: Fiecare om trebuie sa raspunda in fata legi

2014-03-06 23:38:50

#9: Musafir - Fiecare om trebuie sa raspunda in fata legi 

 Abia astept ca iubitul tau PRESEDINTE sa ajunga in locul lui Popescu !!!!!!!! De unde sa stie niste viermi care traiesc in balega politicienilor penali pe care-i slujesc ce-i dreptatea?