S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2389 Re:

2013-09-05 18:33

#2386: Vlase. -  

 ceea ce ai prezentat in acel comentariu sunt o parte zvonuri ca asa ar fi, o parte imaginate (cum ar putea fi) si o alta parte cazuri rare si evident acuzabile si care nu au fost prezentate niciodata in mod pozitiv ci in mod acuzator. dar nu se pot compara in nici un fel cu: propaganda din scoli si alte institutii sub masca libertatii sexuale, cu prezentarea "teatral" pozitiva in filme, muzica, "cultura" gay, cu parade extravagante si chiar obscene in alte tari. deci diferenta este maxima. acuzare vs adulare. este evident ca raul se manifesta in toate categoriile sociale, insa homosexualitatea este prezentata cel mai zgomotos, ostentativ si sfidator dintre toate.

Raspunsuri


Musafir

#2390 Re: Re: 2389

2013-09-05 18:47:00

#2389: - Re: insa homosexualitatea este prezentata cel mai zgomotos ....

poate ai dreptate dar si prostitutia celor hetero ,la fel . dar se tolereaza si digera mult mai bine o prostituata agresiva la fiecare colt sau giratoriu decat un homosexual . daca tot ne erijam in judecatori macar sa fim obiectivi .

Vlase.

#2396 Re: Re:

2013-09-05 19:28:05

#2389: - Re:

Imi pare rau sa iti demontez spusele, cele prezentate sunt de fapt cazuri reale prin care au trecut in copilarie anumiti oameni cu care am intrat in legatura de-a lungul timpului.

Partenerul meu, cand s-a dus noaptea la toaleta,  pe la varsta de 5 ani, si-a vazut din greseala tatal vitreg dormind noaptea decat cu tricou pe el, langa mama lui si la momentul respectiv  a ramas cu intrebarea "de ce o are atat de mare";

Eu nu tin minte multe situatii din copilaria mea dar stiu ca intr-o zi, tata si sefa acestuia discutau despre zodii, femeia respectiva spunand mai pe sustache ca zodia x este zodia homosexualilor, am auzit-o, mi-a ramas intiparit in minte acest lucru, mai ales ca era vorba chiar de zodia mea. Din cauza ca am fost mereu invatat sa nu ma bag in discutiile celor mari, nu am intrebat parintii ce inseamna dar am retinut din tonul femeii ca este ceva grav sau rusinos.

Multi copii, mai ales la tara, se joaca nesupravegheati in general, si daca unul are mai multe informatii despre cum face sex mama si tata (ca sunt copii care dau de aceste informatii fara a avea acces la tv), ii angreneaza si pe ceilalti in astfel de simulari. Anumiti amici au facut chestiile astea in copilarie.

Pe vremea aceea, multi barbati aveau ascunse prin noptere/biblioteci reviste porno, de multe ori copiii le descopereau. Pe la 10 ani un prieten de joaca mi-a aratat o astfel de revista.

Pe rationamentul autoarei petitiei, putem spune ca si heterosexualii poarta o anumita vina, mai ales fata de persoanele gay nascute in anii in care sa spunem, cablul tv era un lux sau nici nu exista, sau in anii de comunism.

Si acestea pot fi cauze care declanseaza homosexualitatea. Dar sunt presupuneri, depinde de la om la om cum capteaza aceste situatii si ce se intampla in creierul lui cand le intalneste pentru ca nu toti copiii care trec prin astfel de scenarii ajung gay.

Singurul lucru cert este ca orice ar face in viata, o persoana gay pur si simplu nu poate deveni hetero.

Ce vreau sa constientizeze autoarea petitiei este urmatorul lucru: chit ca din audio-vizual si internet sunt eliminate toate materialele despre homosexualitate, niciun parinte nu va avea garantia ca copilul lui nu va fi gay. Garantia asta nimeni nu o va avea vreodata. Si ca parinte, daca iti spune copilul ca e gay, ai de ales: sa il dai afara din casa, sa il sechestrezi bazandu-te pe faptul ca n-are bani, nu se poate intretine indiferent ca este major, sa iti plece de acasa si sa uite de existenta ta pana cand revii la sentimente bune, sau sa il accepti si sa vezi in el tot ce il reprezinta ca om, nu numai faptul ca este gay. Si as vrea sa imi spuna autoarea ce ar face daca afla ca are un copil gay. Ce masuri ar lua, cum ar decurge situatia.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...