S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2376

2013-09-05 15:16

"Tot ce creeaza tace. Natura-si deschide florile ei in cea mai adanca tacere. Numai distrugerea vrea galagie. Nu e razboiul cel mai mare zgomot pe care-l face omul pe pamant?" Al. Vlahuta, ca tot il comemoram azi.

Musafir

#2377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 15:25

#2370: Vlase. - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 nu puteti fi numiti "parteneri" in mod oficial pentru ca asta va insemna sa se modifice intreaga legislatie cu tot ce inseamna, definitii (normale de altfel) si concepte si in mod sigur vor fi repercursiuni asupra familiei de drept.  iata o opinie postata anterior:

"1. Institutia parteneriatului civil distorsionează și falsifică o institutie deja existentă, cea a căsătoriei.

2.Singura ratiune pentru care o astfel de falsificare are sens este acceptarea indirectă a casătoriei homosexuale – pas care precede o acceptare directă a acesteia."

notarii vor fi obligati sa incheie aceste parteneriate peste voia lor si contra constiintei lor si in contrast cu legile tarii. legile sunt construite pe principii morale si etice recunoscute (ce corespund constiintei generale a umanitatii), tocmai pentru a anticipa eventuale derapaje sociale imorale, printre care si homosexualitatea. homosexualitatea incalca toate principiile moralei si naturale."

voi simplificati totul, ca si cand totul s-ar reduce doar la o hartie. nu, acea hartie se face in baza unei intregi legislatii bazate pe ordine, demnitate, moralitate si echitabilitate:

Declarația Universală a Drepturilor Omului

Articolul 16
1. Cu începere de la împlinirea vârstei legale, bărbătul și femeia, fără nicio restricție în ce privește rasa, naționalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea căsătoriei, în decursul căsătoriei și la desfacerea ei. (nu se specifica (dez)orientarea sexuala)
2. Căsătoria nu poate fi încheiată decât cu consimțământul liber și deplin al viitorilor soți.
3. Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului. (natural si fundamental - daca intelegi asta, adica baza a evolutiei in timp a omenirii prin nastere (si nu accept adusa in discutie inseminarea in vitro care este o nenorocire dupa parerea mea) - asta are prioritate in orice lege, iar daca vor fi legile modificate pentru ca "familia" sa nu mai fie naturala si fundamentala, atunci toata societatea se destrama de la toate incheieturile)

incercati sa priviti mai departe decat la propriul "confort" egoist si limitat. mai bine incercati sa cautati revenirea la firesc. exista in voi, nu poate fi sters, doar ignorat.

si intr-adevar, doar Dumnezeu poate fi Adevarul si Calea daca vreti sa va faceti bine. dintr-o asemenea cadere care colcaie in intreg organismul si in toata fiinta umana si care a pervertit atat de mult sufletul incat l-a facut sa fie incoerent si ilogic, doar Dumnezeu poate fi adevarata scapare. si nu loviti mana (lui Dumnezeu),care sta sa va scoata, cu vorbe ticaloase la adresa Lui pentru ca il veti indeparta si va pleca izvorul vietii de la voi si va veti topi ca ceara in fata focului. doar Dumnezeu are putrea de a-l restaura pe om prin duhovnic.


Musafir

#2378 Re:

2013-09-05 15:49

#2350: Ovi -

Legat de activistii pro-pedofilie, pro-zoofilie etc. normal ca s-ar lega sa mearga mana in mana cu cei care lupta pentru grepturile gay, fiindca, daca ai gandi acum obiectiv si strategic; te-ai pune in locul lor, nu ai incerca si tu sa formezi un front comun, ca circul sa fie mai mare? Si in tot circul asta, oamenii isi schimba parerile despre homosexuali vazandu-i ca fiind zoo,pedo,necrofili. Dar lor nu le pasa, paine si circ sa fie. Cam asa e si cu petitia asta, doar ca e la extrema cealalta. Si nici una dintre ele nu sunt bune.

Da, e logic sa fie asa.

Exista o singura problema, activistii gay care fac asemenea declaratii nu sunt criticati public de alti homosexuali ; dimpotriva, raman foarte activi ''pe baricade'', unii fiind laudati pentru modul lor progresist de gandire. Asta e o acceptare tacita din partea oamenilor pe care pretind ca ii reprezinta.

Traim intr-o perioada in care oricine poate lansa o initiativa (cum este aceasta petitie) pentru a face cunoscuta o problema importanta. Daca as fi gay si organizatia X mi-ar reprezenta comunitatea (vorbind deci in numele meu) iar un membru, doi, trei, ar sprijini public ''cauza'' pedofililor, as considera ca respectivii ne fac o imensa defavoare, atat mie cat si celorlalti homosexuali care nu au asemenea idei. Cu toate astea nu ia nimeni atitudine impotriva acestor oameni.

Destui activisti LGBT sunt ocupati cu ponegrirea grupurilor si indivizilor care le pun bete in roate nefiind de acord cu casatoriile sau adoptiile pentru gay, dar nu ii baga in seama pe cei care le strica imaginea cel mai rau, adica cei din randurile lor, care pun pedofilia pe acelasi palier cu homosexualitatea si ii fac propaganda. Acesti oameni au inzecit mai multa credibilitate in fata tuturor decat  organizatiile pro-familie, despre care nu toti inteleg ca spun adevarul (desi il spun, cu prisosinta). In momentul in care un homosexual vine in fata unei tari / lumi intregi si face asemenea declaratii, este o recunoastere a problemei, direct de la sursa - ce motive ar avea altii sa nu il creada, mai ales cand, dupa ce se exprima asa, isi mentine functia si ''prestigiul''?

Simultan, cum scoate altcineva (opus lobby-ului gay) cateva cuvinte, pe micul ecran de pilda, nefavorabile homosexualilor, in 3 minute deja izbucneste un scandal prin retelele de socializare, desi cel mai des sunt lucruri de nimic, in comparatie cu asemenea lucruri.

Ceva nu se leaga aici.

 

 


Musafir

#2379 Re: Re: Re:

2013-09-05 15:50

#2364: Ovi - Re: Re:  

 poate, dar niciodata homosexualitatea nu a fost ridicata la rang de virtute de constiinta generala a umanitatii. homosexualitatea  niciodata nu a fost institutionalizata, nu a fost oficiala (poate in prea vechi timpuri - dar voi nu credeti in ce este scris in Sfanta Scriptura). a fost intotdeauna doar o manifestare de substrat. homosexualitatea nu a dainuit in cadrul civilizatiilor si culturii universale, ca forma in sine. pentru ca homosexualitatea a fost mereu asociata cu defectele acelei persoane, stiut fiind faptul ca homosexualitatea in sine este o slabiciune.


Musafir

#2380 Re:

2013-09-05 16:07

#2350: Ovi -

In rest, asta e o lista de tari din europa care au parteneriate civile sau casatorii legale ale persoanelor de acelasi sex: Belgia, Danemarca, Islanda, Olanda, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Andora, Austria, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Liechtenstein, Luxemburg, Slovenia, Elveţia, Marea Britanie. Vedeti cumva intr-una din tarile astea ca nu ai dreptul sa formezi o familie? Sa ai un copil? Ca te obliga cineva sa pupi talpile homosexualilor?

Absolut. Daca o persoana homosexuala se simte discriminata (chiar si cand nu e) printr-un afront de orice fel, poti ajunge la inchisoare sau plati o amenda care sa iti dea viata peste cap. Unii dintre ei nu au scrupule, se iau de oameni batrani, le distrug sanatatea tarandu-i in procese. Oamenilor deja le e frica se deschida gura, desi in orice alta situatie isi pot exprima opinia despre oameni cu al caror comportament nu sunt de acord. In UK poti satiriza familia regala in fel si chip (si e firesc sa fie asa), dar cum ai ''ofensat'' un homosexual la coltul strazii, jar mananci.


Musafir

#2381 Re: Re:

2013-09-05 16:11

#2378: - Re:  

 ceva nu se leaga pentru ca de fapt nu sunt cunoscute in profunzime implicatiile acestui flagel. efectul de imagine este "puternic" la suprafata pentru ca sunt bine mascate subterfugiile si gesturile grotesti. nu vei vedea niciodata la stiri paradele gay unde se practica perversiunile ci doar cele unde aparent oamenii se distreaza, sunt veseli si totusi dezinhibati si exhibitionisti. nu prezinta nimeni in mass-media mainstream teoriile homosexualilor "de top" (mai rar). si nu pentru ca nu ar fi avut cineva curajul sa afirme lucrurile odioase care petrec, ci fie pentru ca lobby-ul a fost agresiv-convingator si s-a impus prin intermediul oamenilor compromisi, fie prea multi au constiitele adormite si nu acorda atentie acestor probleme. si nu au mai multa credibilitate ci sunt mai bine prezentati, iar cei "pro-viata" sunt ignorati de mass-media, care in sine are scopul ei bine definit de a fi paravan si rampa de lansare in acelasi timp pentru imoralitate. insa majoritatea respinge aceasta manifestare din instinct si conform canstiintei lor. totusi, homosexualii sunt o minoritate. in general minoritatile sunt denumite astfel din cauza unei intruziuni nefiresti in structura de baza, in cazul asta, societatea cu caracterul ei. minoritari sunt cei care nu au acelasi fundament ca mediul in care se afla, din diferite motive, fie de forta majora (emigrarile), fie de asimiliare (imigrantii), fie de disfunctionalitati sociale majore (infractorii), fie denaturarea firii (homosexualii). si da, homosexualitatea si pedofilia vor fi fundamental legate pentru ca ambele au la baza "libertatea" practicilor sexuale sub orice forma, "nediscriminatoriu". ar fi un paradox sa zici ca homosexualii ii vor discrimina vreodata pe pedofili. pentru a fi valabila homosexualitatea, discriminarea ar trebui sa fie eradicata definitiv, ceea ce atrage dupa sine si pedofilia. iar incercarea de a eradica discriminarea se face prin lobby puternic, sustinut si agresiv. 


Musafir

#2382 Re: Re:

2013-09-05 16:13

#2380: - Re:  

 le este frica cu toate ca totusi legile, la baza, le sunt favorabile. singurul lucru care trebuie facut este sa nu se perminta interpretarea legilor prin scoaterea din context a anumitor articole. legile fundamentale apara moralitatea si familia si asta ar trebui sa stie toti.


Musafir

#2383 Re: Re: Re:

2013-09-05 16:22

#2357: Ovi - Re: Re:

Pardon, ai dreptate, ca daca eu as merge cu iubitul meu pe strada, tinandu-l de mana, la tot ce m-as putea gandi este cum sa extermin si sa ard pe rug. Daca eu o gandesc, voi imi spuneti ca sunt malefic, nenorocit, criminal. Dar aia care ar urla, ar injura, ar batjocori daca ne-ar vedea, scuze, dar aia nu vor defapt sa extermine, sau sa arda pe rug, sau sa urasca ceva ce ei nu pot intelege, ei sunt doar precauti. Ca un preemptive strike e mai bine decar sa existe un risc minim ca mai tarziu sa regreti. Asa ca mai bine arunc cu piatra/vorba urata acum, decat sa mi se "redefineasca normalitatea" fiindca vad 2 persoane care se iubesc.

E doar o lamentare lamentabila (stiu, ma exprim cacofonic dar alte cuvinte nu gasesc acum), in conditiile in care nimeni nu propune asa ceva - in afara de un grup restrans de extremisti care ar proceda asa cu mai multe categorii de persoane; acestia se afla in afara legii prin tot ce sustin, sunt periculosi si trebuie tinuti sub control; ei oricum nu sunt luati in seama de restul populatiei, avand intentii distructive si probleme psihice.

Am disponibilitatea de a discuta orice cu speranta reala ca se va intelege - pana la ''vreti sa ne ardeti pe rug, sa ne bagati in lagare'' etc... Lucruri despre care stiti ca sunt false.

Am citit sute - mii poate - de materiale pro-familie scrise de oameni din medii diferite, de confesiuni diferite, uneori chiar atei. Nu numai ca nu sunt propuse sau dorite asemenea aberatii, dar majoritatea nici nu propun trecerea homosexualitatii in ilegalitate, ci doar ca fiecare sa pastreze pentru sine ce face in dormitor. Fara legi speciale, victimizare, circ samd.

In schimb, am citit - nu odata - opinii ale homosexualilor, cum ca cei care ''se opun progresului'' ''ar trebui izolati'', ca ''Pamantul ar trebui sa se curete de crestini'' etc. In plus observi violenta cu care unii dintre ei ameninta, blestema, injura etc (nu mai e nevoie de reluarea acelor perle).

Lucrurile stau exact invers, indiferent cum incercati sa le prezentati.


Musafir

#2384 Re: Re: Re: Re: Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

2013-09-05 16:27


Musafir

#2385 Re: Re:

2013-09-05 17:51

#2351: Dana Captilin - Re:

cazul tau spre exemplu de aceea ai luat-o cu plugusorul

Vlase.

#2386

2013-09-05 18:18

Am explicat la pagina de comentarii 94, comentariul 2328.


Musafir

#2387

2013-09-05 18:24

ATENTIE parinti, ATENTIE!
de dragul de a le face pe plac acestor minoritati se modifica legislatia unei intregi tari!

de aceea aceasta problema ne priveste pe toti!

Mesajul unei mame creștine din Franța despre scoaterea termenilor “TATA” și “MAMA” din formularele administrative: NU SUNT “PĂRINTE 2″, CI MAMA COPIILOR MEI!
http://www.culturavietii.ro/2013/09/05/mesajul-unei-mame-crestine-din-franta-despre-scoaterea-termenilor-tata-si-mama-din-formularele-administrative-nu-sunt-parinte-2%E2%80%B3-ci-mama-copiilor/#.UijKO8YwcYc

nu avem nimic cu voi, nu va uram, nu ne intereseaza ce faceti in dormitorul vostru, dar lasati-ne in pace!

pe noi si pe copiii nostri!

avem TOT DREPTUL DIN LUME sa luptam pentru dreptul copiilor nostri de a avea o MAMA si un TATA nu un "parinte 1" si "parinte 2"

groaznica manipulare a limbajului si in ultima instanta a mintilor si sufletelor copiilor!

CONTRAARGUMENTATI daca vi se par normale situatiile pe care le creati prin iresponsabilitatea voastra

amelia

#2388 Re: Re:

2013-09-05 18:26

#2380: - Re:

oameni batrani , plini de ura multi.... in UK  sunt respectate drepturile fiecarui om , in masura in care se poate ,iar daca familia regala se lasa satirizata asta e o dovada de umilinta din partea lor  . Asta inseamna civilizatie .  In rest ,observ ca pe fiecare comentator care vi se confeseaza  la modul sincer (OVI , VLASE ) , imediat il anulati ,punand aceeasi placa :zoofili , pedofili , etc . Desi in afara faptului ca e gay , sunt oameni cat se poate de normali . Ca sa deviati discutia si sa raspundeti conform teoriilor voastre , gasiti o greseala gramaticala , 2, 3 , 7 , 9 ce mai importa , "corectati lucrarea" doar de dragul de a sublinia ca respectivul e tont . In comentariile multora de aici se gasesc greseli , din ambele tabere , inclusiv subsemnata . Cum nu sunt iar in anii de liceu , la vreun extemporal , nu imi voi revizui comentariul dar imi cer scuze anticipat si sincere  scuze daca voi continua cu eratele .


Musafir

#2389 Re:

2013-09-05 18:33

#2386: Vlase. -  

 ceea ce ai prezentat in acel comentariu sunt o parte zvonuri ca asa ar fi, o parte imaginate (cum ar putea fi) si o alta parte cazuri rare si evident acuzabile si care nu au fost prezentate niciodata in mod pozitiv ci in mod acuzator. dar nu se pot compara in nici un fel cu: propaganda din scoli si alte institutii sub masca libertatii sexuale, cu prezentarea "teatral" pozitiva in filme, muzica, "cultura" gay, cu parade extravagante si chiar obscene in alte tari. deci diferenta este maxima. acuzare vs adulare. este evident ca raul se manifesta in toate categoriile sociale, insa homosexualitatea este prezentata cel mai zgomotos, ostentativ si sfidator dintre toate.


Musafir

#2390 Re: Re: 2389

2013-09-05 18:47

#2389: - Re: insa homosexualitatea este prezentata cel mai zgomotos ....

poate ai dreptate dar si prostitutia celor hetero ,la fel . dar se tolereaza si digera mult mai bine o prostituata agresiva la fiecare colt sau giratoriu decat un homosexual . daca tot ne erijam in judecatori macar sa fim obiectivi .


Musafir

#2391 Re:

2013-09-05 18:48

#2387: -

intr-adevar cumplita situatia din Franta, am colegi care-mi povesteau ingrijorati ce li se intampla

milione de oameni in strada nebagati in seama, libertatea de constiinta incalcata la tot pasul, primari si tineri susceptibili de puscarie doar pentru ca isi spun punctul de vedere...aceasta minoritate a ajuns sa fie ultra-protejata si sa incalce drepturile tuturor

"oameni batrani si plini de ura"

mai scutiti-ne cu pretentiile de "civilizatie"

am 25 de ani, un masterat terminat la Roma si lucrez intr-o agentie europeana din Londra

si vreau sa ma numesc MAMA in actele copiilor mei, MAMA ati auzit, nu PARINTE 1 sau 2 sau 3

nu aveti pic de constiinta.

 

amelia

#2392 Re: Re:

2013-09-05 18:58

#2391: - Re:

daca ar fii adevarat ca lucrezi la Londra , alta era mentalitatea ta , Londra e cel mai cosmopolit oras , la un simplu interviu de angajare te-ar fii exclus din start , asta desigur daca nu cumva ai mintit si disimulat ura pe care o exacerbezi aici . O MAMA NU MINTE!


Musafir

#2393 Re: Re: Re:

2013-09-05 19:05

#2392: amelia - Re: Re:

vai de voi, trebuie sa fie cumplit sa-ti imaginezi ura la tot pasul :)

tocmai v-am spus ca nu va uraste nimeni

ci doar vreau sa fiu numita MAMA in actele viitorilor mei copii

si nu "parinte 1", "parinte 2", "parinte n"

cer prea mult?!

iar competenta profesionala si libertatea mea de constiinta nu se exclud, dimpotriva

daca puteti intelege ce e aia constiinta

Alege numele de user

#2394 Subiect

2013-09-05 19:23

unde se va ajunge si la noi daca nu ne mobilizam din timp...

http://www.culturavietii.ro/2013/09/05/mesajul-unei-mame-crestine-din-franta-despre-scoaterea-termenilor-tata-si-mama-din-formularele-administrative-nu-sunt-parinte-2%E2%80%B3-ci-mama-copiilor/#.UijZOsYwcYc

"Mai nou nu ne mai numim tata si mama in formularele dedicate informatiilor cerute de scoala la inscrierea copilului la inceputul fiecarui an scolar, ci „parinte 1” (pentru tata) si „parinte 2” (pentru mama). Cred ca trebuie sa reactionam fata de acesta nedreptate, pentru ca eu sunt de acord ca homosexualii sunt oameni, cetateni si doresc sa aiba drepturi, dar drepturile lor nu pot in niciun caz sa suprime drepturile noastre, ale heterosexualilor.

NU SUNT “parinte 2″, CI MAMA COPIILOR MEI !!! Sotul meu NU ESTE « parinte 1 », CI TATAL COPIILOR MEI !!!

Reactionati toti cei care ati primit asemenea formulare atat la nivelul fiecarei tari in care va aflati si exista practica acestor formulare, trimitand mesaje sau scrisori la autoritati, partide politice, biserica, scoala, cat si la nivel de institutii europene! Nu acceptati aceasta anomalie!

Personal, in Franta unde ma aflu, am scris la toate autoritatile de stat, europene sau eclesiastice pe care le cunosc si incerc sa mobilizez atat parintii din parohiile ortodoxe, cat si din cele catolice din orasul in care traiesc, pentru a protesta in mod organizat si concertat, pe cai legale, contra suprimarii substantivelor Tata si Mama de pe formularele oficiale.

Pe cele primite de la scoala fiicei mele cele mai mici, care este in clasa a patra, am sters mentiunile “parent 1″ si “parent 2″ , am scris Père si Mère, iar la sfarsitul formularului am scris cu rosu :

“Nous refusons qu’on nous supprime nos identités de Père et Mère de notre enfant./Refuzam ca identitatile noastre, de Tata si Mama ai copilului nostru, sa ne fie suprimate !”

Daca vor sa foloseasca aceste formulare cu « parinte 1 » si « parinte 2 », sa le foloseasca pentru cuplurile homosexuale si nu pentru cuplurile heterosexuale.

Daca ne cer noua sa nu fim homofobi, atunci nici ei sa nu fie heterofobi!"


Musafir

#2395 Re: Re: Re:

2013-09-05 19:26

#2392: amelia - Re: Re:  

 amelia, se pare ca le stii pe toate si mai mult de atat faci si reguli. ai revenit la manifestarile tale extravagante? ii acuzi pe altii de ura asa pur si simplu? dar cine esti tu?  am vorbit degeaba pana acum de cauzele, manifestarile si efectele homosexualitatii in societate? pentru tine se pare ca da. la inceput te dadeai o familista convinsa si "credincioasa" pe deasupra, insa te arati ca mare judecatoare pe aici fata de cei care comenteaza. oamenii vorbesc de stari generale negative si tu sari la "gatul" lor sa-i ponegresti. cam asta ti-e rolul pe aici.

Vlase.

#2396 Re: Re:

2013-09-05 19:28

#2389: - Re:

Imi pare rau sa iti demontez spusele, cele prezentate sunt de fapt cazuri reale prin care au trecut in copilarie anumiti oameni cu care am intrat in legatura de-a lungul timpului.

Partenerul meu, cand s-a dus noaptea la toaleta,  pe la varsta de 5 ani, si-a vazut din greseala tatal vitreg dormind noaptea decat cu tricou pe el, langa mama lui si la momentul respectiv  a ramas cu intrebarea "de ce o are atat de mare";

Eu nu tin minte multe situatii din copilaria mea dar stiu ca intr-o zi, tata si sefa acestuia discutau despre zodii, femeia respectiva spunand mai pe sustache ca zodia x este zodia homosexualilor, am auzit-o, mi-a ramas intiparit in minte acest lucru, mai ales ca era vorba chiar de zodia mea. Din cauza ca am fost mereu invatat sa nu ma bag in discutiile celor mari, nu am intrebat parintii ce inseamna dar am retinut din tonul femeii ca este ceva grav sau rusinos.

Multi copii, mai ales la tara, se joaca nesupravegheati in general, si daca unul are mai multe informatii despre cum face sex mama si tata (ca sunt copii care dau de aceste informatii fara a avea acces la tv), ii angreneaza si pe ceilalti in astfel de simulari. Anumiti amici au facut chestiile astea in copilarie.

Pe vremea aceea, multi barbati aveau ascunse prin noptere/biblioteci reviste porno, de multe ori copiii le descopereau. Pe la 10 ani un prieten de joaca mi-a aratat o astfel de revista.

Pe rationamentul autoarei petitiei, putem spune ca si heterosexualii poarta o anumita vina, mai ales fata de persoanele gay nascute in anii in care sa spunem, cablul tv era un lux sau nici nu exista, sau in anii de comunism.

Si acestea pot fi cauze care declanseaza homosexualitatea. Dar sunt presupuneri, depinde de la om la om cum capteaza aceste situatii si ce se intampla in creierul lui cand le intalneste pentru ca nu toti copiii care trec prin astfel de scenarii ajung gay.

Singurul lucru cert este ca orice ar face in viata, o persoana gay pur si simplu nu poate deveni hetero.

Ce vreau sa constientizeze autoarea petitiei este urmatorul lucru: chit ca din audio-vizual si internet sunt eliminate toate materialele despre homosexualitate, niciun parinte nu va avea garantia ca copilul lui nu va fi gay. Garantia asta nimeni nu o va avea vreodata. Si ca parinte, daca iti spune copilul ca e gay, ai de ales: sa il dai afara din casa, sa il sechestrezi bazandu-te pe faptul ca n-are bani, nu se poate intretine indiferent ca este major, sa iti plece de acasa si sa uite de existenta ta pana cand revii la sentimente bune, sau sa il accepti si sa vezi in el tot ce il reprezinta ca om, nu numai faptul ca este gay. Si as vrea sa imi spuna autoarea ce ar face daca afla ca are un copil gay. Ce masuri ar lua, cum ar decurge situatia.


Musafir

#2397 Re: Re: Re:

2013-09-05 19:38

#2396: Vlase. - Re: Re:  

 uau.. sa stii ca ai ceva imaginatie. e foarte interesant cand zici "pe vremea aceea" cu toate ca "eu nu tin minte multe". daca se vor scoate emisiunile si educatia sexuala din scoli cu tema "orientarilor sexuale" cu siguranta vor fi mai putini gay. si cu siguranta, si nu esti primul care scrie pe aici, ai ramas cam la mintea naucita de copilas care nu intelege ce vorbesc adultii. nu ne intereseaza povestile sforaitoare.

Vlase.

#2398 Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 19:43

#2397: - Re: Re: Re:

Deci chiar am ras cand am citit comentariul tau. :))

Cand am spus "pe vremea aceea", m-am referit la faptul ca multi homosexuali sunt nascuti in anii comunismului si stim ca nu se vorbea pe atunci de homosexualitate.

Iar cazurile prezentate, sunt cazuri reale, pe care eu le tin minte din copilarie, la fel ca si amicii care mi-au povestit cazurile lor.

Dar stau si ma intreb daca comentariul tau nu e scris intr-un moment cand realizezi ca te simti "cu musca pe caciula"... ia spune: in care din situatiile de mai sus ai pus un copil din familia ta? Te-a vazut dezbracat? I-ai aratat un film porno?

Sau pur si simplu nu poti accepta faptul ca daca intradevar se dovedeste in viitor ca oamenii devin gay si nu se nasc asa, heterosexualii au de multe ori vina?

 

Ovi

#2399 Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 19:58

#2397: - Re: Re: Re:

Uita-te in Arabia Saudita. Uita-te in Iran, in Afghanistan, in Mauritania, in Yemen, Sudan si in Nigeria. In aceste tari, homosexualitatea este pedepsita cu moartea si normal, toate informatiile sunt cenzurate legate de acest subiect. Poti sa fii sigur ca orice recensamant in care s-ar intreba si orientarea sexuala, o sa ai acolo homosexualitate 0. In timp ce in tari ca Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda samd, o sa ai un numar mai mare. Asta nu e fiindca in tarile nordice ai "propaganda" care sa-ti faca progeniturile gay, ci e un mediu in care homosexualii sunt acceptati si astfel nu se mai ascund.

Eu, de exemplu, inca de cand am inceput sa ma simt atras de cineva, pe la 13 ani, tot de baieti am fost, chiar daca abia pe la 16 am inceput sa aprofundez subiectul homosexualitate, si nu o faceam, ca sa ma "inec din cauza propagandei", ci o faceam sperand ca nu sunt si eu unul... si totusi... iata-ma, si doar din Februarie am inceput sa caut filme artistice cu tematica gay, sa vad ce spune si cinematografia de subiectul asta. Dar daca nu te intereseaza povestile "sforaitoare", de ce esti aici? ca doar aveam o dezbatere, si nu se cade ca un om civilizat sa tina cu dintii de argumentele lui, fara sa ii asculte pe ceilalti.


Musafir

#2400 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-05 19:58

#2398: Vlase. - Re: Re: Re: Re:  

 .. ba sunt de acord ca homosexualii devin si ca nu se nasc asa. acum cateva zile altcineva, cam in aceeasi situatie ca tine, zicea invers, ca oamenii se nasc gay. si tocmai asta am mai zis, ca prin propaganda si defecte psihologice oamenii derutati ajunga sa se comporte gay. din cauza asta si voi astia gay, care ziceti ca intelegeti ceva, ar trebui sa nu mai faceti propaganda si sa nu-i mai incurajati si pe altii sa "accepte" ceea ce nu sunt. si uite ca nu am musca pe caciula, aici n-ai nimerit-o cu iluziile si aluziile tale fanteziste. nu mai fa aluzii la adresa mea daca nu ma cunosti, pentru ca-ti dovedesti gandirea murdara pe care o ai. probabil ca tu nu mai poti concepe o lume normala. pacat. daca ai intelege cum e lumea normala poate ti-ai reveni si tu.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...