S.O.S. familia!

Quoted post

amelia

#2388 Re: Re:

2013-09-05 18:26

#2380: - Re:

oameni batrani , plini de ura multi.... in UK  sunt respectate drepturile fiecarui om , in masura in care se poate ,iar daca familia regala se lasa satirizata asta e o dovada de umilinta din partea lor  . Asta inseamna civilizatie .  In rest ,observ ca pe fiecare comentator care vi se confeseaza  la modul sincer (OVI , VLASE ) , imediat il anulati ,punand aceeasi placa :zoofili , pedofili , etc . Desi in afara faptului ca e gay , sunt oameni cat se poate de normali . Ca sa deviati discutia si sa raspundeti conform teoriilor voastre , gasiti o greseala gramaticala , 2, 3 , 7 , 9 ce mai importa , "corectati lucrarea" doar de dragul de a sublinia ca respectivul e tont . In comentariile multora de aici se gasesc greseli , din ambele tabere , inclusiv subsemnata . Cum nu sunt iar in anii de liceu , la vreun extemporal , nu imi voi revizui comentariul dar imi cer scuze anticipat si sincere  scuze daca voi continua cu eratele .

Raspunsuri


Musafir

#2408 Re: Re: Re:

2013-09-06 05:47:29

#2388: amelia - Re: Re:

Bine, taraste tu octogenari prin tribunale, ia-le de pe masa putinul pe care-l au si baga-i in spitale pe fond nervos, ca sunt ''plini de ura'', iar tu de 1.000.000 de ori mai buna pentru ca nu le permiti sa nu fie de acord cu tine. Numai ultimul om ar aproba sa incerci sa distrugi economic o persoana  vulnerabila si sa o traumatizezi pentru a spus ceva care nu ti-a convenit.

In cazurile amintite in aceasta discutie, viata acelor cupluri gay nu a fost afectata cu absolut nimic de refuzul unor oameni de a isi incalca principiile pentru ei. Puteau frumos sa se duca altundeva, poate chiar in apropriere, si sa rezolve ce aveau de rezolvat. Ei insa au actionat cu o completa lipsa de empatie pentru a incerca sa distruga afacerile acelor oameni. O masura atat de radicala si distructiva (si plina de ura) pentru un refuz politicos, care nu ii afecta cu nimic.

Asta se numeste psihopatie. Psihopatul nu poate simti empatie pentru nimeni, calca si pe cadavre pentru a se ridica.

Nu e o dovada de umilinta, pur si simplu orice om are dreptul de a il critica pe altul, atata vreme cat nu il calomniaza sau hartuieste.

In masura in care cineva ma acuza de carente lingvistice sau gamaticale simultan nestiind cand se scrie cu doi de ''i'', mi se pare normal sa ii raspund la modul asta.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...