MPFM - Reality-show : realitate sau regie?

Cuba_libre

/ #86 Mesaj pentru producatorii si moderatoarea emisiunii " Mireasa pentru fiul meu"

2012-01-18 10:15



E inadmisibil sa auzi injurii, limbaj licentios si sa vezi violenta factica si violenta de limbaj la ore de maxima audienta.

Copiii, adolescentii au acces la o mizerie de emisiune, total needucativa, pentru ca o un grup de neprofesionisti o realizeaza si alti neprofesionisti aproba difuzarea emisiunii.

Trebuie schimbat chiar titlul emisiunii si prin asta se va rezolva  o prima problema: marea discrepanta intre ce ofera emisiunea si cum este ea intitulata si se va solutiona si un alt mare conflict intre publicul care vizioneaza emisiunea si producatorii acesteia. Publicul reproseaza producatorilor emisiunii faptul ca promoveaza vulgaritatea, lipsa de respect interuman intr-o emisiune recomandata chiar si copiilor pana la 12 ani (care pot viziona emisiunea cu acordul sau impreuna cu parintii).

Trebuie ca sa se posteze un avertisment la inceputul difuzarii fiecarei emisiuni care sa interzica celor sub 16 ani sa vizioneze emisiunea.

Este ultimul mesaj pe care il mai transmit producatorilor emisiunii.
Daca nu se iau masuri ca sa se schimbe radical continutul emisiunii in sensul decentei si pedepsirii gesturilor violente (impingerea concurentilor, scuiparea lor etc) prin eliminarea concurentilor care infaptuiesc astfel de gesturi, daca nu se renunta la injurii, blesteme in direct, comportament al moderatoarei care incurajeaza certurile si violenta verbala si lascivitatea, imoralitatea unora dintre concurenti, si daca se recomanda in continuare emisiunea copiilor de varsta de 12 ani (si chiar pana in 12 ani) voi actiona individual, personal, legal pentru ca aceasta emisiune sa nu mai fie difuzata sau postul de televiziune care o difuzeaza sa plateasca pentru prejudiciile morale aduse publicului format din preadolescenti, adolescenti si tineri in formare.

Aveti o saptamana incepand de astazi, 18 ianuarie 2012 ca sa luati masuri.