MPFM - Reality-show : realitate sau regie?


Musafir

/ #67 DUPA FINALA DIN 17-12-2011 CEREM DESCALIFICAREA LUI CATALIN PENTRU COMPORTAMENT SI LIMBAJ TRIVIAL !

2011-12-18 10:37

RUSINE ANTENA ! RUSINE MODERATOAREI VAI-DE-EA CA A ACCEPTAT UN ASA COMPORTAMENT GOLANESC AL LUI CATALIN NESANCTIONAND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CEA MAI URATA FINALA ACEASTA DIN 17-12-2011 !!!!!!Ce suntem noi obligati sa suportam aceste trivialitati ale lui CATALIN ? Si ce exemplu iau cei tineri de la el ? Emisiunea a fost difuzata la o ora de maxima audienta !!!! De aia se vad in scoli atatea cazuri cu elevi recalcitranti ca acest execrabil Catalin, de aia sunt atatea cazuri in scoli de elevi care ii terorozeaza pe cei din jur, fara sa fie sanctionati, semanand teroare intre cei din jur !!! Ptr. ca ei asta vad la televizor !
Faceti si voi reclamatie la CNA, daca nu vreti ca si copiii vostri sa pateasca la fel ! Am inteles ca putem reclama la : http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.cna.ro%2Formular-de-sesizare-Radio-TV.html&h=rAQFl4a7HAQFCn9XT1vTws1PPjA7beSTkApH8c0YcY2scZw
sau la : http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html
Nu trebuie lasate aceste fapte anti sociale ale lui Catalin nepedepsite ! Descalificati-l imediat ! Si sa plateasca daunele prevazute in contract ptr. comportament vulgar si periculos ! !!!!! RUSINE ANTENA 1 !!!!!!!RUSINE MODERATOAREI CARE A TOLERAT TOTUL FARA SA IA ATITUDINE ! RUSINE !!!!