MPFM - Reality-show : realitate sau regie?


Musafir

/ #58 In atentia echipei de la MIREASA PENTRU FIUL MEU !!! Si a moderatoarei Mirela Vaida

2011-12-13 12:15

Cititi comentariul de pe Facebook : Little Eyes citez : Doamna Mirela Boureanu Vaida, de ce sari ca arsa, atunci cand cineva aduce vorba despre exhibitionismul acestui Catalin ? Prima data cu Adrian, cand a vrut sa zica, acum cu Andreea, de ce nu lasi oamenii sa vorbeasca ? De ce-i cenzurezi spunand ca asta nu ne intereseaza, ca-i tabu, ca-i nu stiu ce... pe noi chiar ne intereseaza ! Cand e vorba de toti ceilalti concurenti dati orice prostie, orice chitibus, dar cand se ajunge la Catalin, imediat li se inchid gurile celor care vor sa vorbeasca despre nesimtirea lui. De ce ? Oare noi va vizionam sa ne dati numai ce vreti voi ?

Sigur cineva citeste si mesajele de aici, de ce nu ne aratati materialele cu Catalin in toata goliciunea lui, de ce nu ne-o aratati pe Sfanta d-na Maria cand blesteama ? Suntem satui sa vedem cum ii tot intrerupeti pe cei care au de spus ceva impotriva psihologului, pretextand ca nu are legatura cu ce se vorbeste. Vrem sa vedem adevarul, nu doar firimituri !
Sau mesajul scris de Ada Hope : VREM SI BLESTEMELE SI PANTOFII SUB PERNA SI BASINILE DIN BUCATARIE.... VREM TOT CE FAC OAMENII ASTIA PENTRU NOI..... CA NU SUNT LA BAIE.... DATI TOT... NU NE MAI MINTITI.... BETIILE ...samd....NU MAI FITI NESERIOSI .....NE INCALCATI DREPTUL LA ADEVAR!!!!!.......
VA RUGAM SINCERITATE..... FATA DE TELESPECTATORI!!!!...... daca nu va convine ce fac ei acolo puneti sanctiuni dar nu ne privati de adevar.... asa nu o sa-i mai cunoastem niciodata!!!!!!......
SCOATETI TOT ADEVARUL DESPRE TOTI!!!

Ada Hope mai scrie : De ce d-na Mirela opreste toate discutiile legate de accesoriile de familie ale Catalinului pe care asta le balangane goale prin casa baietilor?????
Nu mai e reality show?
Pai daca baietu’ e exhibitionist… nu ar trebui sa stim si noi?
Dati perdeaua jos sa stim TOT…. de asta platim , votam, vizionam… nu sa ne turnati sirop in urechi !!!
Hai, scoateti odata de la arhiva , barati rusinica si sa vedem ce a facut golutzul Catalin, de ce s-a despuiat acolo ?
Ca fratilor, asta nu mai e o simpla basinica , e grav si poate tre’ sa aduceti un psiholog ADEVARAT sa-l consilieze!!!
CITITI TOATE ASTEA D-NA MIRELA VAIDA si dati TRANSPARENTA !!!! ASTEPTAM ADEVAR nu MINCIUNA COSMETIZATA !