Sustin Platforma Romania100

Musafir

/ #368

2016-10-17 19:22

Cred într-o Românie puternică, o țară cu valori europene certe, oneste, împărtășite și recunoscute de toți! Cred că se poate construi o patrie de care să fim mândri și pe care să o putem dărui, curată, copiilor și nepoților noștri! Cred că avem nevoie de oameni politici noi, competenți, profesioniști iară nu de o camarilă a impostorilor agramați cocoțați în jilțuri doctorale! Cred că educația, sănătatea și administrația se fac bine cu sufletul curat și cu inima copleșită de grija față de comunitate iar poliția și armata se fac bine doar cu onoare, disciplină, rigoare militară și zero compromisuri! Cred că țara mea este a celor cărora le pasă! Cred că România este a celor care sunt creativi și dăruiesc astăzi lucruri care, altfel, ar fi posibile peste ani! Cred că patria mea ar fi meritat, la o sută de ani de la Marea Unire, măcar o sumă de autostrăzi care să unească, în realitate, toate provinciile istorice, din Bucovina în Oltenia, din Banat în Dobrogea, din Țara Românească în Maramureș, din Moldova în Țara Crișului și Sătmar... Cred că avem mare nevoie ca, după milioane de intonări ale imnului național, să ne trezim cu adevărat!