Vrem Via Sport inapoi!

vlad

/ #4 Nu merge chiar asa

2016-07-25 13:05

"De asemenea, dorim să precizăm că în săptămânile trecute am primit invitația PMB de a ne muta locația evenimentului în altă parte și cea mai bună variantă oferită a fost Parcul Tineretului – Platoul din fața Liceului Șincai. Am refuzat relocarea din 2 motive simple: 

  1. Conceptul evenimentului, care reiese și din numele de “Via Sport” este crearea unui spațiu utilizat de obicei pentru traficul rutier într-un spațiu de relaxare, pe o perioadă (vineri seară – duminică la prânz) în care traficul este la cel mai redus nivel al săptămânii și al anului (vara, pe timpul concediilor). Nu ne-am propus niciodată să facem un eveniment într-un parc, ci să închidem un bulevard al unei capitale europene și să-l redăm publicului pentru a se juca pe el sau a se plimba pe el, așa cum se întâmplă și în alte capitale. Unul dintre sloganurile din anii trecuți a fost “Stop trafic! Start joc!”.
  2. Rațiuni financiare. Sumele strânse anul acesta de la partenerii privați (așa cum au fost în fiecare din cele 7 ediții) nu ar fi putut acoperi costurile relocării, cu tot ce însemna acest lucru."

Mie imi cam miroase a orgoliu mai mult decat a problema ! 1 . Daca ai avut acest eveniment 6 ani la rand si ai inchis traficul poate ai reusit sa-ti atingi sloganul, poate e timpul sa treci la unul nou. 2 . Sumele stranse de la sponsori se pot suplimente de catre acestia daca au interesul ca numele lor sa fie trecut pe bannere si in acest an .