MAGISTRATII TREBUIE SA RASPUNDA PENTRU ERORILE JUDICIARE

Gabriel

/ #3016 Re:

2016-06-30 23:19

#3011: -  

 La pc. 30 ati cerut: " Persoanele despre care se constată că sunt implicate în vânzarea de teren agricol romanesc către străini sa fie pedepsite peste 25 ani de închisoare.!"

Fata de acest punct -pe care si eu il consider justificat si de inteles- cred ca trebuie sa veniti cu un amendament:

< cetatenii de origine romana care au parinti romani sau cel putin unul dintre parinti este roman, nu sunt considerati straini >

- eu sunt roman din mosi-stramosi. Totusi, avand in vedere ca din motive religioase si politice am fost silit sa plec din tara iar acum am o cetatenie straina, trebuie sa fiu considerat strain de tara si de neamul meu cel romanesc?

Consider ca romanii care fac dovada ca s-au nascut din parinti romani, sau unul dintre parinti este roman, trebuie considerati romani chiar daca, din motive de forta majora nu au sau nu mai au cetatenia romana.

Mai mult, consider ca Romania trebuie sa se implice in tratate care sa permita dubla cetatenie pentru acei romani care sunt nevoiti sa pastreze o alta cetatenie decat cea romana dar vor sa fie si cetateni romani cu drepturi depline.

Ar fi imoral sa se considere ca romanii care din motive independente de vointa lor au fost nevoiti sa renunte la cetatenia romana, nu mai sunt romani.