In atentia Presedintelui Klaus Iohannis.


Musafir

/ #12

2015-03-05 17:34

Sa va ajute Dumnezeu ca presedintele sa priveasca la petitia dumneavoastra!

Am initiat si eu o petitie, am depus un memoriu consistent si foarte bine documentat in atentia presedintelui Iohannis, in care aratam cate legi se incalca atunci cand se foloseste sistemul impotriva caruia am initiat petitia.... erau cam 3 pagini cu legi si paragrafe si mai multe articole din dispozitia EU, pe care o invoca atunci cand ne disturg. Incalcate toate acestea, ei au un singur paragraf dintr-o lege in baza caruia fac tot ce fac.

raspunsul primit a fost ca memoriul meu s-a trimis la diferitele institutii ale statului, de unde am primit un raspuns evaziv, ca sa se bifeze in catastifele lor ca s-a raspuns. Esenta era ca ”au specialisti care lucreaza in slujba cetateanului” Daca 10%  din indivizii care sunt platiti din taxele platite de noi cetatenii de rand (numai cetatenul de rand plateste taxe la zi!) ar lucra in slujba cetatenului ar fi cu totul altfel in Romania.

Si mai spun ca vor sa se intoarca oamenii inapoi in tara! O mare prostie eu m-am intors si simt din ce in ce mai mult ca am facut o mare prostie!  macar acolo dreptul de proprietate era statuat prin lege si respectat, era transparenta in deciziile pe care statul le lua pentru tine. ”Sloganul e gratis” nu ti-l aruncau in nas ca sa te distruga din toate punctele de vedere.