Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

Musafir

/ #345 adria

2014-04-05 15:26

ideea este ca treaba tine de minister iar pentru un cadru didactic este foarte greu sa ajunga si sa se faca auzit acolo, credeti-ma ca anul trecut eu am fost acolo de doua ori si m-am intors dezamagita ,ba mai mult cu convingerea ca nu se poate rezolva ,apoi a luat legatura cu dl.NISTOR si asa s-au putut transa problemele intre sindicat si dl.ministru( ca este foarte greu sa puteti personal sa intrati repede in legatura cu dl.ministru -eu am cerut atunci audienta la dansul si mi s-a spus ca dureaza cel putin o luna ca-mi trebuie programare)
In privinta sperantelor desarte sau a neancrederii in sindicate credeti-ma ca nu mi-as permite niciun moment sa va orientez pe o pista falsa pentru ca stiu ce traiti (anul trecut am patit si eu alaturi de alti colegi de ai mei la fel )dar chiar asa s-a intamplat si problema a fost rezolvata exact in modul si cu pasii pe care ni-i comunica in permanenta dl.NISTOR cu care vorbeam de cel putin doua ori pe saptamana.
daca acum a spus ca este in pregatire o ordonanta de urgenta sunt sigura ca asa este numai ministerul sa se miste repede pentru a se incadra in calendarul miscarii