Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

maryroxy

/ #342

2014-04-05 14:40

Dragilor colegi de suferinta,cred ca ar trebui sa facem ceva,nu sa asteptam sa vedem "daca ploua".Chiar aveti incredere in sindicat?V-a ajutat vreodata?S-a implicat pentru voi?Recunosc,sunt oameni si oameni,dar fiecare are interesul lui.....Cred ca dosarele se depun normal,incepand de miercuri,cred ca metodologia isi va urma cursul pana la momentul in care este necesar sa se trimita procesele verbale la inspectorate.Acolo se pot bloca.Problema este daca se primesc dosarele nostre de catre scoli?!
Cat priveste neconstitutionalitatea:si noi am dat concurs(in cazul meu de opt ori cu note peste 9),avem grade didactice si experienta.Este inuman sa te judece cineva care nu cunoaste nimic din sistem,cineva care ocupa post de judecator,nu in urma concursului,ci politic.Asta e dreptatea in statul nostru?
Cred ca ar trebui sa ne unim fortele,dar nu pe net,ci chiar in fata Curtii Constitutionale,sa-i explicam punctul nostru de vedere Dlui Zagrean.Succesul ar fi garantat ,daca am fi cel putin 100 de persoane.Amintiti-va de invatatoarea Anghel si de greva foamei-acum e in Parlament.Sunt convinsa ca ne-am rezolva singuri problema........Nu va instig la miting,dar nu vad alta solutie.Isi bat joc de noi in fiecare clipa.In ce alta profesie dai examen la trei ani?Si daca este egalitate de sanse si egalitate intre cetateni:Sa dea toti titularii examen,o singura data si garantez ca raman 1/2 cel putin posturi libere.Eu cred ca suplinitorii,chiar si cei cu 5 sunt mai buni decat orice titular titularizat cu dosarul sau prin repartitie de la facultate.Cred ca trebuie sa facem ceva,cat mai curand........