Spune Nu abrogarii articolului 253 din Legea Educaţiei Naționale

Musafir

/ #338 adria

2014-04-05 13:09

sunt un prof.care areusit cu 253 titularizarea in 2013 si ieri am vb.cu dl.NISTOR de la sindicate pentru a vedea daca suntem afectati cei care am obtinut titularizarea in anii trecuti cu 253 de decizia ccr.
Pe langa faptul ca mi-a dat asigurari ca nu este niciun pericol pentru cei deja titularizati mi-a spus ca are mari sperante ca se va rezolva si pentru cei care urmeaza sa se titularizeze acum deoarece ieri fusese la minister si au stabilit initierea unei OUG pe acest aspect (atentie OUG nu asteapta trecerea prin parlament ea isi produce efectele imediat),OUG care spera sa treaca cel tarziu miercuri,spunea dl.NISTOR ca depinde cat de repede se misca ministerul.
Deci solutia este gasita ,mai ramane sa apara oficial pentru a fii pusa in practica.
Anul trecut tot DL.NISTOR ne-a ajutat pentru ca anul 2012 de examen nu era in lege pentru 253 si a fost nevoie de modificarea lui(am ajuns personal si la minister pt.aceasta problema dar cei cu care am vb.acolo au spus ca nu au ce sa faca pentru ca aceasta este legea si nu poate fii modificata cum vrem noi)apoi am luat legatura cu dl.NISTOR).
Aveti mare incredere in dansul ca pe noi ne-a ajutat ,a fost foarte serios si parolist si si-a facut treaba ca un adevarat lider de sindicat pentru ca este nevoie de o persoana cu trecere la minister care sa-i pistoneze pentru a rezolva o problema iar daca dansul s-a implicat sigur se v-a rezolva.