S.O.S. familia!


Musafir

/ #2430 Re:

2013-09-06 11:03

#2419: Vlase. -

Nu stau sa iti citez  paragrafele anterioare, ce explicau cum anume partenerii au ajuns sa nu ii mai sustina - prin hartuire - pentru ca le gaseste oricine in articol, doar nu ne doare mana sa dam un click.

Hai mai bine sa iti explic cum e cu oamenii si cu ''neoamenii'', daca exista un asemenea cuvant.

Oamenii (sanatosi la cap, echilibrati) au, de felul lor, limite, asta aplicandu-se si punctului pana in care sunt capabili sa duca o antipatie, rivalitate etc. Daca orgoliul ii mana sa duca unele dispute pana in panzele albe, nu oricine e capabil sa faca un rau real unei persoane cu care are un conflict. De pilda, doi insi pot sa se injure peste gard zilnic, 30 de ani la rand, dar sa nu isi dea foc la casa reciproc sau sa isi otraveasca unul altuia cainii. Pot mentine conflictul exclusiv intre ei.

Un om normal, sanatos, nu ar dori in viata lui sa faca rau rudelor cuiva, pentru ca asa suntem alcatuiti, sa avem un instinct protector fata de cei vulnerabili, mai ales fata de copii. Cand cineva atenteaza agresiv la stabilitatea financiara a unei familii (deci la painea copiilor) din pur orgoliu, cum s-a intamplat in acel caz, acel om nu se poate numi normal. Ati dovedit in repetate randuri ca voi nu aveti acest instinct de a proteja oamenii in varsta si copiii, nu aveti empatie, avand in vedere ca sprijiniti campanii de ruinare a unor persoane pentru mofturi, in numele ''libertatii'' si ''egalitatii''; prin urmare dreptul la adoptie ar trebui sa fie exclus.

Daca cineva te supara dar nu iti afecteaza viata in mod concret, poti alege sa nu reactionezi (sa treci mai departe) sau sa ai o reactie proprotionala cu fapta comisa - nu sa vrei sa il distrugi doar pentru ca a avut o atitudine care nu ti-a convenit. Aceeasi dificultate in a isi masura reactiile au avut-o si multi dintre cei care au postat aici, dorindu-i autoarei petitiei sa pateasca verzi si uscate, care mai de care mai grave. Acesti oameni si-au pierdut simtul realitatii, nu mai discern intre ce e potrivit, corect - sau hai, acceptabil - si ce e complet exagerat.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...