S.O.S. familia!

Alege numele de user

/ #2394 Subiect

2013-09-05 19:23

unde se va ajunge si la noi daca nu ne mobilizam din timp...

http://www.culturavietii.ro/2013/09/05/mesajul-unei-mame-crestine-din-franta-despre-scoaterea-termenilor-tata-si-mama-din-formularele-administrative-nu-sunt-parinte-2%E2%80%B3-ci-mama-copiilor/#.UijZOsYwcYc

"Mai nou nu ne mai numim tata si mama in formularele dedicate informatiilor cerute de scoala la inscrierea copilului la inceputul fiecarui an scolar, ci „parinte 1” (pentru tata) si „parinte 2” (pentru mama). Cred ca trebuie sa reactionam fata de acesta nedreptate, pentru ca eu sunt de acord ca homosexualii sunt oameni, cetateni si doresc sa aiba drepturi, dar drepturile lor nu pot in niciun caz sa suprime drepturile noastre, ale heterosexualilor.

NU SUNT “parinte 2″, CI MAMA COPIILOR MEI !!! Sotul meu NU ESTE « parinte 1 », CI TATAL COPIILOR MEI !!!

Reactionati toti cei care ati primit asemenea formulare atat la nivelul fiecarei tari in care va aflati si exista practica acestor formulare, trimitand mesaje sau scrisori la autoritati, partide politice, biserica, scoala, cat si la nivel de institutii europene! Nu acceptati aceasta anomalie!

Personal, in Franta unde ma aflu, am scris la toate autoritatile de stat, europene sau eclesiastice pe care le cunosc si incerc sa mobilizez atat parintii din parohiile ortodoxe, cat si din cele catolice din orasul in care traiesc, pentru a protesta in mod organizat si concertat, pe cai legale, contra suprimarii substantivelor Tata si Mama de pe formularele oficiale.

Pe cele primite de la scoala fiicei mele cele mai mici, care este in clasa a patra, am sters mentiunile “parent 1″ si “parent 2″ , am scris Père si Mère, iar la sfarsitul formularului am scris cu rosu :

“Nous refusons qu’on nous supprime nos identités de Père et Mère de notre enfant./Refuzam ca identitatile noastre, de Tata si Mama ai copilului nostru, sa ne fie suprimate !”

Daca vor sa foloseasca aceste formulare cu « parinte 1 » si « parinte 2 », sa le foloseasca pentru cuplurile homosexuale si nu pentru cuplurile heterosexuale.

Daca ne cer noua sa nu fim homofobi, atunci nici ei sa nu fie heterofobi!"




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...