S.O.S. familia!


Musafir

/ #2378 Re:

2013-09-05 15:49

#2350: Ovi -

Legat de activistii pro-pedofilie, pro-zoofilie etc. normal ca s-ar lega sa mearga mana in mana cu cei care lupta pentru grepturile gay, fiindca, daca ai gandi acum obiectiv si strategic; te-ai pune in locul lor, nu ai incerca si tu sa formezi un front comun, ca circul sa fie mai mare? Si in tot circul asta, oamenii isi schimba parerile despre homosexuali vazandu-i ca fiind zoo,pedo,necrofili. Dar lor nu le pasa, paine si circ sa fie. Cam asa e si cu petitia asta, doar ca e la extrema cealalta. Si nici una dintre ele nu sunt bune.

Da, e logic sa fie asa.

Exista o singura problema, activistii gay care fac asemenea declaratii nu sunt criticati public de alti homosexuali ; dimpotriva, raman foarte activi ''pe baricade'', unii fiind laudati pentru modul lor progresist de gandire. Asta e o acceptare tacita din partea oamenilor pe care pretind ca ii reprezinta.

Traim intr-o perioada in care oricine poate lansa o initiativa (cum este aceasta petitie) pentru a face cunoscuta o problema importanta. Daca as fi gay si organizatia X mi-ar reprezenta comunitatea (vorbind deci in numele meu) iar un membru, doi, trei, ar sprijini public ''cauza'' pedofililor, as considera ca respectivii ne fac o imensa defavoare, atat mie cat si celorlalti homosexuali care nu au asemenea idei. Cu toate astea nu ia nimeni atitudine impotriva acestor oameni.

Destui activisti LGBT sunt ocupati cu ponegrirea grupurilor si indivizilor care le pun bete in roate nefiind de acord cu casatoriile sau adoptiile pentru gay, dar nu ii baga in seama pe cei care le strica imaginea cel mai rau, adica cei din randurile lor, care pun pedofilia pe acelasi palier cu homosexualitatea si ii fac propaganda. Acesti oameni au inzecit mai multa credibilitate in fata tuturor decat  organizatiile pro-familie, despre care nu toti inteleg ca spun adevarul (desi il spun, cu prisosinta). In momentul in care un homosexual vine in fata unei tari / lumi intregi si face asemenea declaratii, este o recunoastere a problemei, direct de la sursa - ce motive ar avea altii sa nu il creada, mai ales cand, dupa ce se exprima asa, isi mentine functia si ''prestigiul''?

Simultan, cum scoate altcineva (opus lobby-ului gay) cateva cuvinte, pe micul ecran de pilda, nefavorabile homosexualilor, in 3 minute deja izbucneste un scandal prin retelele de socializare, desi cel mai des sunt lucruri de nimic, in comparatie cu asemenea lucruri.

Ceva nu se leaga aici.

 

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...