Acces biciclete , role , carucioare in centru si parcuri Vaslui


Musafir

#26

2014-06-25 11:31

Mi se pare absurd,ca atata timp cat militam pentru un stil de viata sanatos,pentru miscare,pentru a ne creste copiii mai putin sedentari,sa ne fie interzis mersul cu biciclete sau role in parc!Ba mai mult,ni se spune sa mergem pe strada cu copiii cu bicicleta!!!Oare in ce secol traim,pe ce lume???DA,construiti piste pentru biciclete si bucurosi le vom folosi!NU poti merge in nici un caz pe strada cu bicicleta,cu copilul fara a avea piste special amenajate!Poate doar daca vrei sa te sinucizi...
dd

#27 Re: Re:

2014-07-08 09:15

#4: cipo - Re:

Da si ,,aia mari'' sa stea acasa in fata calculatorului in loc sa se plimbe cu bicicletele si cu rolele, nu? Nu e corect. Copiilor mici nu le face nimic daca ii prind cu bicicletele dar pe noi ne atentioneaza imediat!

cristi

#28 revansa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014-07-28 09:26

revansa!!!!!!!!

Musafir

#29

2016-06-10 11:56

Mi se pare firesc,sa ne bucurăm de parcurile si centrul civic al orașului nostru! O restricție,aduce după sine o alta restricție... Ma gindesc ca,daca bicicletele,rolele,etc,ar putea afecta,azi,granitul sau pavajul,mâine si bastoanele bătrânilor,rotile cărucioarelor de copii,le-ar putea afecta! Am putea fi ca romii de la Grajduri,cu vile cu 10-20 de camere,dar care locuiesc in grajduri cu caii ca sa nu strice vilele! Si mai am o problema...daca nu avem voie cu cățeii in parcuri si centru civic,deși avem punguțe,cipuri,vaccinuri,sa ni se facă si noua,posesorilor de animale de companie,măcar un loc special amenajat,pt plimbatul cățeilor!!!!!