Cerere privind transparentizarea programelor POSDRU

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Cerere privind transparentizarea programelor POSDRU

Rareș Iordache

#1 email-uri spre Academie

2014-04-23 06:05

Eu am trimis câteva email-uri către stimabilii domni de la București. Îmi tot răspundeau că nu sunt eligibil, iar eu reciteam de fiecare dată call-ul pentru a înțelege de ce nu sunt. În fine, după câteva schimburi via email și tatonări extrem de ciudate, mi-au confirmat sec: sunteți eligibil, însă nu am văzut încă vreo listă pe undeva

Musafir

#2

2014-04-27 06:06

Exista aceeasi problema , a lipsei de transparenta si in cazul proiectelor POSDRU ce se adreseaza mediului preuniversitar , dar ministerul aferent este prea ocupat sa raspunda sesizarilor.
Vizitator

#3 Neconcordante si la bursele postdoc de la Institutul de cercetare a calitatii vietii

2014-05-14 17:25

Probleme au aparut si la inscrierea pentru bursele postdoctorale din cadrul Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii.

Desi in cererea de inscriere candidatul are optiunea de a bifa daca salariat, liber-profesionist sau fara loc de munca la momentul inscrierii,la depunerea efectiva a dosarului aflu ca eligibile sunt doar persoanele angajate in invatamantul superior sau in institute de cercetare.

Afisand surprinderea ca aceasta conditie aparent eliminatorie nu apare in metodologia de concurs, iar in cerere apar clar ca fiind acceptate si statutul de liber-profesionist sau fara loc de munca, mi se explica ca da, intr-adevar asa a fost "la inceput" (pana saptamana trecuta, din cate am inteles) insa "acum" s-au schimbat conditiile.

Daca s-a mai lovit cineva de  de dificultati inscrierea la institutia mai sus mentionata, rog a lasa aici un reply.

Elena Dragomir

#4

2014-05-25 14:54

Eu nu m-am putut inscrie la acest concurs pentru ca nu aveam inca atestatul de recunoastere in Romania a diplomei obtinute la Univ. din Helsinki. Desi aveam diploma in original si o traducere legalizata a cesteia, nu m-au lasat sa depun dosarul! Am trimis un memoriu la cabinetul comisarului pentu educatie din Comisia Europeana.

Musafir

#5

2014-05-28 15:38

Doresc recorectarea dosarelor pentru burse doctorale din cadrul Academiei Romane
andra

#6 rusine comisiei

2014-08-02 10:00

Pacat ca nu a picat proiectul..Ar fi meritat-o cu varf si indesat...ati vazut numele de pe liste? Persoane din Institutele Academiei, lectori, asistenti si multe cunostinte ai membrilor comisiei.. Rusine sa va fie pt cum va bateti joc de oameni! sper sa platiti toti banii din buzunar si sa se declare proiectul neeligibil la rambursare! Mult ,, noroc,, va dorim noi cei pe care i-ati aruncat pt ca nu suntem prieteni cu voi...nici nu vrem sa fim...vrem doar sa fie dreptate...o mare batjocura a Academiei si a managerului proiectului! ca doar nu e prima oara!