Jos repartitorul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Jos repartitorul


Musafir

#1

2014-02-07 15:18

A fost o inselaciune bine pusa la punct, ideea cu repartitoarele. Oamenii au fost indusi in eroare, nu li s-a spus ca sant repartitoare de costuri, ci de caldura. Iar costurile vor fi repartizate aleatoriu, pe ochi frumosi. Firma TECHEM ar trebui sa dispara si sa returneze si banii pe care i-a incasat de la cetateni, in ultimii 10 ani. Si directorul acela, linsat. Oamenii nu au gandit, pentru ca factura de la RADET, nu indica un consum mic, sistemul pausal era foarte bun, plateai egal si stateai in caldura. Ceausescu a construit un sistem centralizat pentru caldura, noi acum il distrugem, dar nu pentru a ne fi mai bine, ci pentru a se imbogati niste smecheri. Noi l-am omorat pe Ceausescu pentru ca ne rationase caldura si acum ne-o taiem singuri si, culmea, platim si mult mai mult.
Ar trebui sa popularizati mai mult petitia, oamenii nu afla de ea.

Musafir

#2

2014-02-07 15:26

Sa dispara si repartitoarele, si firma TECHEM, iar hotii care o conduc, sa intre la puscarie. Ar trebui sa cercetati profitul firmei, sa vedem din ce castiga bani. Repartitoarele sant citite de diverse persoane nespecializate de la asociatie, nici nu intra in apartamente, primesc biletele de la diversi si mai incaseaza si taxa pentru citire. Cei care permit accesul in apt. platesc mai mult decat cei care dau numai biletele si care vor plati la vara, cu 10 lei gcal. La blocul nostru, din Str. Horezului nr.1, unde sant numai hoti la asociatie (au cumparat lopeti cu 130 lei/buc), s-au consumat in luna ian, pentru cele 2 scari de bloc totalizand 25 apartamente, 21 Gcal, deci ar reprezenta practic, nici macar 1 Gcal/apt. Sant apt. numai cu 4 camere si cateva cu 2 camere.In sistemul pausal, nu ar fi reveenit mai mul de 1Gcal./1 apt.cu 4 camere, deci 225 lei si ai fi stat si in caldura si ar fi fost si mai sanatos.

Musafir

#3

2014-02-14 09:50

Este cea mai mare furaciune cu acte in regula.

Musafir

#4

2014-02-15 12:10

Va rugam sa dispara firma Elsaco din Craiova care pur si simplu ne fura cu buna stiinta.Sunt diferente foarte mari de la o locuinta la alta chiar daca au aceasi suprafata si intre cele cu suprafete mai mari. Va dau un exemplu:Cum e posibil ca la un apartament cu 3 camera 3 persoane si o garsoniera cu 2 personae, la acelasi etaj diferenta la plata sa fie numai de 30 lei. Da nu e ogreseala asta e realitatea.

Musafir

#5

2014-03-05 22:17

Problema sesizata de dvs este corecta;cheltuielile sunt mult mai mari , caldura mai putina (pt. ca am redus la minimul suportabil), mucegaiul a aparut in camere si in plus ,repartitorul montat pe calorifere de tip nou conduc la cheltuieli mai mari desi acestea sunt mai mult reci;clar, TREBUIE FACUT CEVA
mircea

#6 jos repartitorul

2014-03-07 11:14

bine ba prostovanilor ,pai toti salariatii din ANRSC sa nu manance si gura lor o bucata de paine mai usor pa punga tuturor???De ce cei care se se fac ca reprezinta interesele asociatiilor nu pun in discutie ca cei care se ocupa de legislatie odata cu legea de functionare a asociatiilor sa fie pus la dispozitia asociatiilor si softul de calcul unitar al cheltuielilor din asociatii.S-au format o casta in ministere,departamente si primarii care i-si primesc si ei drepturile si sunt cei care se opun cu o indarjire inimaginabila
Adrian Popescu

#7 Jos repartitoarele

2014-03-17 17:10

Vine firma de repartitoare,pune afis ca maine se citesc repartitoarele, smecherii au calorifere fara repartitoare,l-e inlocuiesc la urgenta,deci nu au dat drumul la caldura. Sau au trase conducte sub gresie parchet sau in pereti sub rigips si beneficiaza bine mersi de caldura caci platesc cei cu centrale draga doamne caldura de pe tevi si subsol. Una peste alta firma nu o intereseaza ca vecinul nu da drumul la usa sau a lasat un bilet cu citirea exacta. Totul este sa incaseze cat sa inregistrat pe contorul general si gata! DECI JOS CU REPARTITOARELE!


Musafir

#8

2014-03-19 12:01

Firma ELSACO din Craiova face împartirea pe apartamente după o regula numai de ei stiută si diferită de la o lună la alta, de exemplu pe o coloană unde intr-o luna cei fara centrala au avut repartitoarele inchuse deci consum 0 prin tevi a circulat agent termic de in valoare de 20-25lei pe apartament, am intrebat pe unde si au spus ca e treaba lor. Sunt o adunătură de incompetenţi la care trebuie sa cotizam noi lunar. Eu voi refuza sa platesc aceste sume atata timp cat am centrala termica, caloriferele de pe casa scarii sunt blindate, pe coloana mea se consuma maxim 20 untati pe luna si pe tevi după calcului firmei ELSACO circula 70 unitati.

Musafir

#9

2014-09-18 07:24

"baietii destepti" le vor manari si fraierii vor plati

Musafir

#10

2015-01-16 16:10

Bine ar fi ca si mass-media sa se implice in aceasta sarabanda,a repartitoarelor.Jos repartitoarele!
Cezar

#11

2018-11-30 19:22

Nu mai putem suporta frigul din casa in regim de repartitoare si nici foametea din cauza salariilor si pensiilor mici Ne ucideti  cu frig foamete si boli Sa fie interzisă legea care obligă la repartitoare Nu ne condamnați la moarte !