Petitie pentru o linie directa intre Zorilor si Gheorgheni

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petitie pentru o linie directa intre Zorilor si Gheorgheni


Musafir

#26

2014-02-06 17:24

S-ar economisi timp si bani
Maria

#27

2014-02-07 22:33

Normal ca ar fi un lucru util introducerea acestei linii, idee este ca cerea nu ar trebuii initiata in numele studentilor din campusul observator, ci a locuitorilor din zorilor, pt. ca studentii din observator pt. caliatea lor de studenti nu au nevoie de acea linie pt. a ii ajuta sa ajunga la facultate, pt. ca nu au ce cauta la FSEGA, in campusul din obervator stau in mod normal DOAR studentii de la UTCN si UMF. Studentii din Observator ar trebuii sa se focuze pe alte obiective care sai avantajeze pe ei, iar initiatorul petitiei care sustine ca a facut-o in numele studentilor din observator ar trebuii sa stie foarte bine acest lucru.
El Magnifco

#28 Oare

2014-02-18 13:44

Si de aici primaria sau ratucu ce castiga? S-au cat pierd? La ei v-ati gandit? Cand vrei sa introduci o linie asta inseamna ca tre sa mai cumperi autobuze, sa platesti soferi in puls, combustibil etc. Se renteaza sa introduci o linei noua ? Cate bilete/ abonamente vinzi? Castiga primaria sau ratucu? Sau pierd? Daca pierd cat pierd? Voi ziceti ca trebuie 2 autobuze pana la Iulius => 1 bilet intreg => 4 lei. Daca ai 1 autobuz => jumate de bilet => 2 lei (+ cheltuieli de cumparat autobuz, soferi etc.) . Petitia fiind facuta de student din observator(cel mai probabil de UTCN/UMF) care pune FSEGA prima si Iulius Mall ultima destinatie ma facut sa rad
Lusi

#29 Re:

2014-08-28 09:16

#1: vasi -  

Buna. Mi-ai putea spune te rog cum se poate ajunge din caminele Observator la Fsega? Si in cat timp, atat cu autobuzele cat si pe jos? Multumesc!

Dana

#30 linie directa Gheorgheni-Zorilor

2019-08-25 07:42

Am facut naveta cativa din Gheorgheni in Zorilor pentru a ajunge la locul de munca si a fost foarte greu. Aceasta linie ar fi utila pentru toti cetatenii, nu doar pentru studenti. Sper sa reusim!