VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014


Musafir

#101

2014-01-24 16:18

semnat

Musafir

#102

2014-01-24 16:18

de acord ,semnat
state vasile

#103 cine este vinovat va plati ma devreme sau mai tarziu

2014-01-24 17:53

Discutând cu diverse persoane din oras si nu numai am înteles ca sunt interese mari să nu se termine pârtia de ski a unor persoane care cred eu ca sunt rau voitoare.
Daca asa stau lucrurile inseamna ca avem de a face cu o gasca de hoti care înca nu-i stim si încă nimeni nu-i poate acuza de nimic.Ar trebui ca autoritatile statului de astazi sa se autosesizeze si sa faca un audit financiar al acestei afaceri si sa ancheteze toti cei implicati pâna astazi în această afacere.Cei 1300 de petitionari doresc sa se finalizeze lucrarile si sa poata schia si odata cu partia sa se relanseze un program de relansare economica a orasului.
Alexandru Ioan Cuza a spus : acolo unde autoritatile statului si politia nu îsi face datori si sunt mână în mână cu hotii nădejdea rămâne în armata română ,arestații pe toți și mâine imediat să fie judecați în stare de urgență și dacă sunt găsiți vinovați la pușcărie ți să fie dați ca exemplu.Concluzia este ca trebuie toți arestați și judecați și doar cei nevinovați să rămână în libertate restul LA PUȘCĂRIE FĂRĂ MILĂ.
Corleone

#104 Re: mesajul primarului nostru 2014

2014-01-24 23:01

#34: state vasile - mesajul primarului nostru 2014

Alese limbi!!! Mai lipseste sa va trimiteti reciproc telegrame cu ode. Te plateste politrucu sa te joci de-a petitia? Credeam ca e pe bune o petitie pentru partie, nu metoda de gudurat un fraier. Penibililor, va doare pe ambii de partie cat ma doare pe mine de voi.


Musafir

#105 Re: Re: mesajul primarului nostru 2014

2014-01-25 10:48

#104: Corleone - Re: mesajul primarului nostru 2014

Asa suntem noi romanii. Niciodata nu am fost uniti. Cand vrea sa faca cineva ceva bun , se gasesc persoane care sa tradeze , sa denigreze , sa duca totul in ridicol. Aceasta petitie reprezinta un gest de apreciat. De ce nu ai initiat-o tu? De carcotasi nu este nevoie in acest moment. Noi toti cei care dorim finalizarea acestei partii trebuie sa fim uniti si sa cerem guvernului sa finanteze in continuare o investitie vitala pentru Campulung.Dar cred ca Dumnezeu o sa aiba grija pana la urma si de campulungeni.

gospodarul

#106 Re: SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

2014-01-25 13:08

#1: STATE VASILE - SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

pacat domnule State,santeti singurul care cu adevarat vrea ceva,dar vinovati sant toti hotii din primarie,care au conduso de dupa revolutie pana azi.toti fura toti...,

andrei

#107 Re: Re: mesajul primarului nostru 2014

2014-01-25 13:12

#104: Corleone - Re: mesajul primarului nostru 2014

bravo coleone,ai mare dreptate,niste javre penibele,

 

STATE VASILE

#108 petitia este o forma de PROTEST

2014-01-25 13:54

Sa clarificam cateva lucruri.

O petitie este un document redactat oficial prezentat unui oficial al guvernului de catre un cetatean sau un grup de cetateni. Scrierea unei petitii este un mod de a responsabiliza o persoana sau un grup de oameni pentru a obtine de la functionari ceva care este considerat important sau necesar.

Trimisa deja în format electronic urmând si alte surprize

stiri@antena3.ro,
jurnal@tvriasi.ro,
stiri@antena1.ro,
contact@antena2.tv,
contact@b1tv.ro,
info@kanald.ro,
pr.grup@realitatea.net

info@mdrap.ro,
drp@gov.ro,
avp@avp.ro,
procetatean@presidency.ro,
contact@sgg.ro,
petitii@mai.gov.ro,
presedinte@mturism.ro


1.Nu sustin pe nimeni din primarie deoarece eu am fost plecat mult timp din tara.


2.Sunt un locuitor al acestui oras de 47 de ani si am luat parte si eu intr-o oarecare masura la schimbare regimului din 89.


3.Eu iau mereu atitudine împotriva tuturor celor care ne conduc le cer să dea socoteala.


4. Orientarea mea politica în prezent totul pentru tara sau miscarea legionara deci sunt contra politrucilor de orice culoare.


5 Primarul Mihaita Negura nu este Campulungean si nu am ce sa-i reproșez indiferent de ce culaore politica are , asculta pe toti .


6.Sunt multi care ar face si ei ceva dar nu au curaj sa se implice si sa vorbeasca asteapta ca cineva sa sparga gheata sau sa ridice mingea le fileu, eu consider ca mi-am exercitat dreptul meu castigat prin constitutie de a face o petitie la care au semnat multi dar initiatorul sunt eu cel care mă expun pentru voi toti.


7.Ma bucur ca am fost inteles , noi am aratat ca sutinem terminarea lucrarilor .


8.O sa plec la Bucuresti sa depun aceasta petitie care a fost deja trimisa la mai multe deprtamente ale statului.


9. Eu urmaresc doar un singur scop sa îmi gasesc un loc de munca acasa în domeniul hotelier la experienta pe care am acumulato in strainatate timp de 15 ani.


10. Va astept pe toti cei care ganditi ca mine sa veniti alaturi de mine si de ce nu sa înfiintam si noi o miscare de rezistenta , nu stiu ceva care sa IA ATITUDINE si sa ne implicam sa-i punem la treaba daca nu ei toti dorm în papucii statului.


11.State Vasile eu m-am simtit jignit de actuala guvernare USL nu ca cei din înaintea lor au fost mai buni , penru mine exista un singur drum si o iubire tara mea si orasul meu.

DACĂ NU PARTICIPI , NU SE SCHIMBĂ NIMIC ...

contează să-ţi pese - aşa începe
contează să vrei - aşa porneşti
contează să crezi - aşa rezişti
contează să lupţi - aşa construieşti
contează să învingi - aşa reuşeşti .

Vasile State Trainer Restaurant Manager

GRAPINI TREBUIE SA SE TINA DE CUVANT așa cum a promis la Câmpulung Moldovenesc.


12.State Vasile "Copii ai lui Dragoş Vodă şi ai Bucovinenilor, fiii lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, scrieţi pe steagurile voastre: Străinii ne-au copleşit. Presa înstrăinată ne otrăveşte. Politicianismul ne omoară. Sunaţi din trâmbiţe alarma. Sunaţi din toate puterile.

În clipa când duşmanii ne copleşesc şi politicianii ne vând, Români, strigaţi cu înfrigurare ca pe potecile munţilor în ceasurile de furtună: Patria! Patria! Patria!"


Cine doreste sa ma cunoasca mai bine sunt disponibil.


Daca ma explic politic si fac une afirmatii pro sau contra sunt afirmatii ale unor lucruri pe care le vad si acesta petitie este de fapt daca intelegeti un protest pasnic scris împotriva tuturor POLITICIENILOR IMPOTENTI DE 24 DE ANI încoace .
Deci sunt bucuros ca sunt multi oameni care sunt indignati ca mine si ne punem sperante daca mai avem în cine.

Va multumesc tuturor pentru solidaritate si pentru semnaturi.

STATE VASILE

#109 MANIFEST DE PRESA

2014-01-25 14:00

State Vasile
stiri@antena3.ro,
jurnal@tvriasi.ro,
stiri@antena1.ro,
contact@antena2.tv,
contact@b1tv.ro,
info@kanald.ro,
pr.grup@realitatea.net

DACĂ NU PARTICIPI , NU SE SCHIMBĂ NIMIC ....

contează să-ţi pese - aşa începe
contează să vrei - aşa porneşti
contează să crezi - aşa rezişti
contează să lupţi - aşa construieşti
contează să învingi - aşa reuşeşti .

Vasile State
Trainer Food & Beverage Manager
GRAPINI TREBUIE SA SE TINA DE CUVANT așa cum a promis la Câmpulung Moldovenesc.

VREM PÂRTIA DE SCHI FUNCȚIONALĂ ÎN SEZONUL DE IARNĂ 2014
Va rugam sa ne ajutati la desfasurarea unei dezbateri publice televizate unde sa invitati pe fostul primar Serban GabrielConstantin actualul primar Mihaita Negura, Elena Udrea,Maria Grapini, Catalin Nechifor prsedintel CJ, Baisanu Alexandru deputat de suceva PNL si cetateni semnatari ai petitiei pentru a se transa pe fata cine se face vinovat de nefinalizarea acestei investitii vitale pentru noi si aruncarea in faliment al unui oras intreg.

Am initiat aceasta pârtie cerând ajutorul tuturor pentru crearea a 500 -1000 de locuri de munca tinând cont ca nu mai avem economie si fabrici .

Am trimis deja la mai multe deparatmente ale statului copie dupa lista petitionarilor

info@mdrap.ro, drp@gov.ro, avp@avp.ro, procetatean@presidency.ro, contact@sgg.ro, petitii@mai.gov.ro,

presedinte@mturism.rosparam EuroparlRequestFormPetition@europarl.europa.eu

Speram ca cineva din aceste autoritati ale statului se vor autosesiza si vor investiga întreaga afacere si vor trage la raspundere pe cei care vor fi gasiti vinovati .

State Vasile mesaj pentru politicieni

Daca nu vedeti bine trebuie sa va luati ochelari, Daca nu auziti bine luati-va aparate auditive dar daca nu întelegeți și nu vreti sa spuneti adevarul si sa fiti liberi, înseamnă ca sunteti alaturi de tradatori si de hoti nu vreti sa vedeti si să auziti nimic.

Când autoritățile și funcționarii statului nu își fac datoria beau și mănâncă împreună cu hoții și trădătorii nădejdea noastră rămâne în armata română.

Domnule General al armatei Române vă ordon să-i arestații pe toți și să fie judecați de urgență și dacă vor fi gasiți vinovați băgații în temniță.
Al.Ioan Cuza


Semnatarii acestei petiții ne adresăm Ministerului de Finanțe și Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului:

Câmpulung Moldovenesc este declarată stațiune turistică de interes național încă din 2005,dar nu dispune de nici o pârtie de schi mai lungă de 400 metri. Turismul reprezintă în momentul de față singura direcție de dezvoltare a municipiului. Această investiție devine o sursă importantă de venituri pentru locuitori și pentru administrația locală a acestei zone.

Pârtia de schi de pe masivul Rarău este amplasată pe versantul nordic al acestuia,în zona de sud-est a Municipiului Câmpulung Moldovenesc. Amplasarea face din aceasta,o pârtie schiabilă mult mai mult timp față de celelate din țară,deoarece zăpada se topește abia spre sfârșitul primăverii.

În 2009,in cadrul programului "Schi in România" s-au început lucrările la amenajarea pârtiei ce urma să aibă două tronsoane cu o lungime totală de 4200 de metri. Lucrările s-au oprit însă la 80%,puțin înainte de finalizarea primului tronson,după ce au fost instalate tunuri de zăpadă artificială și telegondola cu o capacitate de 1000 de persoane pe oră,o investiție totală de 10 milioane de euro.

Acum Primăria Câmpulung Moldovenesc se confruntă cu datorii de 7 milioane de lei deoarece costurile de construcție nu au mai fost decontate din octombrie 2012 plus alte costuri de întreținere ale pârtiei nefolosite și incapacitatea de a continua lucrările.

Avem nevoie de cât mai multe semnături pentru a ne adresa Guvernului în vederea susținerii acestui proiect în continuare.


În numele tuturor petitionarilor va multumim pentru sprijinul acordat

Vasile State Trainer Food & Beverage HORECA

Vlad Damian intreprinzator turism

Tiberiu Clipici inginer design

Adriana Maricari jurnalist

STATE VASILE

#110 PETITIA TRIMISA AUTORITATILOR ROMANE

2014-01-25 14:01

info@mdrap.ro,
drp@gov.ro,
avp@avp.ro,
procetatean@presidency.ro,
contact@sgg.ro,
petitii@mai.gov.ro

Semnatarii acestei petiții ne adresăm Ministerului de Finanțe și Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului:

http://www.petitieonline.com/vrem_partia_de_schi_funcional_in_sezonul_de_iarn_2014

Câmpulung Moldovenesc este declarată stațiune turistică de interes național încă din 2005,dar nu dispune de nici o pârtie de schi mai lungă de 400 metri. Turismul reprezintă în momentul de față singura direcție de dezvoltare a municipiului. Această investiție devine o sursă importantă de venituri pentru locuitori și pentru administrația locală a acestei zone.

Pârtia de schi de pe masivul Rarău este amplasată pe versantul nordic al acestuia,în zona de sud-est a Municipiului Câmpulung Moldovenesc. Amplasarea face din aceasta,o pârtie schiabilă mult mai mult timp față de celelate din țară,deoarece zăpada se topește abia spre sfârșitul primăverii.

În 2009,in cadrul programului "Schi in România" s-au început lucrările la amenajarea pârtiei ce urma să aibă două tronsoane cu o lungime totală de 4200 de metri. Lucrările s-au oprit însă la 80%,puțin înainte de finalizarea primului tronson,după ce au fost instalate tunuri de zăpadă artificială și telegondola cu o capacitate de 1000 de persoane pe oră,o investiție totală de 10 milioane de euro.

Acum Primăria Câmpulung Moldovenesc se confruntă cu datorii de 7 milioane de lei deoarece costurile de construcție nu au mai fost decontate din octombrie 2012 plus alte costuri de întreținere ale pârtiei nefolosite și incapacitatea de a continua lucrările.

Avem nevoie de cât mai multe semnături pentru a ne adresa Guvernului în vederea susținerii acestui proiect în continuare.

Dorim ca toate autoritățile statului sa se autosesizeze și sa înceapă demersurile necesare și investigarea de urgenta a tuturor celor implicați din fosta si actuala guvernare.

Cum s-au cheltuit banii alocați proiectului ,cine a beneficiat de contractele de execuție și de ce nu sunt finalizate lucrările după 5 ani de la începerea proiectului , sa fie anchetați și sa fie făcut public cei găsiți vinovați.

Dorim sa aflam și noi adevarul și sa fie trași la răspundere cei ce vor fi găsiți vinovați și dorim de asemenea finalizarea lucrărilor pentru un viitor economic prosper al cetățenilor din acest municipiu .

În numele semnatarilor petiției online vă mulțumesc pentru sprijinul dumeavoastră .

Vasile State 0745 498 779 str molidului 14 ap 6 Campulung Moldovenesc Suceava

state vasile

#111 identitate, barbatie si curaj

2014-01-25 14:23

daca aveti ceva de comentat este de bun simt sa vă declinați identitatea si daca doriti sa veniti la o dezbatere publica unde puteti sa va spuneti parearea sunteti bineveniti, alege numele tau de user cel adevarat , va multumesc
george

#112 Re: PETITIA TRIMISA AUTORITATILOR ROMANE

2014-01-25 16:45

#110: STATE VASILE - PETITIA TRIMISA AUTORITATILOR ROMANE

felicitarile noaste Vasi ,noi Campulungeniisuntem alaturi de tine

DNA

#113 Re: NOI AVEM SOLUȚIA !

2014-01-26 09:48

#2: MARIA STATE - NOI AVEM SOLUȚIA !

demisia primarului ar rezolva intradevar multe in acest oras


Musafir

#114

2014-01-26 10:28

Avand in vedere superba zona turistica si cheltuielile ce s-au efectuat pana in prezent,se impune finantarea si finalizarea lucrarilor la aceasta partie de schi ce va aduce implicit la noi locuri de munca si dezvoltarea zonei. Va multumim !
baubau

#115 Re: Re: Re: mesajul primarului nostru 2014

2014-01-26 14:50

#105: - Re: Re: mesajul primarului nostru 2014  

 asa este primarul actual se zbate de la judet ajutoare vin si nu vin noi trebuie sa fim uniti si sa vrem aceasta partie, a venit si zapada (asta pt prostaniii care au spus ca nu va mai fi)....


Musafir

#116

2014-01-26 15:36

Cred ca toti ar trebui sa semnam aceasta petitie pt. a crea locuri de munca
REX

#117 solutia?????????

2014-01-26 16:04

DEMISIA IN BLOC AL TUTUROR FUNCTIONARIILOR DI PRIMARIE,AL SECRETARULUI,DAR SI AL PRIMARULUI.


Musafir

#118 corleone

2014-01-26 16:14

#117: REX - solutia??????

dar de ce domnule rex???,poate primarul si state,chiar vrea sa sare de pe trambulina....

blanaru

#119 hop hop hop

2014-01-26 16:36

#118: - corleone

Sare dupa spaga,ca sa invatat de la serban,iar acum vrea sal si intreaca la colectat,platestei domnule pe constructori si partia va fii terminata,nu cauta alti constructorii,acest primar umbla cu cioara vopsita in rosu,laso asa cum era ea Portocalie.,si partia va fii gata.Nenea State parca te vad ca mai faci o petitie sal dam jos pe Negura,dupa ce nuti primesti ce tia promis.

Corleone, fost campulungean

#120 Re: SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

2014-01-26 18:36

#1: STATE VASILE - SALVĂM VIITORUL ORAȘULUI ȘI VIITORUL COPIILOR NOȘTRII

Am vrut sa semnez si eu, sincer am vrut, de asta am intrat aici si am citit comentariile... Concluzia mea este ca ar fi fost buna o petitie serioasa pe tema partiei de la Campulung, DAR:

1. State Vasile, manager si trainer cum te dai, daca esti de fapt somer si singurul tau scop e sa iti gasesti slujba, cum spui in comentarii, e laudabil, dar trebuie sa mergi sa cauti, nu te ia nimeni de pe net sa te puna ministru... Si nu te ia nimeni daca esti facator de gargara. Degeaba pupi primarul vostru, care o fi el, ca nu va da doi lei pe gargara ta, nu are nici ala nevoie de scandal cu legionari agitati pe langa urne, in an electoral.

2. State, daca mai urli sa se faca arestari si ca esti mare legionar, s-ar putea sa te popreasca dracului pe tine la zdup, ca sa intelegi si tu clar despre ce vorbesti, pana se lamuresc organele daca ai altceva decat greieri in cap... Te joci cu undita pe langa rechini batrani, baiatule... Astia fac "hap"!

3. State Vasile, initiatorule, eu nu cred ca la Guvern trebuie sa duci petitia ta, ci poate la psihiatru bun. Va sti sigur cum sa te ajute, pe tine in mod special. Nu vreau sa te superi, ci sa accepti barbateste o realitate... Prin tot ce ai scris in comentarii demonstrezi singur ca s-ar putea sa am multa dreptate...

4. Ceilalti co-autori de petitii, "manifeste de presa"si comentatori, pro si contra de pe aici: Invatati sa scrieti corect romaneste, macar... A dracului e democratia asta, baieti, incep sa cred ca v-a facut pe toti analfabeti! Ca sa salvati viitorul copiilor ar trebui macar sa puteti vorbi si scrie corect, inainte de a racni democratic, dar fara sens, la cineva, ca sa aratati ca vreti ceva, dar nu stiti nici cum se scrie ce vreti...

5. Pacat de ideea frumoasa a petitiei, daca are in spate astfel de sustinere... Chiar putea fi un model excelent, daca era serios gestionata. Reveniti-va daca vreti cu adevarat sa faceti vreodata un demers care sa fie luat in seama de cineva! Mie mi-a trecut definitiv dorinta de a va sustine... Pa! Si va doresc sincer sa va faca macar chinezii, intr-o zi, partia!

state vasile

#121 CORELONE, BLANARU SI ALTII CARE AU DOVEZI

2014-01-26 18:43

Va invit sa veniti cu mine la Bucuresti daca ati semnat petitia .

O petitie este un document redactat oficial prezentat unui oficial al guvernului de catre un cetatean sau un grup de cetateni. Scrierea unei petitii este un mod de a responsabiliza o persoana sau un grup de oameni pentru a obtine de la functionari ceva care este considerat important sau necesar.

Aceasta petitie este initiata de mine si m-au ajutat cu sfaturi si alti tineri.

Cat despre fostul primar eu nu comentez că nu am dovezi cred ca ar trebui sa se autosesizeze DNA ul.

Daca voi aveti dovezi împotriva lui Serban si împotriva lui Negura va rog sa sesizati DIICOT si DNA eu unul habar nu am de chestii economice stiu doar ca se vorbeste mult si se face putin , daca autoritatile statului nu își fac datoria înseamnă ca sunt mână în mână cu hotii care se plimba liberi, ar trebui judecati si daca sunt gasiti vinovati sa plateasca.

Eu va rog un singur lucru, sa faceti si voi ceva indiferent ce eu as fi foarte bucuros sa vad pe altii mai destepti ca mine si mai normali care stiu tot  sa se implice dar nu fac nimic.

Tocmai de aceea am dorit si am initiat o petitie pentru a vedea cine cu cine este si uite asa aflam adevarul pe care unii dintre noi nu îl stiu.

Eu îmi câștig pâinea în mod cinstit lucrez pe vapoare si din când în când ancorez.

Nu stiu sa scriu bine româneste deoarece nu sunt profesor de limba română, din punctul meu de vedere conteaza ce vrei sa transmiti nu conteaza cum scrii fiind mai batrân nu sunt un as al computerelor si mai fac greseli de tastare e ceva normal mai ales când ai multe de spus.

Am nevoie de cativa voluntari sa vina cu mine la Bucuresti sa depunem petitia in mod direct la ministere.

Traim încă într-o țară liberă și putem spune ce gândim fie ca unii nu sunt de acord  asta e democratia.

Va multumesc tuturor pentru înțelegere .

 

DNA

#122 Re: CORELONE, BLANARU SI ALTII CARE AU DOVEZI

2014-01-27 06:50

#121: state vasile - CORELONE, BLANARU SI ALTII CARE AU DOVEZI

sa dovedim ce ??spaga nu se ia televizata domnule State ,colaboratorii cu care te afisezi (primarul si secretarul )sunt niste oameni corupti nedemni de functiile pe care le ocupa.sa dovedim ce??ca banii alocati partiei ni s au retras pentru ca nu au fost cheltuiti??nu au fost cheltuiti pentru ca colaboratorii dvs.nu au achitat facturile emise de constructori ???dati ne un raspuns domnule primar aveti dreptul la replica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oarecare

#123

2014-01-27 12:38

D-le DNA d-voastra credeti ce spuneti? Hai s-o luam logic:cum sa se retraga banii pentru ca nu au fost platite facturile? Pai daca existau banii se plateau facturile. Problema este ca nu au fost banii.Ce vina are actualul primar ca guvernul actual nu a mai finantat nicio partie inceputa de d-na Udrea?
DNA

#124 Re:

2014-01-27 17:10

Şeful administraţiei judeţene a amintit că pârtia de schi de pe Rarău se construieşte printr-un program al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. El a precizat că primul tronson al acestei pârtii, cu o lungime de 3 kilometri, ar putea fi dat în folosinţă în luna februarie 2012. „Suma de 170 de miliarde de lei vechi a fost folosită pentru decontarea lucrărilor făcute până în prezent. Vreau să precizez că acolo am mai alocat bani şi pentru modernizarea drumului care merge spre baza pârtiei, respectiv 2 kilometri de drum care se modernizează, şi vor mai urma încă trei kilometri”, a spus şeful administraţiei judeţene, citat de Monitorul de Suceava.

#123: Oarecare -

 


Musafir

#125 Re: Re:

2014-01-27 17:11

Cu toată perioada de criză, judeţul Suceava, până în ultima zi a anului 2011, a primit fonduri de la Guvernul României. Şi cred că a fost un an foarte bun din punctul de vedere al investiţiilor în infrastructură, în sănătate şi în turism. Aşteptăm ca în 2012 să începem noi investiţii şi să le finalizăm pe cele începute, şi mă refer aici la drumul Suceava - Botoşani, la drumul naţional spre pasul Prislop, dar şi la finalizarea şoselei de centură a Sucevei, dar şi alte obiective extrem de importante. Şi în primul rând modernizarea Aeroportului Ştefan cel Mare”, a încheiat Gheorghe Flutur. 157,6 milioane de lei sunt necesari pentru modernizarea DN 29. Licitaţia pentru desemnarea constructorului s-a ţinut de luni de zile şi tocmai din primăvara anului precedent se promite demararea investiţiei.

#124: DNA - Re: