S.O.S. familia!

S.O.S. familia! / Anunțuri / Propunere subiecte de discutie / Comentarii


Musafir

#1

2013-08-25 21:10


Musafir

#2

2013-08-26 03:09

O propunere de tema:
Sexul subiect tabu sau realitratea existentei umanitatii?
SerbFlor

#3

2013-08-26 03:12

Orice subiect starneste controverse.
nediscutarea inseamna ca nu exista problematica respectiva si ca obiect si subiect de discutie, comentariu , proces mental ? Raspuns evident : EXISTA independent de vointa, dorinta si putinta noastra !

Musafir

#4

2013-08-26 06:16

Prevenirea avorturilor: NU AJUNGE LA AVBORT ! Evită-l prin metode corecte. Nu omorî o viață! Mai bine nu o concepe !

Musafir

#5

2013-08-26 06:47

Eu cred ca ar trebui sa luam atitudune pt a nu se mai propaga si difuza emisiuni de acest gen in care sa se promoveze minoritatile sexuale,intrucat noi suntem majoritari in privinta acestor idei, deci ni se incalca drepturile de catre o minoritate.De cand o minoritate decide ceea ce este bine pt societate?Drepturile omului nu prevede ca noi majoritarii sa suportam mizeriile minoritatilor sexuale.

Musafir

#6

2013-08-26 07:00

Despre ARDEALUL si de fapt intreaga TRANSILVANIE pamant romanesc si cu pretul vietii altfel NU !
Homosexualitatea - o problema de obisnuinta, de optiune, de apucaturi, de rele exemple, de labilitate psihica, de insuccese repetate in relatii normale. Sa interzicem povestile cu homosexualitatea o problema medicala fiindca NU ESTE !!! NU TRANSFORMAM NICIODATA ROMANIA IN SODOMA SI GOMORA chiar daca Europa ne doreste pe langa o piata si o rezerva de materii prime si de forta de munca cvasigratuita si un WC public.
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#7

2013-08-26 07:24

Va multumesc, dar va rog sa propuneti mai la obiect, de ex:
1. Subiectul'x'
2. Subiectul 'y'
.
.
.

Deasemenea, am rugamintea ca intre subiectele propuse si petitie sa fie o legatura directa, altfel riscam sa fim inafara intentiei pentru care s-a creat petitia.

Musafir

#8 cum se defineste familia?

2013-08-26 07:47

cred ca trebuie inceput de la definitia de baza a familiei in cadrul social. de unde porneste familia si unde se termina ca forma sociala? fiecare in parte trebuie sa-si puna o astfel de problema.

subiectul: cum se defineste familia?


Musafir

#9 alte subiecte:

2013-08-26 08:32

S: care sunt cauzele, manifestarile si efectele homosexualitatii in umanitate?

S: este oportuna prezentarea la tv a unui cuplu de homosexuali ca "familie" nefiind stabilit cadrul precis-stiintific pentru acest fenomen?

S: care este sensul "familiei" homosexuale in societate?

S: este "familia" homosexuala o necesitate sociala sau o necesitate individuala?

S: exista un lobby politico-social de favorizare a homosexualitatii? daca da, ce doreste efectiv sa obtina si ce orizonturi deschide (bune sau rele - rapotul dintre ele)?

S: ce institutii sustin lobby-ul homosexual si cu ce scopuri (pozitive si/sau negative)? care sunt metodele de sustinere a acestui lobby? - prounere de studiu.

S: care sunt prevederile "drepturilor omului" care sustin homosexualitatea si cele care se opun?

S: "drepturile omului" (individului) sau "drepturile umanitatii" (folos pozitiv social)? care primeaza? pot afecta drepturile individului drepturile general valabile ale societatii? ce se castiga si ce se pierde?

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#10 Re:

2013-08-26 08:32

#2: -  

 In ce sens sexul ar fi realitatea existentei umanitatii?

 Acest titlu include in el o conceptie cu care nu stiu cati ar fi de acord, si e plina de nuante...


Musafir

#11 cum se raporteaza emisiunea tv

2013-08-26 09:00

subiect: cum se raporteaza emisiunea tv la legislatia tarii? (Codul Civil Art. 259. (1) "Căsătoria este uniunea liber consimțită între un barbat și o femeie, încheiată în condițiile legii")

subiect: cine are dreptul sa oficieze "casatoria" gay tinand seama de Codul Civil Art. 259. (1) "Căsătoria este uniunea liber consimțită între un barbat și o femeie, încheiată în condițiile legii"?

Musafir

#12 Subiecte propuse

2013-08-26 10:58

-Argumentele lobby-ului LGBT si demontarea lor; pretentiile acestui lobby si demontarea lor;
-Propaganda prin mass-media si divertisment;
-Propaganda in scoli (pe care vor sa o aduca si in Romania);
-Organizatiile, fundatiile, asociatiile care duc aceasta campanie si cine le sprijina (e foarte important);
-Retorica anti-familie a homosexualilor;
-Comportamentul patologic al multor activisti LGBT (atacul ad hominem, amenintarile, calomnia, procesele pentru nimicuri);
-Legatura dinte lobby-ul gay si lobby-ul pederast/ pedofil;
-Promovarea hedonismului, a tuturor perversiunilor si a ''serviciilor sexuale''.


Musafir

#13

2013-08-26 14:28

1.Homosexualitatea:ereditate-deprindere;
2.Homosexualitatea si scaderea numarului populatiei
3.Vaccinarea si autismul
4.Studiul codului genetic uman, gena "limbajului" si schimbarea mediului de cultura in realizarea trivaccinului dupa descoperirea genei Fox.Pro.2
5.Metode de a creste esecul scolar, care conduce catre o populatie cu debilitate mintala (usor de controlat, pentru ca nu intelege nimic din ce se intampla cu ea):saracia, subalimentarea, malnutritia, lipsa de igiena, lipsa cadrelor didactice calificate, lipsa asistentei medicale, disolutia profesiei de logoped cu consecinte dezastruoase asupra bunei dezvoltări a copilului, etc

Musafir

#14 Re:

2013-08-29 18:22

#13: -

Daca te uiti peste datele demografice din diverse tari luand ca reper anii 1900-2000, vei observa cu usurinta ca exista o continua crestere a populatiei. Inclusiv in Romania. E adevarat ca momentan, multi tineri nu se gandesc la procreere cand au douazeci de ani dar e din cauza nivelului de trai, in niciun caz vina homosexualilor.

Sper ca punctul 5 nu il asociezi cu homosexualitatea.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#15 Re: Re:

2013-08-30 07:29

#14: - Re:  

 Ba da, pctul 5. este foarte pertinent. De ex, logopedia este stiinta care se ocupa cu educarea vorbirii. Cand un copil are dificultati de vorbire, se cauta intai cauzele care provoaca tulburarile de limbaj, apoi solutii pentru inlaturarea factorilor nocivi. Printre factorii nocivi care pot tine (si) de homosexualitate, sau pot deriva (si) din aceasta practica, ar fi:

-soc psihic in cazul femeii gravide (cu efecte insidioase asupra dezvoltarii psihofiziologice ale fatului);

-factori de natura psihosocial: factori didactogeni, sociogeni, formarea unor deprinderi gresite de pronuntie, incurajarea in scop de divertisment a vorbirii infantile sau defectuoase a copilului, solicitari verbale exagerate ce intimideaza copilul, conflicte si traume psihice ce determina introvertire excesiva si pierderea interesului pentru comunicare, logofobie datorata reactiilor depreciative ale anturajului, imitatii, metode gresite de educatie etc.


"Orice tulburare de limbaj are tendinta de a se agrava si consolida in timp, ca deprindere negativa. Incepand cu cele mai simple, tulburarile de limbaj produc efecte negative asupra personalitatii si comportamentului subiectului, ele fiind traite dramatic si tensional pe fondul frustrarii si anxietatii." (Dr. Budacu Stefania)

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-21 14:11



Musafir

#17 Re: cum se defineste familia?

2014-09-08 20:39




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...