S.O.S. familia!

S.O.S. familia! / Anunțuri / Spre informare / Comentarii


Musafir

#1

2013-08-15 08:00

f mare dreptate, de aceeea am renuntat de mult timp la tv, il tin in casa doar pe post de decor...copiii trebuie indepartati de aceasta unealta de spalare a creierului, cu toate ca sunt indoctrinati din toate partile inclusiv in scoli si licee.

 


Musafir

#2

2013-08-15 08:32

Aceasta nenorocire nu poate fi oprita de catre oameni odata pornit bulgarele la vale.Incercarea de a stopa fenomenul va duce la desfasurarea lui mai subversiva, mai dorita si cautata de tineretul ahtiat dupa cele ascunse si interzise.Singurul care a mai oprit candva acest dezmat a fost Domnul nostru din Cer dand cu foc si pucioasa in Sodoma si Gomora. Daca va da Domnul o boala si mai grea decat SIDA si celelalte ca sa se curete brusc zeci de mii pana la exterminarea acestei gretzosenii, pana cand bulgarele se va face praf si pulbere lovit de puterea cereasca, atunci se va opri. Ca si in cazul altor pecingini care au cazut pe capul nostru si aceasta nu ar fi ajuns aici daca nu se lasa sa creasca pisica atat de mult incat sa nu se mai poata rupe cu mijloace conventionale, legi, educatie, propaganda, etc. De fiecare data corpul social reactioneaza cu intarziere, are o anumita inertie asteptand ca in primul rand sa intervina autoritatile. Ori autoritatile din motive electorale, din lipsa de durere pentru bobor, unii din filiatie fata de asemenea manifestari animalice, fiind ei insisi, unii din ...turma de viermi nu reactioneaza sau dimpotriva reactioneaza de partea chipurile a "drepturilor", "libertatilor", etc, etc punandu-se bine cu homalaii din Europa si nu numai,unde abunda scarbosenia.

Musafir

#3

2013-08-15 09:00

Corect.

Musafir

#4

2013-08-15 09:03

Am aceasta carte si o recomand tuturor, mai ales celor care au copii sau au grija de copii (eu, de exemplu, nu am copii, dar sunt invatatoare): http://www.cartifrumoase.ro/carte/revrajirea-lumii-sau-de-ce-nu-mai-vrem-sa-ne-desprindem-de-televizor--i32991 Ar fi extrem de multe de discutat despre modul in care se spala creiere si se induc idei prin intermediul televizorului. Vad unele efecte si la mine insami. Bine ca sunt constienta de ele, inseamna ca nu sunt pierduta!:))

Asaltul asupra familiei se vede foarte clar. Noi suntem aproape invidiati de multi pt faptul ca ne iubim, in loc sa divortam.:D Noi=sotul meu si eu. Am vizitat, acum vreo 3 ani, un fost preot batran, actualmente retras intr-o manastire. Ne-a povestit ca au fost cei de la Trinitas la el. Printre altele, l-au intrebat care e cea mai mare criza pe care o traverseaza omenirea acum. Nu a raspuns ca ar fi cea (mult trambitata) financiara, ci a spus ca este vorba despre „criza de mame”. Nu de femei care fac copii, ci de mame!

Mi-ar placea ca, dincolo sau, mai bine zis, alaturi de scopul initial al acestei petitii, sa se formeze un soi de comunitate, sa mai discutam, sa mai gasim eventuale solutii, sa ne sprijinim reciproc pt a le pune in aplicare acolo unde ne aflam si unde putem sa o facem. M-am cam saturat sa ma simt cumva singura in lupta impotriva putreziciunii, o putreziciune care, in unele momente, ma invadeaza si pe mine, recunosc...

Musafir

#5

2013-08-15 09:16

Bine spus! Eu nu ma mai uit la TV de foarte mult timp si ma simt foarte bine. Am mintea mai clara si ma simt mai linistita.

Musafir

#6

2013-08-15 09:24

In regula.

Musafir

#7

2013-08-15 09:35

Exceptional comentariu. De aceea recomand si eu renuntarea cu totul de catre crestini la consumul de produse TV.

Musafir

#8

2013-08-15 09:47

Haleluia! Fii binecuvantata, Dana! "Frumos", dar mai ales adevarat tot ceea ce tu ai gandit. Si eu m-am gandit ca acest televizor nu-si mai are rostul in casa pt ca , incepand de la desenele animate si pana la emisiuni, filme, stiri, totul este o catastrofa care ne face numai rau.
Cred ca trebuie sa petrecem mai mult timp cu copii nostri, noi, sa alegem sa mergem la plimbare, sa descoperim frumusetea lui Dumnezeu in tot ce ne inconjoara pt ca alegand asa, vom trai mai linistiti.
Ioan

#9 Re:

2013-08-15 09:55

#4: - "M-am cam saturat sa ma simt cumva singura in lupta impotriva putreziciunii, o putreziciune care, in unele momente, ma invadeaza si pe mine, recunosc..."

Iata un site crestin ortodox care va poate folosi  : www.razbointrucuvant.ro

 


Musafir

#10

2013-08-15 10:12

Impartasesc intru totul opinia dvs. insa raul din pacate, este infiltrat atit de adinc in societatea contemporana incit nu stiu daca mai este posibila o intoarcere la morala si cuviinta de dinainte de 1989, ca de altceva mai sfint nici pomeneala. Asadar, consider ca lupta pentru a fi buni crestini, ramine de dus in plan personal de fiecare dintre noi in parte, deoarece nici macar reprezentantii oficiali ai Bisericii nu prea mai indraznesc sa spuna adevarul despre starea lumii de azi si sa ia atitudine. Doamne ajuta!

Musafir

#11

2013-08-15 10:56

dar astfel de spalare de creier se pracica de mult poate de fapt asta e rolul REAL al media : sa manipuleze si sa orienteze opinia publica in oricare directie e dorita de unii puternici , are acest rol nu de azi de ieri ci tot secolul XX si XXI. asta e rolul cinematografiei asta e rolul televiziunii
nu vad unde e noutatea
iar primejdia e veche
atata vreme cat preferam sa ne uitam 24/7 la telenovele si sa mancam seminte in fata blocului in loc sa educam copiii si sa reinvatam sa comunicam cu familia.....asta e

Musafir

#12

2013-08-15 10:57

Ba avem! Trebuie redactata o cerere de penalizare a Pro TV de catre CNA, fie semnata de toti semnatarii, fie de fiecare in parte. Ar fi bine ca aceeasi reclamatie sa fie trimisa, rand pe rand, de toti - se poate si prin email.
Intr-o seara am vazut ca nemernicii scriau in partea de jos a ecranului "in curand ...." referindu-se la nemernicia lor viitoare. Dar nu mai am amanunte si nu stiu daca s-a anuntat ceva concret. Reactia trebuie sa vina si trebuie sa existe. Altfel ne complacem in deznadejde si in ideea ca "nu mai e nimic de facut". Este.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-08-15 10:59


Anonymously

#14 Foarte adevarat!

2013-08-15 10:59

Ai foarte mare dreptate, insa nimeni nu-i poate opri! de ce? Pentru ca am intrat in Uniunea Europeana, cu dictatorii aia germani, franceji, si engleji, in frunte care conduc totata europa, si spun ca si "minoritatile" au drepturi... Toti is niste bogatani care baga legi ca sa nu se plictiseasca... Si sa vedeti ca chestiile astea date la TV o sa ia amploare, iar peste vreo 10-20 de ani 10% din populatia intrgii lumi se va lua dupa televizor, zicand ca acest lucru e acum la moda!

Musafir

#15 Re:

2013-08-15 11:06

#4: - Este o asociatie..un grup mai mult care are in vedere astfel de lucruri. In cazul in care sunteti interesata: www.alianta-familiilor.ro

 


Musafir

#16

2013-08-15 11:14

Impactul negativ nu se limiteaza doar la atat. Eu cred ca un spirit evolueaza, creste, infloreste, in primul si in primul rand prin ceea ce face el insusi, si nu prin ceea ce fac cei din jurul lui. Asta include a citi, a vorbi, a actiona, etc. Ceea ce auzim si privim este facut de altii, noi suntem doar spectatori. Iar ca simpli spectatori ne poate afecta negativ in doua moduri: prin faptul ca suntem accentuat pasivi, si prin faptul ca nu reactionam asa cum trebuie la ceea ce auzim, si privim ceea ce ne va afecta si judecata, capacitatea de reactie.

Musafir

#17

2013-08-15 12:07

Mă asociez total comentariului Danei Captilin! Nu am nimic de adăugat! Antihrist lucrează prin uneltele sale, dintre care cele mai eficiente sunt cele conectate cu mass-media! Cât despre TV., când eram în America erau unii ca voi care aveau un slogan relativ la TV: Throw the rascals out! Un masterand de-al meu și-a scris anul acesta o dizertație excelentă tocmai pe această temă - flagelul televizorului împotriva vieții spirituale!







Alexandru A.

#18 Încercare eșuată de adoptare a unui document radical al lobby-ului homosexual

2013-08-15 12:27

de pe "culturavietii.ro", semnalez articolul http://www.culturavietii.ro/2013/08/14/document-radical-al-lobby-ului-homosexual-la-adunarea-parlamentara-a-osce-principiile-yogyakarta/
din care extrag:
"Puțină lume din afara cercurilor politice știe că, din punct de vedere al dreptului internațional, așa-zisele „drepturi ale homosexualilor la căsătorie și filiație” (adică „dreptul la a întemeia o familie”) nu există, de fapt. Niciunul dintre instrumentele ratificate de statele lumii și având caracter obligatoriu (așa-numitul „hard law”) nu precizează nimic despre așa ceva. Declarația Universală a Drepturilor Omului, Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Cartea Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene sau alte instrumente regionale nu pomenesc nimic de vreun drept al homosexualilor la căsătorie; ba dimpotrivă (tot așa cum nu amintesc nimic de avort, ci despre dreptul la viață al copilului nenăscut).

Propaganda lobby-ului homosexual „pentru respectarea drepturilor” se întemeiază doar pe intimidare, minciună, înșelătorie și șantaj politic prin pervertirea limbajului tratatelor internaționale. Când mai auziți în timpul vreunei discuții „este dreptul nostru” puteți să întrebați „și unde scrie asta?” Veți fi surprinși să constatați că, dincolo de fardul propagandei învățate pe de rost la seminariile Accept nu se află nimic altceva decât… confuzie.

Conștienți de această hibă în mod normal de netrecut, grupurile de presiune homosexuale încearcă să o suplinească prin intermediul Curții Europene a Drepturilor Omului (vezi de ex. cazul X c. Austria) și al organismelor din care izvorăște așa-numitul „soft law”, adică organismele cu decizii neobligatorii, precum Consiliul Europei și Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Astfel, prin rezoluții repetate, propagandiștii homosexuali speră la întărirea curentului politic favorabil lor și continuă remodelarea legislațiilor naționale conform agendei distructive proprii și care, în mod cert, nu servește de fapt homosexualii, ci doar interesele unor cercuri de putere neo-marxiste.

Cel mai recent exemplu al acestei tactici perfide este tentativa de adoptare în reuniunea OSCE a Principiilor de la Yogyakarta. Acesta este cel mai radical document al lobby-ului homosexual – suprimă libertatea de expresie, libertatea religioasă și desființează familia. Marea problemă a autorilor este însă că acest document nu este recunoscut de nimeni (adică, de niciun stat) cu excepția celor care l-au scris și ca atare nu are nicio putere juridică. Iată pe scurt câteva probleme cu Principiile Yogyakarta." mai mult pe "culturavietii.ro".

Musafir

#19

2013-08-15 12:50

Daca familia nu ar avea vreo importanta nici Isus nu ar fi ales una!

Musafir

#20

2013-08-15 13:33

Trinitas Tv
dr denis mereuta

#21

2013-08-15 13:35

Foarte frumos si pertinent comentariu. Total de acord. Singurul post Tv de urmarit este "Trinitas Tv"

Antonius

#22

2013-08-15 13:42

Iata ce se spune in Vechiul testament de cei care petrec in nesimtire.Si sunt multi astazi care nu stiu ca pe lume sunt multi saraci, flamanzi,oameni oropsiti, care n-au ce sa manance. Fata de unii care n-au lipsa de nimic, si care habar n-au ca langa ei sta cineva infometat ,ce poti sa mai spui?
”Vai de cei ce traiesc la Sion in risipa si de cei ce se incred in muntele Samariei! Vai de cei numiti peste conducatori, care au cules stapanirile neamurilor si casa lui Israel a intrat la ei!
vai de cei ce vin in ziua cea rea,de cei care se apropie si se ating de sambetele mincinoase , de cei care dorm pe paturi de fildes si care-si petrec timpul in dulceturile asternutului lor, de cei care mananca miei din turme si vitei de lapte din staule, de cei ce bat din palme la glasul instrumentelor , caci au socotit acestea ca statatoare si nu ca trecatoare!Vai de cei ce beau vinul din cupe , care se ung cu diferite parfumuri si care n-au suferit nimic din cauza necazului lui Iosif.”

Antonius

Musafir

#23

2013-08-15 14:15

Exact aceeasi parere am si eu si multi multi altii! Felicitari!!!!

Musafir

#24

2013-08-15 15:35

In general, viata asta mizerabila,traita in Romania, in toata integralitatea ei, scade considerabil IQ-ul
traian05

#25 Msg

2013-08-15 15:45

Foarte adevarat.



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...