S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-09-04 08:47


andreea

#2252 Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 08:56

#2248: Dana Captilin - Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

Sigur , cand nu ai argumente si nu poti dezminti "informatiile false " faci ce stii mai bine :stergi . raportezi si stergi! pe tine ar trebui sa te raporteze oamenii care sunt familisti convinsi , de buna-credinta dar si ceilalti . Prin atitudinea ta sfidatoare dovedesti inca o data lipsa de respect total ! E deja tipic sa lasi aici decat ce te maguleste si te "domneste" si sa stergi ce nu iti place ,asta se cheama paranoia


Musafir

#2253 Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 09:20

#2252: andreea - Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

vai, vai...chiar ca paranoia se numeste

singurele comentarii in care se face referire la autoarea petitiei

sunt cele ale voastre

restul discutam pe probleme reale


Musafir

#2254

2013-09-04 09:23

cum raspundeti voi doar la ce va place si atunci pe langa subiect
am sa reiau intrebarea asta pana primesc un raspuns lamuritor

mi-ati tot explicat diferenta dintre orientarile sexuale - homosexualitate, zoofilie, pedofilie, necrofilie - care este evidenta si lesne de inteles

dar asta nu inseamna ca nu sunteti toti in aceeasi categorie, oala sau cum vrei sa-i spuneti

cum voi, pe baza orientarilor voastre sexuale, vreti drepturi

asa incep incet, incet sa isi faca simtita vocea si celelate minoritati, discriminate si neintelese ca si voi

creati un precedent!!!!!! 

si tot nu ati argumentat de ce zoofilia, pedofilia si necrofilia nu ar fi orientari sexuale

diferentele dintre ele sunt clare, dar raman ORIENTARI SEXUALE, ca si a voastra


Musafir

#2255 Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 09:29

#2253: - Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

pai problema reala , pana nu dezminte , e si problema ei !


Musafir

#2256

2013-09-04 09:30

unde poate duce acest flagel

care oricate funtite roz si-ar pune ramane ramane UN RISC PENTRU SANATATEA MINORILOR!!!

apar copii fara nume, fara identitate
indirect suntem fortati sa acceptam ca nu conteaza daca copilul nostru este baietel sau fetita
identitatea sexuala este relativa, shimbatoare
li se submineaza astfel piatra de temelie a personalitatii lor!!!

nu e de glumit
nu o priveste doar pe autoarea petitiei si nu este vorba doar de un program tv

atentie parinti, atentie!

Dl. Plesu despre aberatiile miscarii gay, ca tot vor intelectuali.

"Aflu din ziare că tot mai mulţi copii americani vor, încă de la vîrste fragede, să-şi schimbe sexul. Se citează cazul unui băieţel care, deja la 18 luni, se simţea inconfortabil în pielea lui nativă şi voia să fie fetiţă. Îl (O) cheamă Coy (sic!) Mathis. Un caz frapant am întîlnit acum doi ani în presa germană. Cum subiectul pare de o tot mai mare actualitate, reiau articolul pe care, profetic, l-am scris atunci.

Un pedagog din Canada, împreună cu soţia sa, au hotărît să nu-şi informeze prietenii asupra sexului ultimului lor copil. Copilul însuşi nu trebuie să ştie dacă e fată sau băiat înainte de a putea decide singur ce vrea să fie. E – spun cei doi părinţi – o şansă acordată libertăţii personale a nou-născutului, un drept la autodeterminare, într-o lume cu tot mai multe constrîngeri. Cum trebuiau, totuşi, să-i dea un nume, i-au spus Storm, adică Furtună. Gramatical vorbind, lucrurile se complică. În româneşte e un nume feminin, dar, de pildă, în germană, ar fi un nume de băiat. Engleza, însă, e mai flexibilă. Copilul va decide singur dacă vrea să i se spună Furtunel sau Furtunica. Şi dacă ceea ce are în pantaloni (sau sub fustă) trebuie numit „cocoşel“ sau „păsărică“. Ca şi fraţii săi mai mari (Jazz, de 5 ani, şi Kio, de 2 ani), bebeluşul va avea libertatea de a alege singur cu ce vrea să se îmbrace, ce culori va purta (Jazz preferă rozul) şi ce frizură îi convine. Chiar cînd mama regretă anumite opţiuni ale vreunuia dintre fii, ea preferă să nu se amestece, ca nu cumva domnişorii (recte domnişoarele) să se simtă „hărţuiţi“, inhibaţi de influenţe inoportune. Întrebat asupra eventualelor efecte negative ale unui asemenea tratament pedagogic, un expert canadian în psihologia identităţii sexuale a răspuns cu o măsurată competenţă: „Asta se va vedea mai tîrziu.“

Pînă una-alta, copiii sînt, prin libera decizie a părinţilor lor, subiecţii unui experiment. Nici unul dintre ei n-a fost întrebat dacă e de acord. Li s-a luat, în numele libertăţii, libertatea de a fi ceea ce sînt. Vor fi altfel decît colegii lor de grădiniţă şi de şcoală, vor fi învăţaţi că între identitatea nativă şi cea închipuită sau visată, nu cea dintîi trebuie să prevaleze. Vor fi puşi în faţa unei „alegeri“ pentru care, de fapt, n-au criterii. Sau care este practic irealizabilă. Nu poţi să spui unui individ scund şi cu ochi albaştri că e „liber“ să fie înalt şi cu ochi negri. Nu poţi vorbi de libertatea unui cîine de a fi vulpe sau bibilică. Preocuparea celor doi părinţi cu privire la „libertatea“ copiilor lor este, ca să zicem aşa, nemiloasă şi potenţial schimonositoare. E (încă) un caz în care ideologicul siluieşte realitatea, pretinzînd că o îmbunătăţeşte.

Un gazetar german a mers pe urma originalilor canadieni şi a aflat cîteva detalii semnificative despre biografia lor. Cu ceva timp în urmă, au făcut un concediu în sudul Mexicului, unde au purtat discuţii revelatoare cu unele grupuri de revoluţionari. Iarna trecută au ales să-şi facă vacanţa în Cuba. Au locuit la diverse familii şi au auzit poveşti minunate despre revoluţie. Au descoperit, astfel, că lumea trebuie ameliorată şi că fiecare trebuie să contribuie, după puteri, la realizarea acestui măreţ ideal. Şi cum aveau la îndemînă un fiu de cinci luni, s-au hotărît – mă-nţelegi – să-l emancipeze, să înceapă cu el. Înţeleseseră ceea ce pînă de curînd le scăpase: una dintre sursele cele mai otrăvite ale răului planetar este diviziunea tradiţională a sexelor – mai exact, distribuţia diferenţiată a „sarcinilor“, după cum eşti bărbat sau femeie. Storm va deveni, aşadar, un pion al luptei pentru dreptate şi pentru o lume mai bună, o maşină de război transsexuală, opunîndu-se liber oricăror tendinţe contrarevoluţionare. I-am văzut fotografia. E un băieţel foarte drăguţ. Habar n-are, deocamdată, cîtă libertate a dat peste el!"


Musafir

#2257 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 09:47

#2255: - Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''. 

 s-a transformat forumul petitiei in tabloid de isterici care fac investigatii asupra vietii private a autoarei petitiei? nu are nimeni obligatia nici macar morala sa va ofere voua vreo justificare din viata privata asa cum nici tema petitiei nu cere informatii personale altora ci argumente asupra acesteia (petitiei).

am vrea sa va verificam datele personale si detaliile din vietile voastre sa vedem ce interese aveti si daca voi sunteti in masura sa cereti informatii personale dupa bunul plac. pentru ca din spatele anonimatului (si nu numai) nu aveti nici un drept asupra altor informatii decat cele ce tin strict de petitie.

"Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!"

tema petitiei o gasiti aici : http://www.petitieonline.com/sos_familia - e ceva fals aici? pentru a raspunde, aduceti argumente "tehnice" si clare folosindu-va de planul de subiecte postat la "anunturi" astfel incat sa fiti in tema petitiei. alte comentarii nu pot avea relevanta.


Musafir

#2258

2013-09-04 09:52

si priviti cum dispare LIBERTATEA DE CONSTIINTA

Washington Times - Christian bakers who refused cake order for gay wedding forced to close shop
http://www.washingtontimes.com/news/2013/sep/2/christian-bakers-who-refused-cake-order-gay-weddin/

liberté, égalité...dictatura

Musafir

#2259 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 09:56

#2257: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

sa vedem , inseamna ca petitia putea sa o faca orice terchea -berchea , nu? cum sa nu avem dreptul cand tema petitiei e familia si autoarea la capitolul asta poate ca e corigenta?!


Musafir

#2260 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 10:00

#2255: - Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

nu dezminte pentru ca nu are ce . sterge in speranta ca multi nu apuca sa citeasca ! daca e adevarat  ar trebui sa inceapa cu mea culpa urmatoarea petitie


Musafir

#2261 Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 10:08

#2247: - Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

dar fecalele ce le insiri in randul de mai jos si banuiesc ca le ai toata ziua in gura , ce sunt? din aceasta perspectiva incerci sa faci coprocultura unei scrisori caci analiza gramaticala si logica nu se poate numi ce faci tu

Cu asta asociez actele homosexuale pentru ca in mare pe asta se bazeaza, pe nefiresc, pe scarbos, pe infectie.

Iar logica ii lipseste cu desavarsire doamnei in cauza, se contrazice singura de la un paragraf la altul.


Musafir

#2262 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 10:11

#2259: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

Nu, asteptam initiative civice de la cei care pun poze pornografice cu falusuri la 3 noaptea, pe langa cateva cuvinte intr-o engleza stricata, ca romana au uitat-o. Astia chiar sunt lucizi.


Musafir

#2263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 10:19

#2257: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

s-a transformat forumul petitiei in tabloid de isterici care fac investigatii asupra vietii private a autoarei petitiei? nu are nimeni obligatia nici macar morala sa va ofere voua vreo justificare din viata privata asa cum nici tema petitiei nu cere informatii personale altora ci argumente asupra acesteia (petitiei).

Din experienta pot spune ca ei asta fac, nu conteaza cine are o initiativa de genul. Sapa pana in gaura de sarpe dupa orice poate fi interpretabil si cum prind ceva se agata cu disperare de acel lucru, pentru a evita ca discutia sa ii vizeze (la modul general, ca nu s-a interesat nimeni cine sunt). Pesemne asa au fost invatati.

am vrea sa va verificam datele personale si detaliile din vietile voastre sa vedem ce interese aveti si daca voi sunteti in masura sa cereti informatii personale dupa bunul plac. pentru ca din spatele anonimatului (si nu numai) nu aveti nici un drept asupra altor informatii decat cele ce tin strict de petitie.

Uneori nici nu e nevoie, ne putem inchipui ce nivel intelectual au cei care posteaza imagini porno cu sugestia ca ''frustratii'' si ''reprimatii'' sa faca uz de ele in fata ecranului. Perceptia lor asupra realitatii e atat de stalcita incat chiar cred ca acele imagini vor ''trezi homosexualitatea latenta'' in alti barbati.


Musafir

#2264 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 10:24


Musafir

#2265 Cazul cofetarilor din SUA

2013-09-04 10:39

Din articol:

The Kleins cited their Christian beliefs of traditional marriage when they turned down that business gig, The Blaze reported. But the lesbian couple filed a complaint with the state, accusing the shop owners of discrimination.
Since, they’ve been hounded by vicious telephone calls and emails.
Some of those threats were shocking. One emailer wished for the couple’s children to fall ill. Another expressed hope that Mr. Klein should be shot and even raped, The Blaze reported.
And yet another wrote: “Here’s hoping you go out of business, you bigot.”
The couple said on top of that, their vendors were “badgered and harassed” into stopping all associations with the bakery.

Ne mai miram; nu asta fac si aici, blestema, ameninta, doresc raul tuturor, se leaga de copiii oamenilor? Nu asa au facut si cand au fost criticati de senatorul Iulian Urban, acum cativa ani?

''Unul dintre cele mai dure mesaje de amenintare primite de senator, este semnat de un anume “Leo cel Gay” si suna cam asa:

“Esti varza, senatorule!
Mortii matii de carpa care doarme in parlament si are cea mai slaba prezenta, si nici o lege bagata dar stie sa se ia de drepturile gay-ilor. Esti cel mai slab senator, cel mai prost pregatit, cel care ia cei mai multi bani de la Senat adica cel mai nenorocit parlamentar vazut ever in Romania.
La tine in catun asa te-or invatat sa judeci?
Sa ii adaugi pe toti care nu sunt ca tine, laolalta?
Ai cautat macar in dictionar sa vezi ce inseamna fiecare cuvant in parte?
Sa o f… pe maica-ta , sora-ta si sa le ingrop la groapa comuna.
RUSINE sa-ti fie mai dobitocule!
Slobozim-as pe familia si mormantu matii de chelios homofob. Toata familia o sa ti-o injunghiem, o sa-i scalpam, o sa iti sodomizam copii si iti vom da foc la casa, f… mortii matii de varza ce esti; alta data sa respecti gay-ii; ma f… pe credinta voastra si pe familia voastra traditionala; sa arda pe rug toti popii si toti labagii din tara asta care isi spun crestini ortodocsi.

Va uitati la crucifix si faceti laba iar apoi urlati la noi ca sintem anormali. Noi macar ne iubim, dar voi va urati intre voi.
Diseara iti venim de hac, Fa-ti testamentul ca te omoram si nimeni nu te va salva; o sa te rupem in bucati”.

“HOMOFOBUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULE VEI FI RECLAMAT LA CNCD PT CE AI SPUS. AR TREBUI SA RADA TOATA EUROPA DE TINE.
MARSH IN IRAN UNDE SE OMOARA CHELIOSII CA TINE”.

“Un papa lapte si-un homofob care si-a ratat vocatia!
Nu stie sa faca diferenta, vede totul in alb si negru (trist ptr tine)
Iti urez sa nimeresti intr-un grup de homosexuali si lesbiene sa vedem daca tot asa partzar te mai dai”

“Oare el nu s-o gandi ca unul dintre prietenii lui cei mai buni s-ar putea sa fie gay?
Vezi, pazeste-ti spatele, mai Urbane!”

Restul articolului este aici.

Pentru initiatoarea petitiei: stiu ca limbajul e oribil si ati facut apel la decenta, dar ocazional intra in discutie naivi care nu au habar cum gandesc si se exprima acesti oameni de fapt. Nu generalizez, stiu ca nu sunt toti asa, dar am intalnit aceeasi atitudine de atatea ori si se pare ca e aceeasi in orice tara.


Musafir

#2266 Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 10:39

#2261: - Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

sa imi fie cu iertare monser daca  eu ma contrazic am invatat de la voi. ai facut logica in liceu ? nu , sigur esti din cealalta generatie . nu-i bai . pai monser daca autoarea SOS FAMILIA  are ea insasi un mare SOS ,  cu ce tupeu cere interzicerea unei emisiuni unde 3 , TREI , cupluri sunt hetero . pai da , sos familia , spun si eu . un mare SOS familia , daca intelegi . iar logica mea imi spune ca nu am de ce asculta farisei care propovaduiesc toate cele si ei nu sunt decat atat : farisei .  sa ma explic ca sa intelegi desi chiar ma indoiesc . un profesor cand nu este un bun exemplu ptr elevii sai este dat afara din invatamant . nu poate preda geografie , mate sau alte stiinte oricat de pregatit ar fii daca e repetent la disciplina ETICA . punct


Musafir

#2267 Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 10:45

#2266: - Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''. 

 si voi care postati pornografie pe aici cum sunteti? sunteti voi aia buni si corecti? daca e sa mergem pe logica ta.

v-ati aratat deja adevarata fata. voi sunteti cei mai putin idreptatiti sa cereti explicatii cuiva


Musafir

#2268 Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 10:48

#2266: - Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

sa imi fie cu iertare monser daca  eu ma contrazic am invatat de la voi. ai facut logica in liceu ? nu , sigur esti din cealalta generatie . nu-i bai . pai monser daca autoarea SOS FAMILIA  are ea insasi un mare SOS ,  cu ce tupeu cere interzicerea unei emisiuni unde 3 , TREI , cupluri sunt hetero . pai da , sos familia , spun si eu . un mare SOS familia , daca intelegi . iar logica mea imi spune ca nu am de ce asculta farisei care propovaduiesc toate cele si ei nu sunt decat atat : farisei .  sa ma explic ca sa intelegi desi chiar ma indoiesc . un profesor cand nu este un bun exemplu ptr elevii sai este dat afara din invatamant . nu poate preda geografie , mate sau alte stiinte oricat de pregatit ar fii daca e repetent la disciplina ETICA . punct

 

Iar mie sa imi ''fie cu iertare'' daca nu primesc urmatoarele:

- Lectii de educatie (si sanatate) sexuala de la practicantii de anilingus;

- Lectii despre sanatatea psihica de la cei care posteaza imagini pornografice pe un site o noapte intreaga;

- Lectii de cultura si lingvistica de la cei care abia stiu sa scrie coerent;

- Lectii de omenie de la cei care ameninta familiile altora;

- Lectii de bun simt de la cei care injura ca la oistea carutei ETC.

PS - Singurul scop al acelei emisiuni e promovarea casatoriilor intre homosexuali, restul e umplutura. Nu exista divertisment de amorul artei, exista doar spalare pe creier mascata in asa ceva.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-04 11:04



Musafir

#2270 Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 11:12

#2268: - Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''. 

 deocamdata nu i-au facut "vedete" pe homosexuali (si sper nici sa nu-i faca). vor fi 4 cupluri bărbat + femeie, cel putin in anuntul lor asa apare. nu stiu daca au mai multe editii. petitia trebuie sa continue. oricum problema excede cadrul emisiunii, implicarea sociala a propagandei homosexuale fiind mult mai extinsa in mod subversiv.


Musafir

#2271 Re: Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

2013-09-04 11:16

#2268: - Re: Re: Re: Re: Mult-trambitata abureala a ''celeilalte mame''.

nici eu nu primesc lectii de la una ce nu are lectia ei pregatita   si sper ca nici un om cu o minima libertate de gandire nu se va lasa manipulat de toti care se cred Dumnezeu .


Musafir

#2272 Re: Cazul cofetarilor din SUA

2013-09-04 11:18

#2265: - Cazul cofetarilor din SUA

Hai sa-ti spun un secret: toti parlamentarii primesc pe email injuraturi pentru fel de fel de motive: ca ala e homofob, ca au votat pentru taierea salariilor, ca altul e antisemit, ca xulescu a luat spaga, etc. Toti.

Ps- totusi, cand sursa e blogul ultra nationalist extremist fascist Roncea... nu luam in seama ce spune.

Daca nu ma crezi, uite ce spune Bogdan Cristian Iacob, doctorand in istorie la Universitatea
Central-Europeana din Budapesta despre acest Roncea-

http://www.observatorcultural.ro/Victor-Roncea-sau-problema-deficitului-de-rusine*articleID_17501-articles_details.html


Musafir

#2273 Re: Re: Cazul cofetarilor din SUA

2013-09-04 11:23

#2272: - Re: Cazul cofetarilor din SUA

Putin ma intereseaza, au fost publicate de Iulian Urban pe blogul lui (le gasesti si acolo), le-am luat din prima sursa iesita in cale. Schimb sursa si gata, sa vedem ce mai inventezi. Nici nu conteaza, a aflat toata Romania la vremea respectiva.

V-ar conveni sa negati asemenea lucruri ca si cand nu s-ar fi intamplat, dupa ce intra unii aici si scriu lucruri ca:

Mai e mult pana iti bate postasul cu pensia la usa, ca sa mai termini? M-am saturat de tine, poate faci infarct si te gaseste in putrefactie, sa scape lumea de tampiti ca tine.

O sa te bata Dumnezeu nenorocito!
Pe tine si pe toti salbaticii care propavaduiti ura contra unor oameni care nu v-au gresit cu nimic!(...)

INFECTILOR! Lasati oamenii in pace sa si vada de viata lor, atat timp cat nu fac rau nimanui!
daca vreti sa faceti ceva pentru copii, faceti o organizatie ecologica si strangeti mizeria din Romania!
NU FITI VOI NISTE MIZERII DE OAMENI... halal exemplu ce sunteti!

 


Musafir

#2274 Re: Re: Re: Cazul cofetarilor din SUA

2013-09-04 11:26

#2273: - Re: Re: Cazul cofetarilor din SUA

Deci cand de exemplu, un grup de gorile o injura in amiaza mare pe nevasta lui Traian Baseascu, e ok. Cand niste gay il injura pe un parlamentar pe email, asta te intereseaza de fapt. :)))

E, uite ca si gay-ii stiu sa injure. Minuneaza-te si fa-ti cruce. Sau da-ti cu ea in cap.

Cătălin M.
Musafir

#2275 Re:

2013-09-04 11:27

#2254: -

Nu cred ca vei primi răspuns, fiindcă lucrurile astea sunt cel puţin deranjante pentru cei cărora le adresezi. În schimb, vei fi gratulat cu invective şi ameninţări, imagini obscene şi limbaj vulgar, cum e şi "firesc" atunci cînd cauza lor e fundamentată pe vid, dar se încăpăţînează s-o susţină.

Iată două cazuri care fac legătura dintre homosexualitate si pedofilie:

1 - Deja este de notorietate (s-a mai amintit şi aici de altcineva) invitaţia făcută de Accept, în luna februarie, "profesorului" Gert Hekma, care predă "studii gay si lesbiene" la Departamentul de Sociologie şi Antropologie al Universităţii din Amsterdam. Acesta urma să ţină o conferinţă la Facultatea de sociologie a Universităţii din Bucureşti, dar, în urma protestelor mai multor organizaţii şi persoane responsabile, conducerea facultăţii (care nici nu ştia iniţial ce anume promovează acest profesor) a anulat evenimentul. Ce anume spune onor dl. profesor (doar cîteva citate):

„Este o diferenţă între pedofilie – sexul cu copii mai tineri – și efebofilie, relaţia sexuală cu copii ceva mai mari de 12 ani. Dar cel mai adesea, termenul de pedofilie este folosit pentru ambele.”

„cred că această adevărată vînătoare de vrăjitoare contra sexului între adulți şi copii e un fel de succesor al nebuniei împotriva masturbării.”

„grecii o făceau cu băieţi între 11 și 18 ani. Noi spunem acum că le făceau rău, dar pe atunci era cel mai bun lucru care i se putea întîmpla unui băiat.”

„Aş spune că vârsta consimţământului sexual poate fi coborîtă. N-aș cere imediat să fie 6 ani, dar 12 pare o vîrstă potrivită, deocamdată. Noua legislaţie care interzice pînă şi imagini modificate cu copii este complet absurdă.”

„Sunt într-adevăr acuzat că ţin partea pedofililor. Ei bine, e mai degrabă adevărat.”

Interviul se află într-un fişier .doc pe situl www.uva.nl

2 - Un articol din presa de peste Ocean, intitulat "It Begins: Pedophiles Call for Same Rights as Homosexuals" (Începe: pedofilii cer drepturi similare cu homosexualii) în care se vorbeşte despre acţiunile de lobby pedofil din prezent, pe acelaşi calapod cu cele ale activiştilor homosexuali de acum cîteva decenii.

Ce se spune acolo, printre altele:

- APA, Asociaţia psihiatrică americană, cea care în 1973 a eliminat homosexualitatea de pe lista bolilor psihice, în 1998 a spus că pînă acum, potenţialul negativ al relaţiilor sexuale dintre adulţi şi copii a fost exagerat, majoritatea adulţilor abuzaţi sexual în copilărie nereclamînd efecte negative.

- În documentul guvernamental federal al USA de prevenire a delictelor pe bază de ură, lista orientărilor sexuale are un statut protejat. Pedofilia, chiar dacă nu este definită explicit, a primit si ea acest statut.

- Doi profesori de psihologie din Canada, unul de la Universitatea din Montreal, altul de la Universitatea din Kingston, Ontario, au susţinut in faţa parlamentului ca pedofilia este o orientare sexuală care nu poate fi schimbată, la fel ca homosexualitatea.

- mişcarea de recunoaştere a drepturilor egale ale pedofililor cu homosexualii este din ce în ce mai activă, pe măsură ce grupurile LGBT continuă să se afirme.

Articolul poate fi citit în engleză aici: http://patdollard.com/2013/07/it-begins-pedophiles-call-for-same-rights-as-homosexuals/

 

Aşadar, pedofilia vine din urmă cu paşi mărunţi, dar siguri, metodele fiind deja verificate şi au dat rezultate. Iar voi, dragi militanţi, activişti sau gay de rînd n-o mai daţi cotită, pentru că nu vă crede nimeni.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...