Împreună să-l susținem pe profesorul Ioan Laslo

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Împreună să-l susținem pe profesorul Ioan Laslo


Musafir

#76

2012-06-26 11:49

Stie cineva cand va fi eliberat?
o mama

#77

2012-06-27 19:29

din pacate , mintea unui copil poate fi manipulata.acest profesor chiar asta a facut, nu i-a pozat pe toti clar, doar pe cei pe care mintea lui bolnava i-a vrut in calculator.si eu am un baiat, care nu a invatat niciodata in scoala nr.2, insa a auzit de la cei ce au invatat acolo, despre apucaturile acestui profesor, deci si in acest caz nu cred ca a iesit acest fum fara foc.sa nu uita m ca nu tot ce se vede pe dinafara, este si in interior.pacat ca aceasta minte bolnava a trecut de vigilenta, daca a fost cu mva asa ceva, tuturor.

Musafir

#78

2012-06-27 22:14

Doamne ce aberatii poti sa scrii! O multime de analfabeti si agramati vin sa-si exprime parerile. "Daca si cu parca....." Deci copilul tau n-a invatat niciodata la aceasta scoala (copilul meu invata la scoala generala nr. 2 ! )dar tu stii de la copilul tau care a aflat de la altul care la randul lui a auzit.... Acum dintr-o data toata lumea stie ca profesorul avea de mult timp astfel de apucaturi. Hai sa fim seriosi... Pai de ce fratilor n-ati sesizat de la inceput? De ce acum v-ati trezit? Va spun eu. Pentru ca ati fost MANIPULATI si invatati sa declarati tot felul de aberatii si prostii cat voi de mari.

Musafir

#79

2012-06-28 21:09

Ce s-a mai intamplat? Stie cineva? Din cate stiu eu, azi trebuia sa iasa.
tot o mama

#80

2012-06-30 09:26

draga musafir stii cumva pudoarea si rusinea unui copil cum se manifesta? se inchide in el si nu discuta despre asemenea orori,pentru ca pur si simplu ii este jena, chiar si fata de parinte.asa ca nu face pe toata lumea manipulatoare sau proasta, s-ar putea sa gresesti!!!!!

Musafir

#81 Re:

2012-07-02 11:32

#80: tot o mama -

"se inchide in el..."

Se inchide 14 ani??? Pentru ca Ioan Laslo e profesor de 14 ani si in acesti ani nimeni nu s-a plans de astfel de lucruri. Ori e imposibil ca in tot acest timp nimeni sa nu fi sesizat si reclamat comportamentul profesorului fata de copii. Dimpotriva, toti fostii si actualii elevi au  avut doar cuvinte de lauda la adresa lui.

Maria, o mama

#82

2012-07-10 23:11

Il cunosc pe profesorul Laslo de mult. Si mi se face greata cand vad cum ii este terfelita imaginea unui om care a facut totul pentru elevii lui. Citesc grozavii despre traume psihice, pudori si rusini. Dar nu vi se pare ciudat ca acesti copii "atat de traumatizati" au mai mers intr-o alta tabara, alta excursie...cu acelasi balaur(din punctul lor de vedere), laudandu-se apoi cat de bine s-au distrat? Eu nu cunosc om care, dupa ce s-a simtit in pericol, se mai pune inca o data in aceeasi situatie. Si inca o data. Parinti care v-ati trimis copiii cu el, i-ati primit sanatosi inapoi, ati citit fericirea in ochii lor la intoarcere, nu va e RUSINE acum? Puteti sa dormiti linistiti? Nu pot sa cred ca ani la randul toti ati fost pacaliti, ca nimeni nu isi cunoaste copilul si toate zambetele de la final erau doar prefacatorii ale copiilor, distrusi saracii de comportamentul aberant al profului. Ma lasati cu astea? Chiar toti frustratii devin acum vedete si se dau maltratati?

Musafir

#83 Prietenii?

2012-07-20 12:44

Unde sunt toti prietenii lui de pe facebook? Are in lista peste 1600 de prieteni. De ce nu il sustin? De ce nu lupta pentru eliberarea lui?
necunoscut

#84 psihopat ion laslo

2016-02-03 11:06

Fum fără foc nu iese eu am trecut prin mâinile lui e un psihopat. E clar . Atât vreau sa va zic ca se machiază foarte bine ca și ori ce infractor  nu ai cum sa îl bănuiești dar va zic 100% ca e deplasat mintal va zic din propria mea experiență.  Un astfel de gunoi social rebut trebuie pedepsit copii săraci Is victime sigure și pot avea urmări foarte grave. Repet și menționez faptul ca nu vreau sa îl bag mai tare și mă abțin la detalii dar eu am simțit pe pielea mea . Atunci mic fiind nu realizam ce se întâmplă ziceam ca e normal dar bestia bolnava psihic. 

Bumbac C.

#85 psihopat ion laslo

2016-02-03 17:21

Pai dacă îmi spunea copilu meu acasa ca la mângâiat eu mergeam și îl mângâia su făceam eu perversiuni cu el. Ori Cum dacă va executa în penetenciar pedeapsa pt pedofilie va fi fetiță camerei ;) . Sa îi fie rușine și cum sa scris fum fără foc nu iasa.

pop f.

#86 schizofrenicu

2016-02-03 17:36

CINE LA PUS ÎN LIBERTATE PE BESTIA ĂSTA ???  20 DE ANI DE PUȘCĂRIE MINIM CA PROFESOR AȘA EDUCI COPII . RUȘINE MĂGARUL CE EȘTI