Salvati cainii comunitari de la eutanasie

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati cainii comunitari de la eutanasie


Musafir

#1

2012-02-09 22:35

Si ei au dreptul la viata...cum pot fi cei care au dat legea asa de cruzi?

Musafir

#2

2012-03-06 16:23

Se spune ca caracterul omului reiese din felul in care se comporta cu cei mai slabi ca el. E o cruzime ca omul sa faca asta!
Dora

#3

2013-04-28 20:55

Nu pot decat sa va doresc din toata inima sa asistati la o scena de genul celei la care tocmai am asistat, in care o haita de caini ai strazii au prins si omorat o pisica, doar de dragul de o omora am constatat , caci au lasat-o fara suflare si au plecat. Iar acesta e un caz fericit, caci nu au lasat fara suflare un om, eventual un copil.
Mi-as dori sa va vina mintea la cap, sa faceti o diferenta intre valori, ce pretuieste mai mult, viata unui om sau a o mie de caini vagabonzi. Sau poate sunteti cu totii vegetarieni, avand un respect atat de mare pentru animale incat sunteti impotriva uciderii lor in totalitate. Daca v-ar multumi, as propune sa-i taiem pe toti astia de pe strazi in scop alimentar si sa-i exportam in China, poate asa sensibilitatea voastra deplasata nu va fi deranjata. Dar asta mai repede, pana nu mai moare cineva. Poate chiar copilul vostru.
ARMONIE

#4

2013-09-30 16:45

Este adevarat ca nimeni nu isi poate cladi fericirea pe nefericirea altuia.
Este adevarat ca, cararile iadului sunt pavate cu intentii bune.
Este adevarat ca nevoia de a fi util-de a ajuta- este una din cele 10 necesitati indispensabile unei vieti echilibrate.
Este adevarat ca in conformitate cu studiile forurilor internationale din domeniul sanatatii depresia este una din problemele majore cu care se confrunta omenirea fiind in primele 2 probleme ce distrug sanatatea in tarile subdezvoltate si in curs de dezvoltare, iar una din terapiile cele mai eficiente este aceea cu animale de companie -CAINI
Ati inlocuit FARA VIOLENTA cu NUMAI VIOLENTA. FELICITARI!
ISI MAI AMINTESTE CINEVA DE STAREA DE MANDRIE PE CARE O AVEAM CU TOTII DUPA REVOLUTIE CAND TOTUL SE PUTEA CONSTRUI DAR CU VIOLENTA...S-A DISTRUS? REDATI ACESTEI POPULATII HINGHERITE CE TRAIESTE PRECUM MAIDANEZII LA LIMITA SUBZISTENTEI INCREDEREA CA MACAR VIATA INDIFERENT A CUI ESTE EA, ESTE SACRA SI NU NE ESTE INGADUIT S-O CURMAM.FARA VIOLENTA ROMANII POT SA REDEVINA MANDRI, CURAJOSI,CINSTITI,STENICI -CU O POPULATIE ECHILIBRATA SE TRECE PRIN VREMURI DE CRIZA
...SE MAI POATE INCA IERTA, AVEA INCREDERE SE POATE GASI O SOLUTIE REALA SI FERICITA PENTRU TOTI