Avem nevoie de moase!
Re:
Bună ziua,
Aveți perfectă dreptate. Lucram la soluții reale pentru a schimba astfel de experiențe pentru mame
Nici un medic nu iti facea pe atunci cezariana, decat daca era neaparat necesar. Acum o nastere normala nu este recomandata, pentru ca nu este atat de costisitoare ca o cezariana.
Ziua buna!
Am semnat aceasta petitie deoarece am nascut natural si fara epidurala in Germania, cu moasa. Iar moasa cu care am facut cursul penatal mi.a dat încredere in mine ca pot, deoarece femeile, in general, sunt facute sa poata si totul tine de cum e pregătit psihicul.
Tatal meu, ginecolog fiind, mi.a recomandat insistent sa nasc prin cezariana (de care mie mi.e frica) deoarece cica sunt ingusta in bazin ....doctorita mea ginecoloaga m.a linistit ca nu sunt îngustă :))
Respect moaselor care arata resprect pacientelor!
Am semnat pentru ca, inainte de a naste, doamna Mariana a fost alaturi de mine. M-a pregatit psihic si fizic pentru ce urma sa se intample, m-a linistit desi inima mea era cat un purice. Doamna Mariana cred ca iese la pensie anul acesta. Este nevoie de moase ca dansa in continuare!
Momentan lucrez ca si moasa,intr un spital londonez. Desi mi a luat aproape 6 ani ca sa ajung aici, as veni oricand acasa; numai sa fie conditii decente atat pentru mama ,cat si pentru personalul implicat in ingrijirea ei- asta implica desigur recunoasterea profesiei de moasa. In Uk se pune accent pe alaptarea in prima ora de viata; skin to skin si multe altele. in travaliu e o moasa la o pacienta; doctorii sunt chemati doar in cazuri de urgenta; se lucreaza in echipa- se poate si la noi; trebuie un pic de bunavointa si fonduri pt facilitarea diferitelor cursuri necesare moaselor
| This discussion has been closed. |