Vreau Lidl dar nu cu spatele la biserica

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Vreau Lidl dar nu cu spatele la biserica

Spam

#1 spam

2016-08-05 20:55

Vă rog ștergeți „petițiile” spam, cum e asta.

Un satmarean

#2 Unii oameni au prea mult timp liber.

2016-08-05 21:04

Va cam spalat Socolan mintile, sa schimabti cursul Somesului nu doriti? Ca si el sta cu spatele la biserica.

Un alt satmarean

#3

2016-08-05 21:25

Draga Un satmarean! Nu stiu cine e mai spalat pe creier. Nici macar nu stii sa scrii corect românește! :)

Un alt satmarean

#4 Re: Unii oameni au prea mult timp liber.

2016-08-05 21:28

#2: Un satmarean - Unii oameni au prea mult timp liber. 

 Draga Un satmarean! Nu stiu cine e mai spalat pe creier. Nici macar nu stii sa scrii corect românește! :)

Un satmarean

#5 Re: Re: Unii oameni au prea mult timp liber.

2016-08-05 22:02

#4: Un alt satmarean - Re: Unii oameni au prea mult timp liber. 

  Îmi cer scuze pentru exprimarea defectuoasã cauzată de oboseală , îmi puteți totuși răspunde la întrebarea pusă mai sus? ;) 


Musafir

#6

2016-08-06 05:03

Este casa domnului ,este locul unde mergem sa ne intalnim cu Dumnezeu ,nu sa ascultam Duminica cum cei ce manevreaza marfa descarcand camioanele fac galagie ,ca sa nu mai vorbim de ce se gaseste in spatele unui magazin ,ambalaje si alte lucruri necesare bunei desfasurari a activitatii in comert
Privelistea nu ar fi foarte frumoasa
Cu certitudine spun ca investitorii retelei de magazine dispun de fonduri pentru un nou proiect .

Musafir

#7

2016-08-06 10:19

Daca lumea va avea respect pentru alimente si materialele pe care le comercializeaza .... inseamna ca au respect si pentru Om , Natura , Moralitate si chiar pentru propria persoana !!! Pentru ca respectul fata de tine insuti se reflecteaza in respectul acordat muncii tale , prezentei tale si astfel vei sti sa respecti si pe cel de langa tine ! Daca Lidl Vrea respect si vanzare spre a-si umple buzunarele cu banii Oamenilor ... atunci trebuie sa cunoasca aceste Reguli de Bun Simt si Moralitate ! Sau constructorii Nu stiu ce inseamna Biserica ??? Ma indoiesc ca arhitectii sa Nu cunoasca Bunele maniere si orientarea in timp si-n spatiu ! Poate Nu cunosc Beneficiile Binecuvantarilor Bisericii ....- Dar ar trebui sa le explicam pt a le intelege ! Daca vor sa vanda marfa ... au nevoie de Binecuvantare - atat ei cat si cumparatorii si atunci ... Nu ar mai fi lumea atat de infestata si infectata cu virusi , bacterii , microbi rezistenti la toate antibioticele !!! Asa ca ... ATENTIE la Ne-atentie !!!!!
Să semneze cei din SM doar

#8

2016-08-06 14:35

Nu am nimic de comentat in legatura cu petitia si motivul pentru care a fost creată,  dar nu mi se pare normal ca sa fie semnata de persoane din alte orase decat persoanele din Satu Mare.  Este o problemă a oraşului Satu Mare, nu a celor din Predeal, Bucureşti,  ș.a. 


Musafir

#9

2016-08-06 14:38

Eu nu înţeleg o chestie. La biserica mergi sa te rogi. Nu contează cum arată ea pe dinafară. Să fi fost făcută într-un hambar, atâta timp cat este un loc in care ne putem duce să ne rugăm la Dumnezeu.  Ce importanţă are dacă Lidl-ul stă cu spatele la biserică? La biserică te rogi, nu te interesează ce se întâmplă în afară. 

Alexandru

#10 Casa domnului

2016-08-06 17:28

 Nu cred ca problema trebuie pusa astfel. Dumnezeu este cu toti oamenii, nu doar cu cei care sprijina intr-un mod fanatic preotii sau Lidl sau orice altceva. Este un mod de formulare egoista si nu isi are locul. Un adevarat preot, care m-a impresionat intr-un mod placut a zis candva: "Dumnezeu este in fiecare dintre noi, in inimile noastre, in casele noastre daca il primim", deci nu tine neaparat de un loc anume si din pacate astfel de preoti dedicati sunt tot mai rari in zilele noastre. O seara buna!

Sa va iau biserica in pwla!

#11 Sa va iau biserica in pwla!

2016-08-06 17:55

Platiti taxe si impozite pentru veniturile obtinute si abia apoi faceti petitii, nenorocitilor! Sa va iau biserica in PWLA!


Musafir

#12

2016-08-06 20:48

Din convingere

Musafir

#13 Re:

2016-08-06 23:18

#9: -  

 Asta cam asa este. Parerea mea este ca de multe ori o simpla bisericuta de lemn, modesta te atrage parca si mai mult spiritual si te indeamna sa ii calci pragul.

romi

#14 preotii nu au dreptate

2016-08-07 07:51

Daca se deschidea un club sau un bar langa biserica le dadeam dreptate preotilor. Dar tinand cont ca e un magazin alimentar n-ar trebui sa-i deranjeze pe inalti nostri preoti. Din macheta reiese clar ca Lidl se situeaza langa biserica, nicidecum cu spatele la biserica. Insa eu cred ca preotii acestei biserici sunt mahniti pe patronii Lidl, deoarece nu au primit o sponsorizare di partea Lidl. Oricum, zona din jurul biserici era plina de balari si mizerii, iarba netaiata s.a.m.d. In loc sa se bucure preotii ca zona va fi reamenajata si circulata, pentru asa zisi nostri preoti, zona din prejurul biserici mai bine ar ramane mizera. Oare care sunt intentiile preotilor cu acea zona? Mai vor o biserica? In Micro 17, langa biserica a fost Interex, apoi piata Rex si acum e Profi. N-au deranjat si nu deranjeaza nici in prezent biserica. Ba din contra, in fiecare an biserica a invitat toti enoriasi sa stea uniti in parcarea acestui market pe perioada slujbei si sfintirii cosurilor cu prilejul sarbatorii pascale. Eu sunt convins ca daca Lidl ar oferi biserici o donatie de cateva mii de euro, preoti ar fi foarte intelegatori, dar asa... Primarul Kereskényi Gábor a propus o idee geniala. Sa se planteze un gard viu intre biserica si Lidl, dar preoti nu vor. E clar, vor bani!           

Dumitru

#15 Proiect Lidl

2016-08-07 11:17

 Nu sunt de parerea dvs. Locuiesc in Oradea si am vazut cum sunt asezate magazinele Lidl; in nici un caz la periferia orasului. In ce priveste motivul dvs, este unul pueril si copilaros. Sustin pozitionarea magazinului Lidl, exact in pozitia initiala de pe proiectul pe care l-am vazut pe site-ul oficial al municipiului Satu Mare. Am vazut si raspunsurile din partea Lidl la reclamatiile depuse de reprezentantii bisericii ortodoxe si mi s-au parut destul de obiective si bine formulate, in plus s-au oferit sa si construieasca pe propriile cheltuieli un sens giratoriu care este mai mult decat oportun in situatia de fata. In concluzie nu vad nici un fel de bariera logica si bine argumentata care sa opreasca proiectul, prin urmare il sustin. Nu mai influentati oamenii si prostiti poporul! 


Musafir

#16

2016-08-07 13:14

Eu am descoperit întâmplător această petiţie,nu ştiam de ea şi ca mine sunt încă foarte mulţi ! Rugămintea mea este fie să anunţaţi în biserică sau/şi să afişaţi la uşa bisericii-
Credincios responsabil

#17 Re:

2016-08-07 15:19

#16: -  

  Cu alte cuvinte: hai sa facem campanie si politica in timpul slujbei, nu? Asa isi vede biserica de treaba lamurind credinciosii pe Facebook si in biserica sa semneze o petitie? Atunci nu va suparati ne meritam soarta... Mai bine ati fi strans fonduri de la enoriasi si ati fi vorbit cu primaria inainte sa fie cumparat acel teren si sa faceti un parc frumos de jur imprejurul bisericii cu flori, copaci plantati, banci, nu sa lasati terenul ala sa ajunga in starea jalnica in care este in momentul de fata (plin de boscheti si buruieni) si ati fi iesit in evidenta intr-un mod placut. V-ati fi remarcat atat conducerea bisericii, cat si toti cei care ar fi contribuit la acest lucru, asta ar fi insemnat sa fi luptat pentru un lucru bine facut, nu sa asteptati sa vina alti cu idei, poate nu la fel de bune si sa luptati cum sa le sabotati si sa le blocati proietctul. Originalitate ne trebuie, nu razbunare si incompetenta.

Richard

#18 Re: Re:

2016-08-07 15:32

#17: Credincios responsabil - Re:  

  Ideea este una buna. Ar fi aratat chiar frumos un parc in jurul bisericii! 


Musafir

#19

2016-08-07 21:25

Scurt nu sunt de acord cu biserica.avem nvoie de magazin,ideferent cu spatele sau cu fata la biserica ,,,,,,,,,
Mergeți cu Domnul

#20 Re:

2016-08-08 08:11

#6: -  

 Dumnezeu este omniprezent! Dumnezeu este mereu cu tine! Nu trebuie să-l cauți pe Dumnezeu altundeva decât în sufletul tău! Popa minte cu nerușinare! Biserica NU e casa lui Dumnezeu, Dumnezeu nu poate fi găzduit altundeva decât în sufletele noastre!

Idiotul „Sa va iau biserica in pwla”

#21 Re: Sa va iau biserica in pwla!

2016-08-08 14:37

#11: Sa va iau biserica in pwla! - Sa va iau biserica in pwla! 

P.S. Scuzați mesajul meu idiot, dar, după cum v-ați dat seama, sunt un retardat, complet tembel, care sug pula toată ziua, că altceva n-am învățat. Sunt un muist, complet redus mintal.


Musafir

#22 Re: Re:

2016-08-26 22:06

#20: Mergeți cu Domnul - Re:  

 Preotul nu minte, chiar dacă e om și poate să greșească.


Musafir

#23

2016-09-18 23:47

De ce sa nu fie cu spatele?Ca sa te faca sa dai si pe la biserica daca tot ai bani de cheltuit ?Sa te vada popa de ce nu esti la slujba? Reveniti-va oameni buni,biserica are nevoie de creduli nu invers