Petitie impotriva faradelegilor comise de TEODOSIE al Tomisului

Vali

#76 Re: nu-s eretic !

2016-08-07 21:24

#62: cata nerozie, PE CAPUL UNORA ?! - nu-s eretic ! 

 Teodosie are si el masini, mai ieftine decat Laurentiu Streza intr-adevar, dar are un complex pe care si l-a trecut pe fundatia proprie la Vatra Dornei de 6 milioane de euro. 

Vali

#77

2016-08-07 21:27

 Pentru #62: TEODOSIE NU ARE MASINI CA LAURENTIU STREZA SAU IOACHIM BACAOANUL IN VALOARE DE 100.000 DE EURO, DAR CE CREZI???????? 

ARE UN COMPLEX TURISTIC DE 6 MILIOANE DE EURO EVALUAT, LA VATRA DORNEI. VAIIII SARACUL. RUSINEEEEE!


Musafir

#78

2016-08-08 10:28

Bunul Dumnezeu sa trimita dreptatea Sa.
ANAXIOS! Nevrednic este ca pastor, mai ales in scaunul episcopal!
Creștin și nu eretic / fariseu , Doamne ajuta !

#79 Dorim curatzenia biserica sa meargă până baza ierarhiei bisericești !

2016-08-08 12:03

Cei care au plătit / primit pentru DARUL de  la DUMNEZEU, preotzia, sunt  nevrednici pentru slujirea în Sfântul ALTAR. Sa se facă curatzenie generală peste tot în eparhia TOMISULUI, si-n toata tzara noastră, să nu umblăm doar cu sferturi sau jumatatzi de masura, să nu datzi impresia unei răzbunări, ca peste tot este aceiași situatzie : lux, extravagantza, vile peste vile, vezi catedrala mântuirii neamului si oamenii simplii se zabat în sărăcie crunta, zecile de castroane si cutii ale milei creștine, chiar atâta lipsa de milă de aproapele, în loc preotzii să ajute sărmanii ii alungă de la biserici, ne-ar alungă si pe noi, dar au nevoie de banii cu care umplem castroanele si tăvile ! Nu au milă de noi, nici unii dintre conducătorii tzarii si nici preotzii si superiorii lor, JAF cum nu se mai poate ! RUSINEEE tuturor !  Cum sa mai rabde DUMNEZEU, atâta nelegiuire ! Dumnezeu, să-i vadă !

eu
Musafir

#81

2016-08-08 12:25

Poate se va curăți măcar Sfânta Biserică a românilor de persoane care nu au ce căuta în această sfântă instituție, persoane care, din păcate, nu numai că nu suportă pedepsele meritate dar sunt și protejate și, se pare, încurajate, prin ignorarea faptelor săvârșite, să continue fărădelegile.

Gând bun la vrăjmașii creștinismului ortodox !

#82 Creștin și nu fariseu / eretic !

2016-08-08 13:18

Nedemni sunt totzi "preotzii", care au cumparat darul lui DUMNEZEU, PREOTZIA, indiferent de locul unde se afla, în România ori pe alte meleaguri europene, americane.... ! Totul este să conștientizăm, si sa nu ne ascundem sub umbrele duhovnicești, care nu aparțin marii eparhii crestine ortodoxe românești de aici si de pretutindeni ! Romani crestini ortodoxi se afla pe toate continentele Terrei, unde se afla si paro hii hii hii cu preotzi, unii preotzi sunt vrednici de lau da, la fel si in tzara si chiar în eparhia Tomisului, pe unii preotzi vrednici de lauda, ii stiu, dar mă abțin să-i nominalizez, pentru ca dumnealor, să poată să conti nuie fiecare în liniște duhovniceasca, activitatea din parohie.Doamne ajuta si vrăjmașilor gând bun ! Chiar dacă noi greșim, chiar dacă voi gresitzi de altă credință, datoria tuturor este, să ne rugăm unii pentru alții, și să nu aruncam cu piatra unii în alții, aceasta este datoria de căpătâi a  :  iubirii de DUMNEZEU, si aproapelui !

Petru

#83 Re:

2016-08-08 18:54

#1: -  

 Problema cea mai  mare a lui Teodosie a fost omisa aici:  este simpatizant fatis al sfintilor inchisorilor si foarte apropiat colaborator ai marilor ideologi legionari contemporani Arsenie Papacioc, Justin Parvu sau Marcel Bouros, iar miscarea legionara a gost de sorginte fascista, antisemita si ecumenista, adica total incompatibila cu ortodoxia.

Inclin sa cred ca face parte dintr'o mafie ascunsa legionara si cu iz de secta habotnica.


Musafir

#84

2016-08-08 19:41

De ce deviezi de la  traseul problemei ce trebuie sa se petreacă, curatzarea bisericii de răul esentzial, de preotzii care au cumpărat preotzia, preotzia darul lui DUMNEZEU pentru oameni. Raul cel mare din care cauza omenirea suferă de atâta timp : suferințe, boli, necazuri, sărăcie, neavutzie.... . Avetzi ce avetzi cu Teodosie ! Trebuie schimbat totul, de la rădăcină, cu o floare, nu se face primăvară-n tzara asta, atât de bolnavă din cauze : sufletești ( bisericii )  și trupești / lumesti ( conducătorilor politician ) ! Sunteti superficiali, egoiști si direcționați doar pe ceva, ce va intereseaza, un individ, binele vostru  și răul ROMANIEI ! La revedere si la gara, nu ești român ci esti pus de careva din afara tzarii, ca să destabilizezi poporul român, se vede cu ochiul liber !


Musafir

#85

2016-08-10 10:05

Sa il fut in gura de gajait nenorocit si poponar

Musafir

#86

2016-08-10 10:11

O pata de rusine pe obrazul Bisericii Ortodoxe Romane.BOR - Inlaturati acest gunoi.

Musafir

#87

2016-08-10 15:59

Domnule initziator al petitziei, dacă astea-s armele din dotare, RUSINE !!!!! Cu astfel de arme, mi-ar fi rușine să ma laud si mai ales cu astfel de vocabular, explica educația și creșterea,  acelor semnatari ai comentariilor, ca pe maidan si care nu au fost la școală, au chiulit ! Vorbele, cuvintele urate si care aduc atingere unei persoane, funcționar public în cazul de fata, comentariul nu se publică. 


Musafir

#88 Re: #85: -

2016-08-10 19:59

#85: -  

P.S. Sunt idiotul care a scris comentariul #85. După cum v-ați dat seama, sunt un muist complet idiot. Nu luați în seamă comentariul meu complet tâmpit. Sunt un gunoi.

Aghiuta

#89

2016-08-11 06:23

Acest om  ii reprezinta cu cinste pe ortodocsii romani, pupatorii de moaste au exact ce isi doresc

Ca dovada sta numarul de semnaturi pentru acesta petitie ... parerea mea ...


Musafir

#90

2016-08-11 12:27

Draga #87!

Cel care a initiat petitia nu are legatura cu comentariile. Fiecare comenteaza ce doreste si cum doreste, beneficiind de libertatea de exprimare. Sigur ca nu este bine sa se foloseasca cuvinte triviale, dar nu se poate optura acest lucru, deoarece este evident ca aceste comentarii exprima o stare reala de dispret fata de faptele acestui ierarh. 

In plus, armele din dotare la care faceti referire sunt de fapt propriile fapte pacatoase ale acestui episcop care nu sunt deloc putine si de neluat in seama! 

RUSINE TEODOSIE!


Musafir

#91

2016-08-12 06:23

    Dispretzul  pentru  patimi,  nu il manifestam, folosind  expresii  nepotrivite,  care  ne  catalogheaza,  care  dovedesc lipsa noastra de buna crestere si educatzie.  Daca  acest  popor nu a expluatat, nu a purtat  raz boaie  de cucerire,  jaf  si  cotropire, ca  popoarele  care  azi  se  confrunta cu emigrantzi /  imigrantzi si  cau ta  pe orice  cale sa  ne inrobeasca  si  pe  noi,  poporul  roman,  dupa  ce, ca  in  timp, ne-au dat :  cand  unora / cand altora,  ca  sa  ne  stapaneasca, acum  vin cu  cotele  de  refugiatzi, pe  capul  nostru, saraci cum  suntem,  marea  majoritate a  romanilor,  ne  mai  trebuiesc, si  :  ura, dusmania, vorbele urate adresa te  unii <-> impotriva altora, in  loc sa  traim, sa  cultivam : linistea, gandurile frumoase, sa facem bine celor care ne fac rau, sa iubim pe Dumnezeu, pe aproapele si sa-i  izolam pe raii  facatori,  prin : neatentzia noas tra,  sa nu le mai dam posibilitatea imbogatzirii  fara  munca, adica-n cazul de  fatza  ( mergem la sf biserica, scrietzi pomelnice, dar numai  punetzi  bani cu carul, numai  facetzi danii cand va face preotzi, ca darul vine de la DUMNEZEU, si nu de la ierarh (ci darul preotziei vine de la DUMNEZEU,  prin ierarh, deci, sa nu incur cam DARUL  LUI  DUMNEZEU, cu vanzarea  Harului=Darului de catre acei pastori nevrednici, care  ei,  insisi gresesc, si  isi  adauga carbuni aprinsi pe capul acoperit cu mitre scumpe si impopotzonite, plus vesminte luxoase si  se  plimba cu  masini / bolizi  de  miiiiii  de  euro, care  le-au  luat mintzile si se cred Dumnezeu pe pamant, HRISTOS atat de modest, simplu si iubitor de oameni, ca nu ne-a omorat pe noi, pentru pacatele noastre, ci EL, s-a  rastignit pe CRUCE pentru ca, DUMNEZEU TATAL sa ierte pacatele oamenilor ) ?!

Crestin

#92

2016-08-12 19:19

Deja vad ca petitia asta genereaza mai mult barfa decat semnaturi. In loc sa comentati mai bine transmiteti tuturor cunostintelor sa intre si sa semneze.

Sau sunt atat de fricosi incat nu au curajul nici macar sa semneze o petitie?

Petitia asta a trecut de mult de 1000 vizualizari dar nu au semnat nici 300. Pai daca nici atat nu au curajul inseamna ca isi merita soarta. Sa stea cu Teododie si cu toti popii spagari pe cap.


Musafir

#93

2016-08-13 06:17

Observ, ca si preotzi au semnat ! Preotzi care-s cu bube mari pe suflet. Vrem preotzi care iubesc pe DUMNEZEU si pe oameni, care nu-s patatzi, care nu au plătit preotzia cu : daruri ( mitre, veșminte scumpe, cruci de aur..... ), pomelnice grase, foarte grase si multe altele, pe care numai dumnealor le stiu ! Vrem preotzi care să se coboare la nivelul suferințelor acestui neam ! Vrem preotzi care să lase la o parte :  inavutzirea fără muncă, pachetele si sa stea la masa la hramuri cu creștinii de rand, asta înseamnă că respectă oamenii de pe urma cărora fac si rezolva treburile în parohie, nu cum procedează cei mai multzi așa, zisii preotzi, dau pachete creștinilor, după care ei pleacă la restaurant si petrec cu ai lor invitați și ospătarii după aia povestesc unora, altora ce s-a petrecut în timpul ospatzului pe banul creștinilor de buna credință ! Jaf mare de pe urma si pe spinarea creștinilor,Rusineee ! Așa a făcut HRISTOS ?! Ce exemplu de luat, sunteti pentru oamenii de rând ?!


Musafir

#94

2016-08-13 16:36

    Spuneti, ca oamenii  nu semneaza  petitia. Si daca crestinii semneaza, ce se  intampla, chiar credeti ca  are  sa  se  intample  ceva,  asta-i  doar  in  mintea  initiatorului  petitiei  si  a  catorva  oameni,  care-s  in  rafuiala  cu "pastorul"  nostru de  la  Tomis ?! " Orb  la  orb, nu-si  scoate  ochii ! ". Ce am  spus, trebuie  curatenie  peste  tot,  in  :  biserica  mai  intai ( dupa  aia  sa  punem  in  institutiile  de  seama :  centrale  si  locale,  oameni  cu  ADEVARAT,  cu  frica  de  DUMNEZEU  si  mila  de  oameni ! ), dar incepand  de  la  baza,  adica  de  la  preoti, ca  sa  numai  cumpere  harul / darul  de la  DUMNEZEU  si  noi,  oamenii,  cresti  nii  sa  nu-i  mai  imbuibam cu  pomelnice  burdusite  cu  bani  multzi  si  danii  peste  danii,  pentru  a  obtine  mantuirea  si  un  loc  bun  in  ceruri.  Acestea  se  obtin  de  la  DUMNEZEU,  prin  faptele  noastre  bune,  cu  cei  care  se  zbat  in  saracie  si  prin  viata  placuta, frumoasa, modestie, simplitate, sinceritatea  noastra  fata  de  :  partenerul  de  viata,  de  parintii  care  ne-au  dat  viata,  de  noi,  insine si de cei din  jurul nostru ! Cand  preotii  nu  vor  mai : cumpara  harul ( preotia ),  cand  preotii  vor  inceta  cu  multimea  castroanelor si  cutiilor  milei, care-s  defapt  pentru  imbogatirea  lor,  si  nu  pentru  ajutorarea  oamenilor  nevoiasi, cand  preotii  nu  vor  mai  percepe  sume  atat  de  mari,  ca  cei  mai  multi  oameni  sunt  destul  de  saraci  pentru  sume  diferite  si  diverse, ca :  botezuri, nunti, sarindare, masluri, inmormantari, taxa  anuala  a  bisericii,  sfintirea  casei,  sfestanii,  hramuri  si  muuuuulte  alte  evenimente  si  probleme  din  viata  parohiei ( exemplu  :  lumanarile  sunt  scumpe,  prescurile  la  fel......),  biserica  a  devenit  un  lux,  pentru  acest  fapt  multi  tineri  si  chiar  oameni  nevoiasi,  nu  mai  vin  la  biserica,  pentru  ca  multzi  oameni  se  simt  prost  si  parca  alungati  de  biserica.  Ar  fi  multe  de  spus  si  de  adaugat,  dar  princi  pala  chestiune-i  ca  slujitorii  din  biserica  sa  fie :  smeriti,  fara  dorinta  de  imbogatire  si  sa-l  aiba  ca  model  pe  HRISTOS  si  sa-i  slujeasca  lui  HRISTOS si  nu  intereselor  lor  si  de  familie  :  masini /  bolizi  de  lux, case / vile,  vacante  de  vis.............  si  crestinii  lasati  de  izbeliste ! Cum  este-n  biserica,  asa  este  si-n  celelalte  zone  ale  vietii :  sociale,  politice ............  ?!  Poporul  roman  este  lasat  de  izbeliste  de  toti,  ce  pacat,  ce  popor,  obidit  si  ingenuncheat  de  toti  si  de  toate, Doamne,  ajuta-ne  si  te  rugam  sa-i  vezi,  pe  romani  ?! 


Musafir

#95

2016-08-14 16:58

Vreau sa elimin semnătura ! 


Musafir

#96

2016-08-16 08:19

Este un nevrednic!


Musafir

#97

2016-08-16 08:56

Care ? interesul unora si altora, ori noi, cei manipulați de interesele meschine ale unora / altora, care doresc să rezolve neînțelegerile lor de moment cu " pastorul " tomitan, pentru că doresc să se răzbune pe ierarh, cu ajutorul fraierilor de noi, ca de obicei ! Vreți să scoateti, castanele din foc, cu mâinile noastre, RUSIIIIIINE ! Dacă atzi fi putut rezolva singuri problema rafuielii cu TEODOSIE, nici prin cap ,nu v-ar fi trecut, ca sa apelati la noi, prostii vostri. Noi suntem buni doar, că sa dam bani, si voi să va imbogatiti pe spinarea oamenilor, RUSINEEEEE ! Există preotzi demni si merita tot respectul, numărul lor este mic / puțin, dar sunt și fac cat toți " preoții  " nevrednici.


Musafir

#98

2016-08-16 11:19

Pentru că sunt scandaloase faptele acestui personaj, care prejudiciază și mai mult prestigiul BOR.

Musafir

#99

2016-08-16 13:25

ROMANI DATI UN BAN PENTRU UN BOLOVAN

MINISTRUL CULTURIIII VA IMPLORA IN GENUNCHI SA DATI BANI PENTRU BOLOVANI

BRINCUSI ESTE SI AL TAU DACA DAI UN BAN PENTRU BOLOVAN


Musafir

#100

2016-08-16 16:07

Ministrul acela, să dea bani ca are de la noi, are salariul mare si nu face nimic, la fel ca si ceilalți ministrii din guvernul condus de D. Ciolos, acestia doar se înfrupta din salariile și pensiile oamenilor, românilor. Noi suntem considerați prostii lor, unora si altora, care mai de care s-au îmbogățit de pe urma noastră, a oamenilor de buna credință ! Sa nu le mai dăm girul, să-i lasam, ca sa rezolve diferendele, certu rile, neînțelegerile dintre ei, să nu ne facem părtași celor dornici de îmbogățire fără muncă și când cine știe, ce nu le ajunge, ori ca a luat unul mai mult decât celalalt, ne cer sprijinul, vor ca să scoată, castanele din foc, cu mâna oamenilor, să le fie RUSINEEEEEE !?!