Andreea Marin – afară din TVR!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Andreea Marin – afară din TVR!


Musafir

#701

2016-07-06 16:42

Sunt împotriva persoanelor ce instiga la ura. Cine nu iubește animalele, nu iubește oamenii. Cine azi omoară un animal, mâine va omorî un om. Aceasta persoana care este publica trebuie sa fie un exemplu pozitiv pentru ceilalți și nu unul negativ.
Fără cuvinte. În Marea Britanie asa ceva nu se întâmplă.

Musafir

#702

2016-07-06 16:54

afara cu ea

Musafir

#703

2016-07-06 17:01

Andreea Marin este o FALSA!Nu.i mai suport fata pe micul ecran!

Musafir

#704

2016-07-06 17:25

Am ajuns la limita rabdarii vazand de cata cruzime si rautate pot da dovada asa zisii oameni. Totul in folosul propriei lacomii, in scopul obtinerii de bani usor, sigur si fara a fi trasi la raspundere de nimeni. Isteria creata, instigarea la cruzime si ucidere in masa (a cainilor fara stapan) la care apeleaza in mod regulat persoane publice in scopul obtinerii atentiei publicului sau pentru cresterea ratingului unei televiziuni, ma fac sa ma indoiesc de calitatea lor ca oameni.

Musafir

#705

2016-07-06 18:20

Sustin dreptul la viata, indiferent...om sau animal.......urasc violenta si instigarea ei !!!

Musafir

#706

2016-07-06 18:48

AM SEMNAT PENTRU CA IUBESC ANIMALELE SI DORESC SA FIE PROTEJATE DE OAMENI GEN ANDREEA MARIN .

Musafir

#707

2016-07-06 18:53

Am semnat aceasta petitie pentru ca sunt satul de ''vedete'' facute si din banii mei , care nu au pict de respect fata de cei care i-au dat un salariu, fara tvr, ramanea o anonima si aceasta zana si doamna Teo.Am salvat peste 30 de caiini din bano personali, si n sunt un om bogat, dar exista moduri de a comunica cu animalele , dar si cu oamenii, ceea ce aceasta ''zana nu a invatat pana acum.
nare rost ,...pentru cine..? pentru Dan sau ''Zana '' sau altii ca ei....ahhhh

#708 Re:

2016-07-06 19:06

#2: Dan -  

 Care dintre aceste simptome le ai....ca daca e asa,...e rau de tot baiete....nu te vad bine......data vitoare vezi cum vorbesti,,....si pe unde te asezi  sau cum te speli, ce manci...sti tu mai bine.

Pacat si de tine ca de multi.

De aceea se vor schimba mai greu lucrurile in tara asta frumoasa, ca mai sunt si oameni ca tine( si sunteti destui din pacate ) care practic sunt o spita rupta de la o roata si trebuiesc lipiti si ajutati sa se poata angrena in bunul mers al acestei roti,...daca intelegi ce vreau sa spun....poate vei fi ajutat vreodata.

  • Fisura anala in care apare o crapatura a mucoasei anusului, care este în general insotita de o durere acută, ascuțită. Pot exista spasme musculare asociate, rezultând dureri prelungite pe mai multe ore
  • Abcesul anal, este o infecție bacteriană care in afara de dureri anale prelungite, constante si permanente, poate provoca febra, transpiratii nocturne.
  • Infecția fungică anala, care poate da dureri prelungite  mai puțin severe decât cele date de abcesul anal.
  • Tumorile anale canceroase sau necanceroase care dau durere ce se agraveaza progresiv.
  • Spasme musculare la nivelul musculaturii rectale, care poate produce o durere foarte ascuțită, care de multe ori dispare repede.
  • Fistula anala, in care apare un canal anormal între rect și piele, durerile apar mai ales dacă acest canal se astupa cu materii fecale sau secretii și  apare un abces
  • Ulcerul anal, este mai profund decat o fisura, poate fi dureros si poate sangera; se poate complica cu abces anal.
  • Boli rectale transmise sexual cum ar fi gonoreea, Chlamydia sau herpesul
  • Probleme ale pielii din regiunea anala,

 

Anca

#709 Re:

2016-07-06 19:09

#2: Dan -  

 Eu am catel in casa si 20 la tara. Deci, dispari!


Musafir

#710

2016-07-06 19:37

Astfel de persoane nu au ce cauta in spațiu public !!! Nu are nici o scuza! Afara cu ea din televiziune!
cineva

#711 vreti paza pe un colt de paine si va plangeti dupa de hingherk

2016-07-06 19:57

Ce oameni buni sunteti voi...explodati d bunatate cand e vb sa va dati cu parerea. Am urmarit interviul cu ea, si desi nu pot spune k o apreciez in vreun fel, a avut dreptate. Ce cauta o sleata de caini,liberi, pe strada fara stapan.de ce nu ii adoptati, bai oameni buni care dati cu subsemnatul la petitii? In spatele blocului unde locuiam acu ceva timp, statea vreo 4-5 cani care de cateva ori m au muscat de picior, mi-au rupt haine...dc trebuie sa indur eu asta? Pt ca acei oameni buni considera ca fac mare lucru aruncand cate un colt d paine aau resturile d la cina? Sa ii ia acasa, asa cum am facut si eu candva. Andreea a mentionat la un moment dat ca nu s-a grabit nimeni sa o ajuta cand a fost atacata de caini, dupa toti erau zmei. Ipocrizie, cik dak arunci cate un os esti mare om.

 


Musafir

#712

2016-07-06 20:02

nu vreau sa se eutanasieze caini din niciun motiv
ifHumanSpeak4Urself

#713

2016-07-06 20:12

 Pe langa cele stiute :

-a planuit toata treaba timp de o luna, ba chiar a si recunoscut ( Deci ... ai planuit sa fii atacata de caini ? )

-si-a umilit vecinii fara pic de respect pentru ca "parerea ei conteaza mai mult" ca de, ea apare la TVR

-a facut acelasi gen de scandal in 2013 doar ca la scara mai mica, chiar si atunci o tine-a sus si tare cu "TREBUIE FACUT CEVA" si a mai auzit cineva ceva de la ea pe tema asta pana acum ?

- vine si isi etaleaza catelul ala simpatic si il iubeste in direct sa "demonstreze" asa-zisa ei "dragoste" fata de animale

-a fost o catea in calduri toata viata ei fugita din barbat in barbat, bogat in bogat mai bine zis, a cam uitat ca acolo de unde vine defapt, lumea obisenuieste sa aibe grija de animalele abandonate

 

...aceste "masini patrupede de ucis" nu au ratiune ca omul, nu ataca de placere, mai degraba de frica sau foame, lucruri pe care "diva" nu le-a mai experimentat de la "ascensiunea" dansei in televiziune...A uitat vremea cand murea de foame, nu vreau sa imi imaginez ce facea pentru "haleala" ca de, imi piere mie pofta de salamul care m-am chinuit sa-l muncesc si care-l impart cu potaia mea.

 De atacat, toti am fost atacati la un moment dat de un caine pe strada si nu am vazut asa mare taraboi ca pana acum. Aduceti-va aminte cazul din Bucuresti de acum cativa ani cu acel copil sarman atacat de caini? Masuri s-au luat ? pe hartie se spune da , Andreea Marin spune nu, NOI stim sigur ca NU, iar animalele NU pot vorbi pentru ele !

 

Treziti-va amici, SCARBA asta poate o dam, poate nu o dam jos de pe ecrane, si la o adica nici nu mai conteaza, cu televiziunea din RO nu merita sa iti cumperi nici TV ALB-NEGRU . 

Adevarata lupta se da pe strazi pentru cei ce cred cu adevarat in aceasta cauza. Ca de asteptat ca Guvernul(sau Crima Organizata din Sectorul Public cum imi place sa-l numesc) sa faca ceva, mai degraba ma astept ca adevaratii criminali sa ne ajute sa rezolvam cate ceva... Poate o inscena vreunui fiu "eminent" de politician un atac canin si s-o mai trezi si aia sa faca ceva concret....

Hai Las-o Asa

#714 Re: vreti paza pe un colt de paine si va plangeti dupa de hingherk

2016-07-06 20:19

#711: cineva - vreti paza pe un colt de paine si va plangeti dupa de hingherk 

 Da in loc sa faca scandal de ce nu i-a adoptat ea ? :) ca doar acum , dupa 1000 de futaiuri are bani sa aibe grija de ei ( ca "dragoste" fata de animale deja ne-a aratat ca are)

 

cat despre "atacul" PLANUIT de o luna .. ca plm , nu te-ai informat ca-lumea , femeia a recunoscut ca PLANUIA "ATACUL" ... nu prea vad ce si cum are de a face cu adevarata problema ci mai degraba cred ca nu se mai vazuse de "muuuult" timp la televizor 

Hai Las-o Asa


Musafir

#715

2016-07-06 20:59

Doresc enorm sa nu o mai vad niciodara pe aceasta individa , numai aparitia ei , imi da o stare de rau,,,,e o femeie tare prefacuta si rea si, punct sa nu o mai vedem pr micul ecran

Musafir

#716

2016-07-06 21:15

Pentru ca imputita de Andreea Marin sa zboare direct la turci si sa ramana acolo!

Musafir

#717 Re: Re:

2016-07-06 21:27

#367: - Re:  

 Dar de unde stii tu ca nu luam acasa ? Esti omul nostru de serviciu si nu spionezi ? Gunoiule


Musafir

#718

2016-07-06 21:40

Am semnat aceasta petiție si urmărind filmul cu întâmplarea lui Andreea Marin am văzut cu ochii mei ( ca si alții mii de oameni) reacția sus numitei plin de ura, isteria si limbajul cu înjurături si mai ales ce spunea ca are la ea " arme legale" contra cățeilor??? Ma-ntreb si acum de ce minte cu atâta înverșunare, o dat spune X-a erau 4 câini, pe urma 4 csini ?? Odată povestește la TV canal D , ca in momentul "atacării" vorbea la telefon iar la-nceput spunea ca pedala pe bicicleta, sa se hotărască sa spună realitatea, air realitatea este si se poate vedea, câinii sunt foarte blânzi si obișnuiți cu oameni, dar probabil nu cu iameni care urăsc animalele.

Musafir

#719

2016-07-06 22:16

Pt. discrepanta dintre imaginea publică și neamprostia reală. Nu în cele din urmă pt. că a chemat hingherii
Irelevant

#720 Re:

2016-07-07 00:35

#718: -  

 Te contrazici singur si filmarea aia sau interview-ul in care ea recunoaste ca planuia asta, unde este? Toata lumea vorbeste despre el dar e cam de negasit aceasta recunoastere :) ciudat, eh.  Deja se exagereaza cu o petitie puerila si oamenii care sunt incapabili sa-si dea seama ca reactia ei n-a fost una anormala avand in vedere cum a fost tratata de asa zisa vecina dupa eveniment. Daca aceea vecina era intr-adevar un om responsabil, ar fi supravegheat cainii pe care ii lasa liberi, dar n-a fost. Apropo, au aparut acele lucruri numite casti sau bluetooth si poti conduce/merge pe bicicleta si poti face nenumarate lucruri incluzand sex si sa vorbesti in acelasi timp la telefon.

Inca astept dovada acelui presupus interview sau video in care recunoaste ca planuia asta sau e doar o vorba preluata pentru inversunarea a cat mai multi oamenii impotriva ei fiindca nu existau motive concludente. Fiindca daca vi se pare anormal sa reactioneze asa un om si mie mi se pare anormal cand iubitorii de animale care cica se dau ca exemplu, injura, blesteama si fac ca cei mai josnici oamenii la adresa unor copii ( care n-au saracii nici o vina) pentru ce a facut o persoana inrudita cu ei. Asa ca diferenta dintre ea si ei, este? Niciuna.

Faptul ca este o persoana publica nu inseamna ca in momente de panica si nervi o sa fie cel mai bun model de calmitate si diplomatie mai ales dupa ce vecina iresponsabila o ia peste picior.

MCSquared

#721

2016-07-07 01:34

Nu e atit chematul hingherilor cit amenintarile cu uciderea cainilor (IN CONTEXT, un tip de reactie care din pacate a transformat Romania intr-un scabros exemplu international de tara in care animalele sunt abuzate, impuscate, schingiuite, etc). Pentru asta numita "vedeta" mahalagioaica nu are ce cauta in nicio institutie publica. PERIOD!


Musafir

#722

2016-07-07 05:15

pt ca e o javra..afara cu ea...scarab dracu..in iad cu ea

Musafir

#723 Re: Re:

2016-07-07 05:16

#720: Irelevant - Re:  

 a recunoscut la KanalD! tarfa asta NU a fost atacata de niciun caine! Ar fi vrut ea sa suga un ban de la oamenii aia din zona, dar nu i-a iesit. A provocat cainii, dar cainii sunt mai inteligenti decat ea, nu s-au coborat la mintea ei proasta. Au dat dovada de inteligenta superioara, motiv pentru care parazitul acesta al societatii nu are nici pe dracu. Nu a fost desteapta ca Anghelii sa-si dea copilul la caini, sa suga si ea 2,4 milioane de euro. Next time Andrecuca, next time! Ti se invart euroii in cap, nu?

Iar cei care zic ca o jignim pe scarba, sa afle ca de 26 de ani asistam la cruzimi de neimaginat fata de animale. Am crescut privind scene cumplite de cruzimi, iar politia nu i-a pedepsit pe respectivii criminali. Criminali care mai tarziu au violat si ucis oameni. Va deranjeaza ca va blestemam? Asa ati educat oamenii. I-ati facut sa va urasca! Daca doreati sa va iubeasca, semanati iubire. Ati semanat ura, culegeti ura! De ce as iubi un plod psihopat care tortureaza animalele? De ce? Doar pentru ca este un plod? De ce as iubi un om care instiga la ucidere? Acela nu este om si nu merita sa fie iubit. 


Musafir

#724

2016-07-07 05:16

javra ordinara...scuipati-o care sunteti din zona

Musafir

#725 Re: Re:

2016-07-07 05:22

#720: Irelevant - Re:  

 diferenta intre mine si un ucigas de caini este imensa. EU nu ucid, voi da! Deci nu ne putem compara, nici macar daca limbajul este acelasi. NU UCID NICIUN ANIMAL! NU UCID NICIUN OM! dar voi dori sa vad chinuindu-se infernal un ucigas, pentru ca normal este ca cel care face rau sa primeasca inapoi ceea ce face. Iti este frica de blesteme? Stii ce este blestemul? Este doar o forma de energie care accelereaza plata karmica pe care oricum o va avea de platit acel individ care a facut rau. Atata tot. Blestemul daca e justificat accelereaza plata, daca nu e justificat se intoarce la cel care a blestemat. Uite de exemplu fam Anghel a mintit in cazul lui Ionut, ca mai tarziu sa spuna ca de fapt Ionut a fost papat de caini cu stapan, aflati pe terenul lor unde copilul a intrat pt ca nu a fost supravegheat. Asta e adevarul. Daca ii blestem pt crimele comise, e justificat. La fel in cazul oricarui criminal. Nimic nu justifica o crima! Absolut nimic! Cu asta am terminat. Va asumati crimele e normal sa si platiti pentru ele. Cu atat mai mult cu cat ucideti caini si in continuare sunt abandonati in numar foarte mare. deci ucideti de placere, nu pt ca ar fi o masura eficienta. Deci, blestemati sa fiti ucigasilor de caini sa aveti soarta cainilor ucisi in ecarisaje sau torturati de taranii carora le-ati dat mana libera sa faca asta prin comportamentul deviant al "zanei" psihopate Andreea Marin.