Constituirea bursei doctorale "Victor Ponta et al." din amenda plagiatului


Musafir

#1

2016-07-04 16:30

INTERESANTA PETITIE DAR NU PENTRU PLANETA NOASTRA unde puscariasi semianalfabeti au scris "carti stintifice".........


Musafir

#2

2016-07-05 10:03

Acum sa fim seriosi pai pe Ponta l-au gasit cu plagiat ?? Dar el nu a facut uz de diploma lui pe cand altiii stau pe functi datorita unui doctorat dubios... dar aceia poate sunt membri la alte partide........


Musafir

#3

2016-07-06 11:34

Acum cu plecarea ministrului Curaj care nu avea curaj sa verifice plagiatele elitei romanesti ne punem speranta in noul ministru al invatamantului care sa faca curatenie in doctoratele plagiate. Speranta moare ultima chear si atunci cand caracatita protejeaza lucrarile plagiate. Domn profesor, pe cal si da bice ........

analfa

#4

2016-07-13 08:57

Când Ponta și-a luat doctoratul nu erau aceste restricții, dar la românica e posibil orice.....să pui în aplicare retroactiv aceste tâmpenii, e o măgărie la fel de mare ca acei care vor să-l înfunde...dar roata se-nvărtește, toți plătim mai devreme sau mai târziu, totul este cu un scop pe lumea asta


Musafir

#5

2016-07-19 07:16

Ai dreptate ANALFA, cand un om mincinos care ii calca pe toti in picioare pentru a ajunge deasupra tuturor, poate ca v-a ajunge sus dar de acolo nu il asteapta decat pravalirea precum un bolovan din varful muntelui... dar roata se-nvărtește, toți plătim mai devreme sau mai târziu, totul este cu un scop pe lumea asta..... si fiecare v-a plati pentru faptele lui. Doamne ajuta si rasplateste pe fiecare pentru faptele lui !


Musafir

#6

2016-07-19 21:12

Ever ! What goes up must come down !!!


Musafir

#7

2016-07-20 08:52

Elevul intreaba: - Don Profesor, omul arogant se naste arogant sau devine mai tarziu arogant ?

Raspuns: - omul arogant se naste mincinos dupa care cu varsta devine nesimtit si dupa ce este scolit de un profesor iubitor de oua, devine arogant !

Elevul: - Am inteles don Profesor, adica omul arogant este si nesimtit dar si mincinos, adica un nimic de om. Dar don Profesor, cand se uita dimineata in oglinda, oare cum se vede, arogant, mincinos sau nesintit ?

Raspuns: - nu se vede nicicum pentru ca omul arogant, mincinos si nesimtit se considera zeu iar ceilalti slugile lui !

Elevul: - Multam fain don Profesor, acum ii inteleg pe politicienii nostri ..................


Musafir

#8

2016-07-26 15:32

Victor Ponta

Gabriel Oprea

Petre Toba

si vin si altiiiiii !

Dar cine a fost coordonator la aceste plagiate nu este tras la raspundere ? Deja uni dintre ei afirma : i-mi pare rau ca am acceptat un Doctorat Plagiat, adica venea unul si-ti spune: hai ma tu nu vrei sa ai doctorat ca uite cati sunt doctores, hai ma impinge si tu ceva si esti Doctores Plagiatus ca doar nu ne vede nimeni ... boule, te vede Dumnezeu si cand se scarbeste de cati sunteti trimite comisia de verificare a plagiatelor.


Musafir

#9

2016-07-31 16:05

Doamnelor si domnilor ! Daca ar fi infintata aceasta bursa a plagiatorilor, ar insemna sa le trecem numele lor  in nemurire precum martirii. Mai bine lasati-i in ghena de gunoi a gunoaielor post revolutie lovitura de stat. Gunoaiele romaniei trebuie aruncate si nu puse pe firmament precum intelectualii postbelici si interbelici ai romaniei. Mai bine curatati Romania de politruci cum ati scutura un covor de praf pentru a-i reda frumusetea initiala !