Respect pentru copii! (Spitalul de Pediatrie Pitesti)
Suntem tratati cu "scarba", atat noi ca parinti si mai ales copiii...daca nu atingem BUZUNARUL...dr-lor dar si asistentelor...
Nu pot spune decât Mizerie..Mizerie și gândaci...am fost internată anul trecut în martie cu băiețelul meu și noaptea umblau gândacii pe pereți,peste tot, nu am dormit 3 nopți la rând pentru că am stat sa-mi păzesc copilul de gândaci pentru că se urcau și în pat.I.am spus "doamnei" care făcea "curat" ca sunt gândaci și mi-a răspuns pe un ton ridicat ca nu are cum să fie adevărat ca ele fac "curat" în fiecare zi și e de atâția ani în Spital și nu a văzut nici unul.
Este o problemă foarte gravă la ce se întâmplă cu pacienții spitalelor în loc să se vindece în spitale mai rau se îmbolnăvesc din cauza infecțiilor spitalicești . Trebuie luate măsuri nu se maii poate așa ceva
Datorita neglijentei cadrelor medicale,a mizeriei de nedescris din spital.Si nu in ultimul rand ca sunt mama,si mor suflete nevinovate.
Pentru ca sunt mama
Feriți.va si de spitalul Grigore Alexandrescu din București...se zbat de ceva anii cu virusul ROTAVIRUS...m.am internat cu băiețelul meu de un 1 an si 10 luni acolo cu pneumonie si când sa plec acasă cu el a luat acest virus...când am ajuns cu el acolo mergea pe piciorușele lui,era vioi si chef de viață,iar când sa ma externez cu el din cauza acelui virus copilul meu 2 zile a fost pur si simplu o leguma! Sa ferească Dumnezeu toți copilași din lume de aceste,bacterii,microbi si viruși!
Ptr ca vreau sa nu imi mai fie frica sa ma duc la SPITALUL DE PEDRIATRIE PITESTI ca nu imi este tratat cum trebuie copilul si sa ma intorc acasa cu alta boala... ptr ca vreau sa imi tratez coplilul si la mine in oras nu in Bucuresti sau alt oras...Vreau igiena si competenta..
Jeg
Pentru ca am fost acolo internat cu copilul meu si pentru ca suntem pe ultimul loc in Europa la sanatate pentru ca sunt tata si pentru ca ma intereseaza de copilul meu si de toti copii
| This discussion has been closed. |