Împotriva lui Gigi Becali pentru a Eutanasia câini

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Împotriva lui Gigi Becali pentru a Eutanasia câini


Musafir

#151

2016-07-26 21:58

Pentru ca si cainii sunt Opera de arta a aceluiasi creeator cu al omului. Cainele, pisica sunt fiinte care au fost lasate pe Pamant cu un scop, Cainele sa ne pazeasca de raufacatori. Si noi ce facem? Otravim tot ce prindem in cale si ucidem cu bestialitate. Cine se cred oamenii astia de se considera indreptatiti sa ia viata cuiva, chiar animal fiind? Si apoi se plang cand ii loveste o boala incurabila. Nu va plangeti cei care ucideti cu singe rece tot. Sa nu uitati TOATA FAPTA ESTE RASPLATITA MAI DEVREME SAU MAI TARZIU. Sufletele acestor animalute se revolta si dincolo de viata materiala.

Musafir

#152

2016-07-29 10:34

Am lăsat acest comentariu, pentru că eu țin foarte mult la animale și urăsc să văd cum sunt eutanasiate sau chinuite!

Musafir

#153

2016-07-29 21:18

Nu luati in seama un cretin. O zdreanta de vierme. Il bagati prea mult in seama. Imbecilul asta analfabet a devenit "scriitor" cu ajutorul unui fomist de profesor universitar,a unui inalt prelat inconjurati de calici ce li se bulbuca ochii la banii viermelui imputit. Zdreanta asta ar trebui eutanasiata ca face umbra pamantului degeaba.
Să nu fim răi

#154 Să nu fim răi

2016-08-03 21:57

Gigi Becali e un om minunat, dar uneori greșește și el, fiindcă e om. Sunt sigur că își va cere iertare pentru prostia imensă pe care a spus-o, fiindcă e un om normal și nu poate fi de acord cu uciderea de câini.