Majorarea salariilor asistentilor sociali

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Majorarea salariilor asistentilor sociali


Musafir

#51

2015-10-29 22:05

Am terminat de destul timp masterul in asistenta sociala si am realizat ca de fapt posturile sunt ocupate de persoane fara studii in domeniu, asa ca nu prea mai este loc in sistem si pt noi. Asta pe langa salariile care sunt cum sunt. Pe langa asta, persoanele cu atributii din primaria mea beneficiaza de cei 100 de lei marire, ma tem ca vor beneficia si de cresterea salariala care s-ar fi cuvenit ASISTENTILOR SOCIALI de fapt, in timp ce habar nu au ca asistenta sociala se face mai ales pe teren, nu pe tocuri in birou unde imparti retete si glume proaste pe seama beneficiarilor... in timp ce ASISTENTII SOCIALI TREBUIE SA PLATEASCA SI TAXE UNUI COLEGIU, SPRE DEOSEBIRE DE ACESTE PERSOANE CU ATRIBUTII(cu atributii de cumatra a primarului, de cumnata, de nasa copilului, etc). CEEA CE SE INTAMPLA E SUB ORICE CRITICA.


Musafir

#52

2015-11-19 18:49

Am semnat aceasta petitie..deoarece am colegi de munca care nu au studii superioare..si stau toata ziua la birou..la caldurica..pauza cu cafea si tigara si comanda mancare de la catering..si eu imi permit sandwich si munca cu persoane in diferite situati..sociale, bolnavi , violenti.. etc.. cu cazuri cu termene parca as lucra la banda.. totul cu o diferenta de salar considerabila data de mine..eu putin peste minim economie..si colegi..media pe tara.. adica cu 50% mai mult.. este corect?
Simona

#53 salarii de rusine

2016-07-09 08:49

#49: Cristyannsv -  

 Din 2001 nu gasesc aici in Oradea sauin Romania nici un loc de munca in acest domeniu decat ca si voluntar fara nici un drept. SUA de mult striga Romaniei conducerii acesteia, sa lase ONG-urile sa lucreze. Toate ONG-urile iau bani de la bolnavi, aproape 100 de lei, dar nimeni nu plateste asistentilor sociali cu studii superioare. Traim intr o tara a minciunii a mizeriei si a impozitelor de la Stat, respinsi in a ne exercita drepturile, cu dreptul in mana. ceausescu mai traieste, in inima unora desi a murit de mult. E mai rau decat atuncia. Ne vindem copiii dam Asigurari de Malpraxis la Patriarhie, mor bebelusii in spitale, ne imbolnavim de nedreptatile lor. Voi incerca dupa atatea si atatea refuzuri pe nedrept si de la Dgaspc sa fac ceva, dar cu toti imoreuna. numai asa vom reusi. Nici vechea nomenclatura nu mai vor PSD ul. S au saturat si ei de atata minciuna,ipocrizie, incultura si dezmat public la TV si la cei care ne conduc astazi tara: guvernantii, parlamentul, etc. Multi suferim datorita acestora. Ori ne strangem toti ori plecam toti din aceasta tara. Dar ce va urma? Nu stim. Poate nici nu ne va mai interesa.

1235

#54 ref. la inpartirea lucrului cu primarul.

2016-08-18 05:50

buna ziua, sunt nou în domeniul social, am un caz care îmi vine gru sa-l soluționez. Un copil nu are certificat de nastere, are vîrsta de 8 ani. am sesizat primarul, nici capu nu-si bate.

Doru

#55 BUNA ZIUA

2016-12-17 09:00

Ce se mai aude despre salariile asistentilor sociali? Pana la urma, acum dupa alegeri tot profesorii si sistemul sanitar a avut de castigat. Eu unul m-am saturat, astia spun ca au nevoie de specialisti in sistem dar daca se poate sa-i plateasca si cu minim pe economie. Daca nu se facea marirea aia in decembrie de 25 % ramaneam chiar la un salariu de necalificat. O tara de ...............

Nesimtitii astia de la centru nu se gandesc ca noi, asistentii sociali de la comune le facem pe toate, eu unul am o comuna de peste 10.000 de locuitori si ma ocup de tot ce tine de asistenta sociala la nivel de comuna, asf, vmg, handicap, autoritate tutelara, etc. pe un salariu de 1100 lei net