Memorialul "Ana Pauker"

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Memorialul "Ana Pauker"


Musafir

#1

2015-08-17 14:07

Vreau sa fie wc-ul public cel mai frecventat. O sa se intample asa doar pana apare wc-ul public Ion Iliescu ! Atunci o sa isi piarda din popularitate!

Musafir

#2

2015-08-17 15:00

Evreii bolsevici au ucis milioane de romani in inchisori

Musafir

#3

2015-08-17 16:26

Ana Pauker alaturi de Gheorghe Gheorghiu Dej si Vasile Luca, toti trei evrei si agenti sovietici au impus un regim de teroare pe meleagurile Romaniei si nu merita decat sa li se dedice un memorial pe care poti sa te caci !
Nea Gogu
Autorul acestei petitii

#4 Re:

2015-08-17 16:37

#3: -  

 si,..........sa te piși !

gostia

#5

2015-08-17 20:43

Mda. Cam asta au facut comuniștii. Iar noi acum stam din nou cu capul plecat condamnand intelectualitatea romaneasca interbelica pt ca asa vor evreii. Sa distruga orice valoare aplicandu-i stigmatul antisemitismului. 

 


Musafir

#6

2015-08-17 21:53

Cred ca e timpul ca noi, romanii, sa ne cunoastem adevaratii dusmani ,sa ne cinstim cu adevarat patriotii care au murit ,necunoscuti ,pt ca noi sa existam azi ,inca ,ca tara,si mai ales sa ridicam dracului privirea din pamant.
coco

#7

2015-08-17 22:41

am semnat deoarece vreau sa ma cac pe ana pauker si pe tot neamul ei de scarbe bolsevice,,,   ANDREESCU MATUŞEI (MATHUSEVICI NATHAN), STETCOVICI GRIGORE, ARITONOVICI SAMUEL, SERGIU RĂZVAN, CEASLAVSKI (?), NEIDMAN GINGOL, SIMON JACQUES, DAVIDOVICI LEON, FRANCO SANDU (FRANKA), LEOBEL BARBU, MARCOVICI TEDY, MAHLER WILLIAM, TELEMAQUES FLAMBOLY, SEGAL LUIZA, HOSSU ESTERA, GHERSOHN CLARA, HERBERT ESTERA (HABER), WINCLER VICTORIA, MATEESCU ELLE, FISCHER SIMION, ZIGLER SIMION, ROŞCA (?), TURCHISCHER MARCEL, BUTIKA FRANCISC, SZABO EUGEN, BREBAN IOSIF.Şefii Regionalelor de Securitate din ţară, de la acea vreme, care ştiau despre experimentul Piteşti, şi-l exploatau, erau:Direcţia regională Braşov: col. IOSIF KALBUSEK şi mr. ADALBERT IZSAK;Direcţia regională Cluj: col MIHAI PATRICIU (WEISS) şi lt. col. GH. CRĂCIUN;Direcţia regională Constanţa: cpt. NICOLAE DOICARU şi lt. NĂSTASE REPI;Direcţia regională Craiova: mr. EUGEN VISITIG şi mr. ION VASILESCU;Direcţia regională Galaţi: col. MAURICIU STRUL şi mr. GHEORGHE BARBU;Direcţia regională Iaşi: lt. NICOLAE PANDELEA şi mr. AUREL LEIA;Direcţia regională Oradea: lt. LUDOVIC CZELLER (care a fost apoi transferat la Direcţia Generală a Penitenciarelor) şi cpt. TOMA ELEKIS;Direcţia regională Piteşti: col. MIHAI NEDELCU şi mr. ION MARIN;Direcţia regională Ploieşti: lt. col. CONSTANTIN CÂMPEANU şi mr. RACOVSCHI MĂNESCU;Direcţia regională Sibiu: lt. col. CRĂCIUN GH. (venit de la Cluj) şi cpt. LUCIAN MOLDOR;Direcţia regională Suceava: lt. col. IOAN POPIC;Direcţia regională Timişoara: lt. col. COLOMAN AMBRUŞ şi AUREL MOIŞ;Acesta a fost drumul „demascărilor” scrise. Informaţiile însă despre aceste „demascări” şi în general despre „acţiunea Piteşti” erau trimise mai departe de la Direcţia V către Secretariatul General al Securităţii şi anume la următoarele persoane: EINHORN WILHELM, DONESCU DUMITRU, SCHMERLER EMANOIL, MATEESCU NICOLAE, JURICĂ ALEXANDRU.Aceste persoane, la rândul lor informau asupra mersului acţiunii Direcţia Generală a Securităţii Poporului: BODNARENCO PANTELEI (PANTIUŞA), NICOLSCHI ALEXANDRU (GRUNBERG BORIS), MAZURU VLADIMIR.Direcţia Generală a Securităţii Poporului, informa ierarhic Ministerul de Interne şi anume: TEOHARI GEORGESCU (TESCOVICI BURĂH) care era ministru, ŞANDOR DEMETER – şef Direcţia Cadre şi JIANU MARIN – secretar general (care acţiona de altfel şi pe teren).De aici informaţiile erau transmise direct lui GHEORGHIU-DEJ şi prin el Comitetului Central.


Musafir

#8

2015-08-18 06:18

Sa nu uitam un lucru ! Toti acesti criminali nu puteau face nimic daca nu ar fi fost sprijiniti si tolerati de poporul roman. Daca trebuie cineva judecat pentru crimele lui atunci trebuie judecati si cei care le-au inlesnit faradelegile adica acest popor care se face ca nu vede cand tiranii isi fac damblaua ! Ce au facut bucurestenii cand au fost chemati minerii in Bucuresti ? Au stat in casa si se uitau la televizor cum vecinii lor erau zdrobiti in bataie, de ce nu s-au mobilizat sa-i fugareasca pe mineri si pe cel care i-a chemat din Bucuresti ? Din nepasare sau din lasitate ! Nici un tiran nu poate ajunge tiran daca nu este ajutat de cei din jur.


Musafir

#9

2015-08-19 09:06

Din cate stiu si evreii cred in unu-L Dumnezeu si asa cum le-a spus Iisus fiecare va fi judecat pentru faptele sale, fara exceptie. Asa ca sa-L lasam pe Dumnezeu sa ii judece pe cei morti iar noi cei vii sa ii impiedicam pe cei rai de a face rau aproapelui sau. Nu are rost sa ii hulim pe cei morti atata timp cat nu-i oprim de la rele pe cei vii.


Musafir

#10

2015-08-20 18:13

Cati dintre cetatenii romaniei mai stiu cine au fost acesti comunisti in slujba rusiei. Mai bine scrieti " Closetul Vladimir Putin " un tiran in devenire si sigur or sa stea romanii la coada sa se pise in acest closet.


Musafir

#11

2015-08-22 18:25

Sunt de acord doar cu condiţia [ca c]ur-papirul să fie marca "[a]LEX Wi-Flor". Sau măcar secţiunea pentru bărbaţi să-i poarte numele acestui "mare om de stat şi de şezut" (cum îl caracteriza Arghezi pe Iorga)...

Musafir

#12

2015-08-22 19:41

Oare daca esti nationalist ce inseamna.....
Si hoti ce ne conduc ce sunt.....
ce le vom spune nepotilor nostri....
Care este realitatea.

Musafir

#13

2015-08-23 11:36

Orice le vom spune nepotilor nostri.....

Cred ca le vom spune ori in chineza ori in araba sau turca.....

Pentru ca acest popor este pe duca !


Musafir

#14

2015-08-25 08:05

Adevarul este ca bucuresti-ul are nevoie de cateva bude publice. Pe vremea impuscatului mai gaseai wc-uri publice in Bucuresti dar acum faci pe tine pana gasesti unul. Daca tot vreti sa ii puneti nume la acest prim closet din Bucuresti faceti un sondaj printre cetatenii bucurestilor si numele cel mai des intalnit acela sa fie. Cine stie ce surpriza vom avea. Sondajul sa fie facut pe strada printre trecatori pentru ca acolo poti gasi multimea, nu in birouri sau adunari festive. Succes, abia astept numele celui mai norocos dintre pamanteni !


Musafir

#15

2015-09-15 11:54

Dar desființarea refugiilor de tramvai din București înguste lipsite de garduri de protecție nu putem sprijini??


Musafir

#16

2015-09-15 20:29

Singuru lucru pe care il putem sprijini in tara asta este faptul ca ii sprijinim din patru in patru ani sa fie realesi cei care conduc tara asta spre dezastru. Orice partid am alege ne baga tot mai tare in mocirla. Vin prin rotatie la putere si isi fac plinul din abundenta fara sa se sinchiseasca de lipsurile romanilor. In campanie promit marea cu sarea iar dupa instalare uita tot. Mai putin cum sa se imbogateasca in urmatorii patru ani. Cand sunt luati la intrebari de ce nu sprijina sanatatea si invatamantul spun ca nu ii lasa legea, dar sa se plimbe in toata lumea pe banii poporului ii lasa legea???


Musafir

#17

2016-06-20 17:31

Din pacate asistam stupefiati cum niste oameni care nu cunosc cat rau a facut aceasta femeie multor oameni nevinovati trimisi in puscari iar alti executati fara proces. Era numita umbra lui Stalin pentru rautatile facute in Romania. Iar acum se trezesc niste mincinosi care incearca prin minciuna sa o reabiliteze falsificand adevarata istorie in interesul fortelor straine. Incet prin minciuna este inlocuit adevarul iar oamenii rai devin buni desi au fost niste NEBUNI.


Musafir

#18

2016-06-20 18:14

Toti isi aduceau aminte de Hanna Rabinsohn care era o evreica de cult Mozaic si crescuta in frica de Dumnezeu dar dupa ce sa casatorit cu Marcel Pauker si fuga lor la Moscova in 1926 unde s-a lepadat de credinta si a devenit atee Hanna a devenit Ana iar credinta a fost inlocuita cu nestiinta si ambitia de a fi o conducatoare precum Stalin. Omul care nu crede in Dumnezeu devine omul dracului iar chipul si privirea i se schimonosesc aratand demonul ce zace in el. DA ! a fost un om bun dar mergand pe cai gresite alaturi de Stalin a devenit adepta raului crezand ca omul este mai presus de Dumnezeu si de poruncile lui. Te nasti curat, pur, dar prin poftele tale incet te manjesti de rautatea demonului si nu mai sesisezi ca defapt ai devenit un demon pentru cei din jurul tau. Faci rau crezand ca faci bine dar in mintea ta spui ca raul va duce la bine. FALS, din rau se naste doar rau si nimic bun. Cei care au cunoscut-o ii stiau bunatatea din tinerete. Doar Dumnezeu stie cu adevarat ce era in mintea si inima ei dupa ce s-a declarat atee si s-a lepadat de Dumnezeu... fiecare isi duce faptele cu el in mormant !