Demiterea doamnelor Livia Stanciu si Laura - Codruta Kovesi


Musafir

#1

2015-05-27 01:37

Romani, ne mai trezim din cand in cand?! ...sau cat e dulce rahatul la gura unor profitori fara scrupule, totul ramane amorf si gri in teorii inepte despre nihilismul existentei umane!?// Aferim si subscriu la o petitie (cat mai multi in viitorul imediat sper!) adresata tuturor romanilor cu aspiratii pentru adevar si dreptate(doua valori fundamentale, ce nu pot fi substituite de asa zisa ordine si disciplina la osul forte si cheremul actualului presedinte Iohannis!),- vizand demersul luarilor de pozitie ale d-lui Tariceanu din ultima vreme, atunci cand in noul amalgam plin de ambiguitate al unor latratori, fosti PeDindosLing-curisti, in Noul Furat Partid Liberal dovedesc pe de o parte - in a practica metodic, politica strutului, minimizand actuale realitati, si apoi generalizand deviind de la subiectul de actualitate, ca bravand adevarul absolut, - fara dorinta de dialog constructiv, mergand observ, pe urma tristei istorii a fascismului, pas cu pas-:)) Rusinos sa vedem si sa traim efecte colaterale ale unor corupti, maniaci din resortul justitiei si al serviciilor secrete, oameni fara Dumnezeu, avizi si imbatati de putere, ajung sa se acuze politicienii unii pe altii(demni doar de obrazul si pantecele gros, ostentativ afisate public), manipuland pervertit prin inversari de sens al multor definitii de la baza libertatilor si principiilor liberale. Atat de trist cand alunecam in zone de criza institutionala!!!

Musafir

#2

2015-05-27 15:12

Ca sa-si bage mintile-n cap toti „magistratii ca nu pot sa-si bata joc de cetateni.

Musafir

#3

2015-05-27 17:30

Sper ca democratia sa triumfe totusi in Romnania!

Musafir

#4

2015-05-27 17:55

justitia in ROMANIA se face dupa cum are interese persoanele si partidele care influentraza deciziile si nu in spiritul si litera legii pentru cetateanul ROMAN.

Musafir

#5

2015-05-28 09:23

Imi provoaca scarba

Musafir

#6

2015-05-28 13:18

le doresc sa plateasca cu aceasi pedeapsa

Musafir

#7

2015-05-28 20:01

Mi se pare o ticalosie fara margini ca tu,reprezentant al justitiei sa nu-ti platesti datoriile si ca sa scapi sa inventezi o vina celui caruia ii esti dator.Nu vreau ca un asemenea om sa ne judece,ci sa fie judecat !

Musafir

#8

2015-05-28 20:08

O vorba spune: pestele de la cap se impute. Vrei sa scapi de o vipera, taie-i capul.
Sper in curatire de mizerii umane din forurile care pot decide viata si libertate omului, mai ales cand se abuzeaza de lege (sau se exagereaza), se deformeaza legea in interesul "sefilor" . Nu cred nici in Iohanis, deocamdata.

Musafir

#9

2015-05-29 00:25

Haha, 34 de semnaturi! Ametitilor!


Musafir

#10 Re:

2015-05-29 00:26

#8: -  

 Deci, daca pestele se impute de la cap, inseamna ca se impute si senatul tot de la cap-adica de la golanul de tariceanu.


Musafir

#12

2015-05-29 16:25

Nu poti sa ramai indiferent la actiunile a acestor doua persoane de a insista la redeschiderea dosarului d.Rarinca si probabil sanctionarea judecatorilor care au pronuntat achitarea.Sa scapam de criminalele de Stanciu si Kovesi.

Musafir

#13

2015-05-30 06:05

Am semnat aceasta petitie on line, de aici din diaspora de peste mari si tari, daoarece constat cu mahnire si greata, chiar si de aici, ca Tara Mea a ajuns pe mana unei mafii pana si in Justitie, care numai justitie nu se poate numi.
Un individ mafiot, bisnitzar si impostor, Basescu Traian ajuns prin conjucturi oculte presedinte, a infiintat un system diabolic pentru decimarea societatii romanesti. In mare parte a si reusit. Sustinut de forte oculte, straine romanilor, sau forte din tara, in special CCR si ICCJ, SRI si DNA ne-a scuipat de sus, pe noi cei 7.400.000 de cetateni dupa REFERENDUMUL LEGAL din 2012, prin care ceream Eliberarea Romaniei de Dictatura Basista-PDL-ista.
Cele doua partizane basiste, clar si indubitabil, cu probe evidente, trebuie sa plece din system. S-au facut de ras pe ele insele, dar au facut de ras si Tara Noastra - Romania care inca zace sub binoamele si trinoamele CCR-ICCJ-DNA-SRI-ANI-PDL si mai nou PNL.
Cele doua servitoare basiste, sunt doar "sculele" lui Basescu Traian si mafia lui. Demulta vreme ar fi fost in arest preventiv, Basescu, de n-ar fi fost aparat de CCR, de DNA, de ANI, si in special de Laura Codruta Kovesi si Livia Stanciu si catelul de serviciu, Vasilica, un incompetent notoriu.


Musafir

#14

2015-05-31 08:13

INCETAREA REPRESALIILOR IN ROMANIA!!!!!
INSTITUTIILE REPRESIVE FUNCTIONEAZA DIN BANII NOSTRI ,AI ROMANILOR,ESTE FIRESC SA VEGHEAM ATUNCI CAND ABUZEAZA DE PUTEREA SUPREMA CE O DETIN............

Musafir

#15

2015-06-01 08:03

in romania mai trebuie inca o revolutie , ultima n-a facut decat sa aduca la putere esalonul 2 din ierarhia securisto-comunista si a reusit sa contamineze si sa modeleze institutiile care trebuiau sa fie democratice ,dupa chipul si asemanarea fostei nomenclaturi , si au furat tot ce se putea fura . Unde au fost serviciile , procurorii , politia toti acesti ani? Au fost toti la furat in grup organizat.

Musafir

#16

2015-06-07 22:39

Sunt cheile justitiei basiste. Au pe nasu-n suflet.

Musafir

#17

2015-06-18 20:48

Doamna Stanciua intemnitat o femeie nevinovata 6 luni, nu ia-a returnat banii datorati doamnei Rarinca(da moralitate), a influentat procurorii DNA in sensul retinerii ilegale a doamnai Rartina fara nicio dovada. Ce mai trebuie sa faca doamna presedinte Stanciu ca sa fie revocata.
Domna Kovesi pentru ca a stiut de toate faptele de coruptie ale fostului presedinte Basescu, de faptele de coruptie ale membrilor fostului PDL, pentru ca face dosare politice, pentru ca s-a implicat clar in dosarul Rarinca in sensul arestarii unei femei nevinovate si apoi pentru recursul efectuat la achitarea doamnai Rarinca, fapt nemintalnit pana acum in activitatea DNA.

Musafir

#18

2015-06-18 21:09

penca vor sa conduca tara fara sa fie alese de cetateni ci numite de un talhar pe care l-au protejat ani la rand si continua sa-l protejeze


Musafir

#19

2016-06-18 00:18

Am semnat aceasta petitie cu speranta ca tara mea se va curati de asemenea specimene, ce si-au dat mana si au jurat sa fie partenere, impotriva Democratiei Reala din Romania.
Aceste doua personaje ce vor deveni cat de curand, de trista amintire, nu sunt decat doua frustrate (smochinite si uscate si la suflet si la creier dar si hormonal) care se razbuna pe societatea romaneasca si danseaza pe zanganit de catuse puse oricui care nu place binomului sau systemului.
Au cam luat-o si prin fata si prin dos cu alegerile locale, cu inregistrarile convorbirilor telefonice sau cu abuzul in serviciu, ele fiind primele ce fac abuzuri dezastruoase in functiile daruite de Basescu si continuate cu Sasescu Joihannis.