Rusine Simona Halep!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Rusine Simona Halep!

Unghianu

#1 Rusine sau onoare?

2015-04-25 20:12

Cine poate sa critice o persoana ca Simona Halep ori vrea sa iasa cumva in evidenta (pentru ca nu are nimic ce sa arate sau nu are nici o valoare) ori nu are nimic in cutia craniana. Cum poti tu un nimeni sa judeci si sa critici pe cineva care a facut sa se auda si ceva de bine in tara asta. Poate ca tu cea care critici faci parte din cei care au facut sa se auda numai de rau de romani si sa fim tratati ca atare ori unde mergem in lumea asta. Pacat ca exista persoane josnice ca tine care cauta sa se afirme prin jignirea unor persoane carora ar trebui sa le facem statui si la pozele carora ar trebui sa ne rugam ca la icoane. Felicitari Simona Halep!!!


Musafir

#2 Felicitari sportivei !

2015-04-25 20:24

Felicitari Simona Halep ! sper ca munca ta sa iti aduca satisfactii si sa poti sa fii independenta financiar de pe urma muncii tale , iar daca Romania nu stie sa te pretuiasca , sper sa ai parte de un impresariat de calitate si fii apreciata la adevarata ta valoare !

 

Goanga

#3

2015-04-25 21:36

Petitie catre idiotul petitiei

Idiotul asta habar nu are pe ce lume traieste.Ca sa faci tenis in ziua de azi iti trebuie bani ,e un sport costisitor ,si nu numai bani si multa foarte multa munca.Acum 3 ani daca vroiai sa inchiriezi un teren pentru 1 ora plateai undeva la 30 ron/ora.Pai cite ore trebuie sa se antreneze un jucator de top? Si statul ce ii ofera? nimic  si atunci de ce sa joace pentru RO? atunci cind se va retrage ii va da statul ceva?

Bravo ei !

Tot inainte si fane mindri


Musafir

#4

2015-04-26 00:13

Tu asta cu petitia esti prost rau de tot. Dar rau de tot

musafir

#5

2015-04-26 01:40

 

Mai prost de atit nu poti sa fii!!!! Ala cu petitia !!!

 

Sau poti ?????  :) :)


Musafir

#6

2015-04-26 01:52

Nici nu mă gândesc sa semnez așa ceva!!! Felicitări Simona și fii puternica pt ca lumea e foarte rea!!!

Respect_Halep

#7 baga-ti petitia ADANC in cur !

2015-04-26 08:38

Hai sictir de prost ordinar ! Sa-ti bagi petitia in cur ! Mori in chinuri de voma basita ce esti ! Bravo Simona ! Respectele mele ! Abia cand ajungi la un nivel foarte inalt, se trezeste si "tara" sa profite de pe urma aceasta, de parca ar fi avut vreo contributie la succesul si munca ta monumentala pe care ai depus-o de-alungul anilor. 

Jos_prostia

#8 Esti bolnav mintal

2015-04-26 10:23

Atunci cand frustrarile se cronicizeaza apar astfel de boli mintale. Altceva ce sa mai spun la o asemenea petitie? Au spus-o altii suficient de bine. 

ma-ta boule

#9 sugi pula

2015-04-26 11:47

N-are sens sa ti se scrie vreun text elevat si argumentat pe care oricum nu l-ai intelege.

Varianta mult mai simpla si pe intelesul tau: MUIE CRETINULE

Looser

#10 ma-ta boule

2015-04-26 12:03

Te-n mortii ma-tii de sitrus cu petitia ta de cacat

Oliver Perciunescu

#11

2015-04-26 14:03

Începe să-mi fie extrem de silă de țăranca asta de Constanța. Nu-mi place jocul ei și nu a demonstrat încă nimic în tenis pînă ce nu a dat dovadă de constanță. Pînă ce nu dă de pământ cu numerele de deasupra ei în orice întâlnire, nu rămâne decît Simona Culoar Favorabil Halep. Restul e pătuție românească. 

Sa se duca dracu'. E unde e doar din conjuncturi favorabile ca in rest mai are de impresionat impotriva top 10 sa fiu sincer. De asemenea in timpul liber vinde branza.


Musafir

#12

2015-04-26 15:22

Ca sa troll
Gica Hagi Analfabetul
Musafir

#13 Respect Caroline

2015-04-26 16:01

Orice infrangere a tarancei e o victorie a Banciului

Micutzu

#14 Arunca-te de pe un pod cu tot cu petitia ta !

2015-04-26 19:25

Mai dute ma in mortii tai cu petitia ta! A facut bi e ma obositule ca nu a participat....a fost la un turneu international prin care a facut mai cunoscut numele Romaniei in lume decat cacatul ala de cupa!!!! Impusca-te retardatule!!!

Gogu

#15 Hai Sictir !

2015-04-26 19:26

Cine gatu' ma-tii esti ma sa emani asa aberatie ?

du-te-n gatu mat-tii de cacat 

Mefi

#16 Re:

2015-04-27 00:51

#3: Goanga -  

 >> Goanga

>tenisul e un sport costisitor
Orice sport e costisitor XDDDDDDD Chiar si laba competitiva e costisitor


>inchiriezi un teren pentru 1 ora plateai undeva la 30 ron/ora
TOp KeK , deci banuiesc ca fotbalistii si baschetbalistii n-au astfel de probleme, ca doar iti faci o poarta din 2 bete si folosesti o galeata pe post de cos.
K

aNDRIIpOPA

#17 Serios?

2015-04-27 06:04

Stimate Mihail Sfantanita,

Nu știu cine ești și nu știu ce ai realizat în viață, dar atitudinea dumitale mi se pare a unui om frustrat căruia nu i-a rămas decât pseudo-naționalismul ca mod de viață. Dacă ai dat dumitale vreun ban pentru formarea jucătoarei Simona Halep, te rog să comunici suma, iar apoi dacă nu mă descurc singur, promit să organizez o chetă pentru a ți-i restitui. Bineînțeles aștept documente justificative autentice.

Nu pot decât să sper că înțelegi ridicolul afirmațiilor dumitale și prostia de care ai dat dovadă, deși sincer mă cam îndoiesc...

Un simplu cetatean

#18 Rusine sa ne fie noua...sau dvs.

2015-04-27 08:26

Domnule Mihail Sfantanita,

Dar Romania ce a facut pentru Simona Halep? ori Domnia voastra ati sustinut-o financiar ?... unde erati atunci cand ea muncea din greu?...Pana sa ajunga in Top 5, nimeni nustia de ea si nu cred ca a ajutat-o sau sustinut-o cineva...totul a fost pe "barba" ei...asa ca incetati cu genul asta de gainarii si mai ales cu falsul nationalism...se pare ca nu aveti alte preocupari si nu stiti cum sa va umpleti timpul liber...mai bine lasati oamenii in pace si preocupati-va de viata personala...

Fiecare din noi suntem raspunzatori pentru propriile decizii si fiecare din noi are propriile prioritati.

Ca idee si tot din lumea tenisului: Ion Tiriac si Ilie Nastase (pe vremea raposatului) au "pierdut" in Cupa Davis in favoarea banilor si a interesului personal...au lasat deoparte nationalismul...ca nu le tinea de cald si nici de foame...

In consecinta, consider ca aceasta petitie este o ineptie.

Handrea Alexandru

#19 Porcărie

2015-04-27 16:07

Măi omule,tu ești prost?Simona halep joacă tenis,asta e mesria ei,o face pentru că e frumoasă,ușoară și foarte bănoasă.Ea nu face asta pentru România și nici dacă ar vrea să o facă,faptul că ea câștigă meciuri nu ajută în nici-un fel România.Cei care spun că sunt mândrii de Simona Halep,sunt niște proști care nu au cu ce să se laude,așa că se laudă cu faptele altora.Dacă ea ar fi participat la Turneul ăla în care reprezenta România,în locul celui la care a luat parte,ar fi pierdut foarte mulți bani.Deci las-o mai moale cu porcăriile astea,și treci la lucru pentru că astfel vei ajuta mult mai mult România.

NSPNTJ

#20 Simona Halep viitoarea regină a tenisului mondial feminin

2015-04-27 18:35

   Prin tot comportamentul ei natural, cinstit,etc., va rămâne unicat în istoria tenisului feminin! La 23 de ani are deja milioane de fani pe întreaga planetă! Și numărul lor crește cu fiecare victorie sau gest al ei! Este singura tenismenă de la acest nivel care încă nu-și pune masca pe figură!

   Niște neica nimeni, care n-au făcut absolut nimic bun în viața lor sau pentru România, își dau cu părerea despre comportamentul Simonei care a trezit la viață aceste generații complice la vânzarea țării și amanetarea viitorului a cel puțin șapte generații! Dacă până să pupăm prea mult pe la fundeni pe "bulibașa de Chirnogi" & odraslele cominterniștilor (care au distrus elita neamului) România și românii erau stimați în lume datorită celui ciuruit cu sute de gloanțe în ziua de Crăciun (în timp ce foarte mulți dansam pe melodia LAMBADA) după 1989 am ajuns de râsul lumii în urma boșimanilor și hotentoților care au încă demnitatea lor!

   Noroc c-a apărut această stea care a mai spălat ceva din imaginea acestor generații! Dar se găsesc zvonaci și apoi idioți care încearcă să-i șifoneze imaginea dar n-are nici o șansă!

    Poate autorul petiției a fost influențat de părerea lui Năstase care deși a fost genial la acest sport și-a bătut joc de el datorită neseriozității lui! În plus la nici un alt capitol nu este un reper moral! Lăsând la o parte că n-a judecat și nu judecă cu neuronii lui niciodată pe problemele privind imaginea și interesul țării deși aceasta l-a avansat la grad de general! Au circulat zvonuri legate de blătuirea unor meciuri de Cupa Davis în favorea excrocilor de americani care le-au aruncat (lui și coechipierului său care lua deciziile) câteva firimituri ca la căței sau 30 de arginți ca lui Iuda!

    Simona Halep n-a fost ajutată cu absolut nimic de țară prin Federația Română de Tenis ca să ajungă la acest nivel! S-a chinuit pe cont propriu! După ce-a ajuns de notorietate au început mulți paraziți să se dea pe lângă ea să se facă c-o ajută,etc. Cu toate acestea ori de câte ori joacă ea reprezintă România și pe români! Puțini români își iubesc țara precum o face Simona! Prin toate faptele sale a demonstrat această afirmație făcută aici de mine! La orice turneu câștigat de ea se înalță steagul țării sau se intonează imnul!

   Obiectivul principal al Simonei este să ajungă numărul I ! Acest obiectiv este tot atât de important pentru țară care are cel puțin profit moral de la orice success al Simonei! Acest obiectiv este incomparabil mai important decât participarea Simonei la toate meciurile echipei feminine! O Simonă suprasolicitată pe ambele obiective nu aduce beneficii ci poate chiar întârzia realizarea obiectivului cel mai important! În plus participarea imediată după cele două turnee epuizante din SUA poate ar fi condus la pierderea unui meci decisiv ratând victoria obținută de echipă în Canada! În această situație toată lumea ar fi sărit cu gura pe ea,etc. Neparticipând a dat șansa unor jucătoare talentate și odihnite s-o bată pe orgolioasa Buchard care a fost piaza rea a echipei Canadei și pentru noi bine c-a fost! Această victorie a echipei României a fost posibilă doar prin decizia Simonei de a se odihni pentru turneul de la Stutgard! Deși oboseala (observată de specialiști și nu de clămpănitori din gură) și-a spus cuvântul (după două meciuri epuizante) fiind învinsă în Semifinală de o jucătoare mai odihnită (care, în finală, a plătit și ea prețul epuizării în meciul cu Simona) totuși Simona a mai urcat un pas și a revenit pe locul II mondial!

   Simona Halep n-a apărut din neant. Are în spate o istorie dramatică a aromânilor al cărui oraș celebru Moscopole din Munții Pindului a fost ras din temelii cu tunurile de către turci! Frații noștri aromâni au dat lumii și țării câteva mari personalități. Pentru istoria omenirii voi aminti de Alexandru Macedon și de Nicolae Tesla cel mai mare inventator din toate timpurile care a refuzat să-și ridice premiul Nobel împărțit cu binecunoscutul Edison! Legat de personalitățile din țară detalii la:

http://www.petitieonline.net/sondaj-s65282048.html

Pentru cei ce "utilizează doar un neuron" din miliardele din "dotare": "ciocul mic, noi suntem la putere" prin noi înțeleg Simona! Încercați să vedeți dacă sunteți capabili să gaceți o ispravă măcar de 1000 de ori mai mică decât ea și atunci poate ne mai auzim!

ifcosmin

#21 laba de om

2015-07-04 21:53

Injurati-l, dati-i in cap. https://www.facebook.com/daniel.mihu?fref=nf , el a facut petitia. 

Satan

#22 Re: laba de om

2015-07-23 12:51

#21: ifcosmin - laba de om 

Loool! Ce prost ești!


Musafir

#23 Re: sugi pula

2015-09-27 17:33