LEGEA SECURITĂȚII CIBERNETICE (forma actuală): un alt fel de VIOL


Musafir

#26

2014-12-21 22:37

Asa ne-a fost vanduta tara sacalilor care au salivat privind de-afara. Politicienii ne-au vandut fara scrupule votand legi impotriva alegatorilor . Tot asa si cu UE ...am fost tarati in ea fara referendum si acum toate directivele astea ordinare vin de la ei . Si au o agenda plina de porcarii pe care vor sa ne-o vare pe gat prin nenorocitii care ne reprezinta, chipurile .
cris

#27 Re:

2014-12-21 22:50

#1: -  

 ce credeai ? ca este reincarnarea lui Carol? ca o sa fie neamtul  care face curat si ne reprezinta interesele? suntem doar o masa manipulata.  dupa posterul asta s-a ascuns si dupa deviza" neamtul care tace si face'' . cand l-ati ales nu ati vazut toti oamenii lui Basescu in "ograda " lui? nu era lesne de inteles ca o sa continue "munca" lui ?Basescu nu a plecat cu adevarat ,numai ca are o imagine mai fresh ,un zambet mai carismatic din spatele caruia ne vrajeste . asadar, restrictii, restrictii si ....mai multe restrictii !


Musafir

#28

2015-01-02 17:06

Asta a fost cadoul Senatului cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la revoluție. Vor sa ne arate pe zi ce trece ca atunci s-a murit degeaba. Am înlocuit "fiul" poporului cu "alesii" poporului, si unul si ceilalți invoca poporul, dar nu-i pasa de el.