Noi, votanții lui Monica Macovei, nu suntem ”teroriști”!


Musafir

#26

2014-12-27 13:17

In general, este inadminsibil ca seful unui partid mare sa ii faca "teroristi" pe cei care au votat pe ALTCINEVA!
De ce au murit tinerii in Decembrie 1989, nu pentru Libertate, pentru dreptul de a alege?!
In particular, acuzatia este absurda: noi sustinem pe Monica, dumneaiei este cu Jsutitia, cu Statul de drept!De unte "teroristi"? Ponat este teroristul!

Musafir

#27

2014-12-29 20:45

AFARA CU PONTA ,ESTE RUSINEA ROMANIEI !

Musafir

#28

2015-01-06 16:55

Cei care au votat cu Macovei sunt cei care mai spera in normalizarea clasei politice, in respectarea legilor si a faptului ca ,,Nimeni nu este mai presus de lege". Cu cat sunt mai multi hoti amenintati cu atat va fi mai blamata doamna Macovei. Nu sunteti singura doamna Macovei si hotii si ticalosii stiu acest lucru si se tem .
gelula geto-dac

#29

2015-01-06 21:55

Ce spunea Iohannis ? ,,„A venit momentul marii noastre bătălii, a sosit momentul când vom lupta pentru a ne lua țara înapoi! '' 

Ce spune acum ,ca si-a vazut sacii in car ? ,,A venit momentul sa ridicam MCV''. 

 NU NE FORTATI SA VA ALUNGAM INAINTE DE TERMEN!


Musafir

#30

2015-01-07 09:04

Ponta ne face teroristi , seful SRI pe cei care am protestat in strada impotriva fracturarii hidraulice a gazelor de shist si cianurii la Rosia Montana ne-a facut eco anarhisti si ne-a pus si telefoanele sub urmarire de parca am fi teroristi, pai se vede treaba ca mai nou in Romania daca sustii un alt punct de vedere decat al comunistilor esti taxat , nu domnilor intr-o societate democratica ti se garanteaza dreptul de opinie , doar in comunism se oprima .

Musafir

#31

2015-01-12 17:16

trebuie sa luam pozitie fat de aceste comentari facute la adresa noastra ! ms. pt. dorinta de exprimare publica !raman acelasi fidel acestei organizati ! cu respect ! nicolas aureliu !
!
ricocos

#32 sunt impotriva com . facute la adresa M 10

2015-01-12 17:17

trebuie sa luam pozitie fat de aceste comentari facute la adresa noastra ! ms. pt. dorinta de exprimare publica !raman acelasi fidel acestei organizati ! cu respect ! nicolas aureliu ! !


Musafir

#33

2015-01-21 05:02

Nu stiu cind s-a initiat aceasta petitie, dar dupa nr. de semnaturi,se vede treaba ca nu exista un prea mare interes.asta dovedeste ca romanii nu actioneaza rational, ci emoptional.cum alegerile au trecut, cind romanii se simteau si ei bagati ins eama, acum situatia lor nu pare sa-i mai intereseze.daca se trezesc doar la 4 sau 5 ani, sa nu ne mire ca intre timp sistemul mafiot se intareste.
blandul ben

#34

2015-01-21 07:17

Da, voi sunteti Charle !


Musafir

#35

2015-01-29 05:52

fara comentarii,o rusine nationala gen iliescu si multi altii

Musafir

#36

2015-01-29 07:37

Se constata, a cata oara, ca fortele retrograde actioneaza concertat ! Dacă o idee profund benefică cuprinde masele de oameni, ea generează atunci o undă colosală de energie pozitivă care poate fi însăşi cheia transformării acestui popor. Kominternistii si bolsevicii, acţionează extrem de virulent şi cu maximă îndârjire prin mass-media (pe care o au de regula, sub control ) atunci când unii oameni sau grupări fac cunoscute lumii întregi adevărul oripilant despre acţiunile şi intrigile lor.Fii de Kominternisti si bolsevicii, de la vârf caută atunci să distrugă prin orice mijloace persoanele sau organizaţiile respective, profitând de credulitatea tâmpă a omului de rând care poate fi manipulat cu uşurinţă si dupa ce “ au invatat la gat cravata cum se face nodul”, vin pe ecranele TV “ sa blagoslaveasca norodul, cu chipul lor de oaie creata”, cum inca acum o suta cinzeci de ani scria Eminescu !. In acest sens avem cazul PNT-CD, Miscarea Ecologista din Romania-MER, Conventia Democratica si alianta D.A. (Dreptate si Adevar), etc. si mai curand incercari de a pune cu botul pe labe noul PNL si pe Presedintele Iohannis !
Iata dece partea constienta a natiei romane care a provocat rasturnarea de la 16 noembirie, trebuie sa ramana vigilenta ! Iar partidele de opozitie sa iasa din adormire, este timpul lor. Daca nu, macar Monica Macovei sa itreprinda ceva imediat ! Eu contez pe Dinsa, iar pe Dvs.. ca veti face public aceste aspecte !
Viorel
Musafir

#37

2015-02-15 11:04

Multi comentam si ne dam parerea in fata un ecran. La ce ne folosesc comentariile sterile, daca la o astfel de initiativa sunt putini care subscriu. Atunci ne mai miram ca nu se intampla nimic bun in tara? Cainii latra, ursul trece.