Spune NU, mutarii Festivalului Padurenilor !

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Spune NU, mutarii Festivalului Padurenilor !


Musafir

#1

2014-08-26 18:18

pot să țină festivalul oriunde dar nu sub numele de FESTIVALUL PĂDURENILOR ,, DRĂGAN MUNTEAN”
Le este rușine de drumul până la Bunila - RUȘINE

Musafir

#2

2014-08-26 20:25

Sa nu lasam Traditia, Obiceiurile, si Pastrarea legilor nescrise, sa dispara din zona noastra, a Padurenilor! Ceea ce e a Padurenilor, trebuie sa ramana acolo!

Musafir

#3

2014-08-26 21:50

Daca interesele politice sunt asa de mari si nu mai se doreste sa se faca "Sărbătoarea padurenilor"la Poienita Voinii,nu va bateti joc,organizând la Deva,pentru ca nu are nici un farmec.Deva este resedinta judetului,dar Deva nu ii reprezinta pe padureni.Dragan Muntean s-a zbătut ani de zile ca aceasta sărbătoare sa fie acolo unde el a vazut lumina zilei,intre padurenii lui dragi si pentru care ar fi facut orice deoarece erau bucata din sufletul lui.In toate spectacolele lui,era prezentat:"vine de acolo,din Tinutul padurenilor......etc" si el era foarte mândru de aceasta.Acum,in aceste momente,nu cred ca poate fi mândru,cand vede ce se întâmplă cu "Sărbătoarea " atat de draga sufletului său!!!

Musafir

#4

2014-08-27 06:58

No coment despre aceasta decizie

Musafir

#5

2014-08-27 12:49

Si uite asa se duc una cate una valorile noastre, iar noi ramanem tot mai saraci.

Musafir

#6

2014-08-27 14:38

consider ca decizia este una cu implicatii politice majore....probabil ca ii macina faptul ca sunt nevoiti sa se deplaseze din Hunedoara/Deva spre Poienita Voinii pe un drum care este intr-o stare jalnica, pentru un numar tot mai putin de participanti (pt ei asta inseamna - TOT MAI PUTINE VOTURI), ceea ce e un lucru normal, in conditiile in care de ani de zile suntem condusi de clanuri de "marionete" care nu-si urmaresc decat interesele personale....in zona respectiva investitiile realizate in ultima perioada au fost si inca sunt doar la nivel de vorbe si promisiuni.....sunt de parere ca si aceasta decizie e luata pe premisa: "Nu este fezabil electoral, acest festival. Am primit ordin de SUS", iar noi autoritati locale (total incompetente)....nu putem interveni.... de traditii si valori culturale, nici pomeneala, intr-o asemenea dezbatere......

initiatorul petitiei

#7

2014-08-27 15:14

asa este,toti aveti dreptate.ca de obicei politicul dicteaza si isi aduc aminte de noi,electorii doar la alegeri.

cred ca ar trebui sa facem ceva si ma gandesc sa ne mobilizam, sa participam in numar cat mai mare la festival in Dealul Cornetului.


Musafir

#8

2014-10-02 06:46

Fara TRADITIE nu poate exista CULTURA.
Locul TRADITIEI este la SAT si acolo trebuie sa ramana. Nu amestecam Festivalul Padurenilor si numele regretatului DRAGAN MUNTEAN cu un concurs de muzica populara, la care concurentii(din diferite zone ale tarii) cel mai probabil platesc taxe de participare deloc de neglijat. Festivalul Padurenilor(in care atractia principala sunt padurenii) si Concursul de interpretare folclorica trebuie sa fie separate.
Spun DA pastrarii FESTIVALULUI PADURENILOR la POENITA VOINII pe Dealul Cornetului.
Traducator/prof. limba si cultura japoneza,
Kasahara Cornelia