Ziariștii din Black List : Fără acreditări în Ghencea! Semnează și tu!

7-mai-1.png"Datorită" ultimelor dejecții scrise în presă la adresa clubului Steaua București dar și a lui George Ogăraru, inițiem un demers absolut firesc și normal : deschidem o listă, pe care am intitulat-o noi generic, Black List. Această listă o vom popula cu numele acelor ziariști care au murdarit imaginea clubului nostru în mod constant și care au demonstrat o lipsă totală de respect față de culorile roșu si albastru, fată de emblema și istoria Stelei.

Vă prezentăm mai jos, lista cu ziariștii pe care noi, echipa CSS, i-am adăugat în Black List :

1.Mihai Mironică – ProTV / Pro X

2.Alin Grigore – Pro Sport

3.Daniel Sendre – Pro Sport

4.Remus Răureanu – GSP / Digi Sport

5.Silviu Tudor Samuilă – GSP / Telekom Sport

6.Ovidiu Ioanițoia – GSP

7.Dan Udrea – GSP

8.Critian Geambașu – GSP / Digi Sport

9.Alin Buzărin – GSP

10.Gabi Safta – FRF / Gold FM / Youtube din Uscătorie

11.Ștefan Beldie – Independent

12.Victor Vrînceanu – Pro Sport

13.Lucian Lipovan – Digi Sport

14.Marius Mitran – Pro Sport

15.Andrei Trifan – Pro Sport

 

Lista rămane deschisă pâna la finalul săptamânii viitoare și ca atare, asteptăm în comentariile la acest articol, propunerile voastre pentru Black List. Vom cere conducerii clubului nostru, ca acestor indivizi prezenți pe acestă listă, să li se anuleze acreditările de presă și să nu mai fie primiți în Complexul Sportiv Steaua sau pe noul stadion, cel construit din bani publici.

Din punctul nostru de vedere, al suporterilor, acești oameni nu ne respectă istoria, emblema și palmaresul sportiv. Nu respectă conducerea Stelei, nu respectă suporterii Stelei și le lipsește acea minimă decență în relația cu Steaua București. Domniile lor nu se califică să vorbească sau să scrie în mass media despre clubul pe care noi îl iubim. Și nu ne referim la criticile pertinente venite de la acești indivizi ci la abjecțiile pe care le scriu sau vorbesc în mass media despre Steaua București.

Noi, suporterii Stelei, ne-am săturat de confuzia întreținută pe canalele media, dintre echipa unui infractor dovedit și Steaua București. Ne-am săturat de expresii de genul : cazarmă, comuniști, tovarăși, CSA, proiectul CSA.

Ștefan Beldie : “Pe mine mă plătește Becali iar Ogăraru e plătit din bani publici” – și de astfel de ironii mizerabile ne-am săturat.

 


Comunitatea Suporterilor Stelisti (CSS)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Comunitatea Suporterilor Stelisti (CSS) să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...