Secții de votare pentru Diaspora

Screenshot_20190313-135037_OneDrive.jpgVrem noi Secții de votare pentru Diaspora! Luând in calcul numărul mare de votanți români de pe întreg teritoriul Italiei și insuficiența locațiilor de votare plus distribuirea neuniformă a celor deja existente, Asociația "Diaspora Civica" Italia cere deschiderea de noi Secții de votare pentru o prezență consistentă la alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019, dar și a viitoarelor alegeri din campaniile electorale  2019-2020. Dacă tot este prevazut în Constituția României dreptul fundamental de Vot, atunci să acționăm în consecință prin implicare civică directă și sensibilzarea autorităților Statului român din Diaspora pentru aprobarea a noi Secții de votare prin intermediul acestei Petiții!


Asociația "Diaspora Civica" Italia    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Asociația "Diaspora Civica" Italia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook