Vrem un nou serial cu Lala Band!

Lala Band- o trupa fenomen!! Lala is forever, no? Asa ca ne dorim multi fani care sa ii sutina in continuare, mai ales acum cand noul proiect depinde de cati suntem noi!! Nimic nu e oficial, dar 1000% vom schimba ceva daca semnati petitia!! Nu costa sa ii vedeti pe Lala pe ecrane!

"Sa fii un fan adevarat nu inseamna neaparat sa mergi la concerte, sa ii intalnesti si nici sa ai poze cu ei, ci sa traiesti in modul Lala, cu gandul des la ei, cu  versurile tiparite cu litere de aur pe creier, niciodata uitate. Trebuie sa simti ca ii iubesti, nu doar sa o zici. Trebuie sa ai spiritul Lala forever!", asta am zis acum cateva zile si cred in continuare ca am dreptate! Si sunt milioane de astfel de fani, nu? Nu e asa? Trebuie sa ne conectam intr-un fel cu ei, poate prin micile ecrane! Haideti, va rog, semnati! Va multumesc anitcipat!

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Tace Olivia să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook