Vrem troleibuze în suburbii!

Primăria capitalei vrea să investească în 5-7 troleibuze noi care pot merge fără fir mai mulți kilometri. Oficialii deja vorbesc despre o linie permanentă Chișinău - Ialoveni. Dar locuitorii suburbiilor capitalei se sufocă în autobuzele expirate fizic și moral, care circulă foarte rar și poluează excesiv, sau în microbuzele arhipline, insalubre, adevărată gaură neagră pentru bugetul capitalei.

Cerem troleibuze civilizate pentru suburbii: la Durlești să fie extinsă ruta 28 pînă în deal și spre TeleCentru; la Trușeni să meargă o mașină măcar pe ruta autobuzului 1; la Vatra troleibuzele fără fir să înlocuiască actualul bus A care arată înfiorător. De asemenea, să fie conectate cu centrul municipiului: Grătiești și Ghidighici, Codru, Colonița, Budești, Băcioi, Bubueci, Sîngera, Stăuceni și alte localități cu foarte mulți locuitori care circulă zilnic spre oraș și înapoi acasă.

Apreciem grija autorităților locale pentru Ialoveni, apreciem faptul că nu s-au gîndit la Comrat sau Tiraspol ca destinație pentru acea rută experimentală, dar credem că prioritatea Consiliului municipal Chișinău și a Primarului Capitalei ar trebui să fie TRANSPORT CIVILIZAT spre SUBURBII!

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe O.Brega să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook