Vrem siguranta prin montarea camerelor de supraveghere in orasul Alba Iulia

„Montarea camerelor de supraveghere în oraș este o necesitate pentru siguranța cetățenilor" (Viceprimarul Gabriel Pleșa). sursa ziarulunirea.ro

Montarea camerelor reprezinta un avantaj pentru autoritati si pentru cetatenii orasului Alba Iulia in situatia in care se impune identificarea unor potentiali infractori, a celor care vandalizeaza bunurile publice sau ale cetatenilor dar si in situatii de monitorizare trafic.

Camerele video se amplaseaza numai in locurile publice cu respectarea legislatiei in vigoare.

Imagini precum cele din video atasat (https://www.youtube.com/watch?v=yfCLmtIhGWw) vor fi din ce in ce mai multe, din pacate.

“Anul trecut, la nivel național, au fost sesizate peste 23.000 de infracțiuni de furt din locuințe, potrivit datelor Inspectoratului General al Poliției Române, iar în prime cinci luni ale acestui an fiind sesizate 9.210 de infracțiuni de furt din locuințe. Cu toate acestea, doar este 80% dintre români nu au instalat încă un sistem de securitate acasă, potrivit unui sondaj comandat de un magazin online de astfel de sisteme.”  sursa startupcafe.ro

Nu sta pasiv, vino alaturi de noi si semneaza petitia !!!

Amplasarea unui sistem de monitorizare este o necesitate in orasul Alba Iulia.

PS: sa fim Smart 100%

Prin semnătura mea, autorizez Ppaul să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.