VREM Semafoare cu buton pe strada Isaccei. Stop accidentelor pe trecerile de pietoni!

Aceasta este o campanie demarată de ziarul nostru, ca răspuns la indiferenţa autorităţilor şi lipsa de implicare în încercarea de a preveni accidentele rutiere cu urmări grave, produse pe trecerile de pietoni de pe principală strada a oraşului, strada Isaccei!
Numărul maşinilor a crescut...La fel şi al conducătorilor auto. Oraşul este din ce în ce mai aglomerat! Un studiu de trafic nu s-a mai făcut de zeci de ani! Despre investiţii în carosabil şi infrastructură...nu mai vorbim! Se conduce haotic şi...neatent. în ultima jumătate de an, pe trecerile de pietoni de pe strada Isaccei au fost foarte multe accidente cu victime! Neatenţia şoferului + "graba pietonului" = ACCIDENT!
În încercarea de a limita astfel de evenimente rutiere, cerem administratorului drumului să întreprindă toate măsurile, să ia în calcul absolut tot ceea ce este necesar şi să monteze semafoare cu buton la trecerile de pietoni de pe strada Isaccei.

Suferinţa unui om costa mai mult decât ar costa un astfel de semafor!

Semnează şi distribuie această petiţie dacă eşti de acord cu noi!

Ziarul Tulcea Noastra    Contactați autorul petiției

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Ziarul Tulcea Noastra. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.