Vrem sa votam! Circumscriptia nr 51

CF371F1F-F82C-4694-8C6B-3E01EEDE6BAE.jpeg

Catre

Guvernul Republicii Moldova, Prim-ministrul Pavel Filip,

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene , ministrul Tudor Ulianovschi, 

Comisia Electorala Centrala , presedintele Comisiei Electorale Centrale Alina Rusu. 

Cerem ca Comisia Electorala Centrala in mod de urgenta sa revizuiasca datele oficiale ale cetatenilor moldoveni inregistrati in prealabil pentru a vota la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 in circumscriptia nr 51. Conform datelor oficiale ale CEC dorinta a sutelor de moldoveni inregistrati conform regulamentului a fost abuziv ignorata. Cetatenii moldoveni din statele Colorado, Florida, Ohio, Texas din SUA si British Columbia, Alberta din Canada desi s-au inregistrat masiv inprealabil pentru a i se permite a vota in acele regiuni au fost lipsiti de aceast drept constitutional in cel mai cinic mod. 

Suntem cetateni cu drepturi depline la fel ca si cei care locuiesc in Republica Moldova. Ne cerem dreptul nostru constitutional de a vota si a ne putea expune democratic vis-a-vis de procesul electoral din tara a carei cetateni suntem prin nastere. 

Cerem incetarea marginalizarii si discriminarii cetatenilor  moldoveni de din afara hotarelor Republicii Moldova, prin actiuni de defavorizare si lipsirea drepturilor constitutionale de participare la actul electoral din 24 Februarie 2019. 

Cerem deschiderea sectiilor de votare in urmatoarele orase din circumscriptia nr 51:

Denver ( Co)

Calgary (Ab) 

Orlando (Fl)

Dallas (Tx)

Vancouver (Bc) 

Cincinnati (Oh)

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Stefan Frunze să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook